Home / начин на живот / 23 Идеи за грим на скелета за опити за Хелоуин

23 Идеи за грим на скелета за опити за Хелоуин

11. JLo вдъхновен скелет грим

През 2015 г. Дженифър Лопес се обърна към Хелоуин партито на Хейди Клум (16-ти годишен) с приятеля си по онова време. Те бяха облечени като скелети. Освен че не бяха просто облечени като някакви стари скелети - те бяха облечени като супер прохладни скелети, а самият JLo носеше тежка черна рокля.

JLO Skeleton Makeup Look for Halloween

Защо да не пресъздадете нейния външен вид като този гримьор? Вие имате опушен поглед и все още имате червени устни ... Технически това е всичко, от което имате нужда за глем Хелоуин грим.

12. Идея за грим на скелет BFF

Какво е по-добре от един скелет на парти в Хелоуин? Два скелета на парти на Хелоуин. Тъй като обикновено скелетите нямат никакво тяло, за което да отида ... Успяхте ли? Ние сме смешни, нали??

BFF Skeleton Makeup Look for Halloween

Тези две момичета са отишли ​​за различни скелетни външен вид с дизайна си на грим и не можем да измислим кой най-много обичаме. Ще ви позволим да изберете - наляво или надясно?

13. Секси и готино.

След като сте добавили бялата си основа на основа и прах, е време да получите наистина креативни с вашите страхотни идеи за грим на скелет за Хелоуин. Предлагаме да започнем с очите - използвайки черна очна линия или черна сенки за очи, боядисваме огромен кръг / овал от очна линия около очите.

наполовина Face Skull Halloween Makeup Idea

Може да направите това по-късно, но бихме ви препоръчали да използвате очна линия за създаване на тези гранични линии. Мислете за него като оцветяване и задържане в линиите!

14. Black & Gold Glitter Skeleton Look

Ако обичате блясък толкова, колкото ни харесва блясък, вие ще обичате този черен и златен блестящ скелет. Това е чудесен начин да включите в тази Halloween костюм някаква сериозна осведоменост за тази година.

Glam Black and Gold Glitter Halloween Makeup Look

Идеята е много проста - това е същият скелетен модел на грима, но вместо вежди, добавете блясък. И вместо бялото, което обикновено ще използвате вместо зъбите, ще добавите златен блясък. Просто е.

15. Ужасяващо охлаждащ череп грим

Едно от най-трудните неща, които трябва да изработите, е как да имате косата си, когато имате хладни скелетни идеи за грим за Хелоуин като тази. Можете да използвате сух шампоан, за да създадете бяло сив вид само за една нощ, но не забравяйте да внимавате, ако сте изложени на дъжда, в противен случай ще започне да тече и да унищожи вашето облекло.

наполовина Skull Halloween Makeup Look

Това не е само косата, която обичаме за този външен вид. Ние също така обичаме начина, по който се добавя сложният и елегантен glam, заедно с традиционния скелет. Това е чудесен начин да поставите своето уникално въртене върху нещата.

16. Страшен, но страхотен.

Това е по-скоро модерен, разтревожен поглед, когато става въпрос за скелети, но това е едно, което обичаме въпреки всичко. Смятаме, че заслужава специално споменаване.

зловещ Halloween Skeleton Makeup Look

Още веднъж имате онзи традиционен половин и половин скелет, но този път червено засенчване се използва, за да му даде повече от 3D, и да добави още малко "кръв и черва" към случая. Не е ли това, за което се е правил Хелоуин?

17. Половин лицев череп

Умен е да си спомняте други части на тялото си, когато създавате тези прохладни идеи за грим на скелет за Хелоуин. Обичаме начина, по който следващият е бил използван като елемент в този дизайн. Това е половин и половин поглед, но има нещо допълнително.

наполовина Face Skull Halloween Makeup Look

Това е перфектният външен вид, ако носите костюм, който показва вашата врата и ключицата. Когато го украсите по този начин, можете да изоставите аксесоарите като огърлици.

18. Наполовина

Що се отнася до засенчването на по-тъмния грим, е разумно да го разпределите в гърлото си, дори ако няма да го включите в дизайна.

наполовина Faced Halloween Skeleton Makeup Look

Вратът ви ще изглежда по-скоро "смъртоносен", ако добавите малко умно засенчване - по-тъмни петна по краищата / външността и по-лек пластир по средата. Можете да добавите и по-тъмни щрихи, където се появяват естествените сенки. Добавянето на сенки по протежение на яката, например, ще ги накара да изглеждат по-ясно. Подобно на контур, но за врата си.

19. Напълно готино и напълно ужасно.

Интелигентен и умен грим, подобен на тези скелетни дизайни, се прилага най-добре върху чиста и суха кожа. Ако имате особено мазна кожа, може да намерите цялото лице на грим като това доста обезсърчително. Никога не е приятно преживяване, когато гримът ви се спуска по лицето ви.

наполовина Face Halloween Makeup Idea

Ако страдате от мазна кожа, преди да започнете да прилагате вашия Хелоуин грим, е страхотна идея да изгорите кожата и да изпечете излишното масло. Една топка от памучна вата, потопена в някакъв стягащ се избърсващ район, ще помогне също така да запази това излишно масло в залива.

20. Синьо и черно Скелетно изглежда

Скелетите нямат носове и затова винаги ще имате скелетна конструкция, чийто връх е затъмнен. Трябва да се стремите да направите тази черна форма "М", за да я направите естествено скелетна, само с намек за мостовата кост, минаваща през центъра.

Син Half Face Skeleton Makeup Look

Скулите могат лесно да бъдат боядисани с контур, използвайки черно-бял грим, вместо Mac неутралите, с които сте свикнали да вкарвате ръцете си. Цялата цел на играта е да накарате по-плътните части на лицето ви да изглеждат потънали в.

21. Перфектен грим в последния миг

Най-хубавото в използването на идеи за грим на скелет за тези от Хелоуин е, че те могат да се използват с различни видове екипировки. Това ви дава нещо лесно да извадите чантата, когато най-накрая се появи големият ден и осъзнавате, че сте оставили всичко в последната минута.

последно Minute Skeleton Makeup Look

Всичко, от което се нуждаете, е бял и черен грим. Повечето от нас вече имат нещо по тези линии в чантата ни за грим. Може би трябва да започнете да ставате креативни? Практиката е перфектна, както се казва.

22. Топене на скелет

Този вид разтопяващ се скелет е извън границите и е определено една, която бихме искали да пресъздадем някой ден. В горната половина на лицето е останало напълно естествено. Е, толкова естествено, колкото нормално бихте изглеждали на ден за ден с лице, пълно с грим, така или иначе.

топене Skull Halloween Makeup Look

Долната половина на лицето е мястото, където се извършва цялото действие, а маркировката на черепа е добавена само към устата и челюстта. За да донесе целия поглед на живота, течен латекс е бил използван, за да изглежда, че кожата се топи и капе. Това определено е чудесен начин да преоткриете традиционния Хелоуин.

23. Флорален скелет

Какво мислите за този зашеметяващ вид флорален скелет? Яркочервената коса и цветята са чудесно допълнение, но гримът е този, който носи цял живот.

наполовина Face Skull Halloween Makeup Look

Денят на мъртвите е голямо нещо в момента - основно версията на Хелоуин в Мексико. Фалшивата кръв и течният латекс са използвани точно надолу в центъра на лицето, за да се определи всичко, като класическият скелетен грим се използва само на половината лице.

Така че сега имате 23 съвсем нови идеи за готина скелетна грим за Хелоуин, кои от тях са ви отблъсквали с фантазия? Не можем да измислим кой от тях е наш любим, но ние със сигурност знаем, че искаме да опитаме всички!

1

About

Check Also

21 идеи за блажен бряг сватба

Плажните сватби са много романтични. Има нещо за екзотичното местоположение, красивото време и звука на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =