Home / начин на живот / 23 Хелоуин костюм идеи за тийнейджъри

23 Хелоуин костюм идеи за тийнейджъри

11. Готическа костюма

След това имаме готически костюм. Това е страхотно изображение, за да се вдъхнови, тъй като може да се използва за няколко различни костюми. Тя има всичко необходимо за костюми от Хелоуин. Добавете няколко зъба, за да създадете вампирска екипировка или да добавите дълги нокти и тъмни гримчета, за да създадете дрехи за вещици. Може дори да го носите така, както е.

готически Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

12. Костюм русалка

Русалките са много популярни, така че ще бъде страхотен избор за всеки тийнейджър. Можете да бъдете толкова творчески, колкото искате, с костюм на русалка, за да създадете уникален за вас вид. Костюмът е страхотен като вдъхновение. Основните неща, от които се нуждаете, са сутиена и русалката. Можете също така да закупите шаблон за русалка, за да създадете перфектния грим.

морска сирена Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

13. Зомби костюм

Зомбита са символични знаци за Хелоуин. Костюмът на зомбита е много лесен за създаване. Всичко, от което се нуждаете, са дрехи, грим и фалшива кръв. Изтрийте дрехите си, добавете кръвта, носете тъмно грим и сте добре да отидете. Зомбита са страхотни костюми от последната минута.

зомби Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

14. Бел Костюм

Красотата и звярът са любими на Дисни. Вместо да се страхувате от този Хелоуин, може да сте сладки и да носите костюм на Бел. Бихте могли да купите костюма или да станете творчески и да го направите сами. Костюма "Бел" ще бъде хит на някоя Хелоуин парти.

красавица Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

15. Смешни костюми

Уникален този Хелоуин с костюм като този. Този костюм е от популярните бонбони Nerds. Бонбони костюми са идеални за Хелоуин, тъй като може да бъде лечение. Нещо подобно е идеално за тийнейджър, който не иска да вземе Хелоуин твърде сериозно. Това е забавен вид!

Забавен Nerds Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

16. Костюма на Кошмара преди Коледа

Кошмарът преди Коледа е емблематичен филм на Хелоуин. Така че, защо не се обличаш като Сали. Можете да си купите костюм Sally или ако искате занаятчии, можете сами да опитате. Това е призрачен костюм, който би бил идеален за всяка партия. Можете също да получите приятел, за да се обличаш като Джак Скелингтън!

кошмар Before Christmas Sally Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

17. Костюм от вещица

Вещиците са класически Хелоуин герои. Тази костюма на вещицата е страховита и сладка. Можете да добавите някакъв тъмен грим, за да създадете по-страшен външен вид или да добавите някакъв зелен грим за символичната зла вещица. Лесно се пресъздава и е с ниска цена. Вещицата е страхотна като костюм от последната минута.

вещица Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

18. Пиратска костюма

Ahoy там matey! Пиратите са големи избори за костюми от Хелоуин. Може да си сладък пират, подобен на този костюм или да добавиш някакъв тъмен грим, за да бъдеш страшен пират или дори призрачен пират. Това е забавно костюм, който ще е подходящ за всеки тийнейджър.

пират Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

19. Костюм за еднорог

Еднорозите са много популярни. Така че, защо не се обличаш като мистичен еднорог този Хелоуин. Това облекло е лесно да се пресъздаде. Ще се нуждаете от бяла реколта и тюлска пола. Добавете рога на еднорога и известен хубав грим и сте добре да отидете. Обичаме тази идея за костюми!

еднорог Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

20. Мама на Хелоуин костюми

Мумиите са чудесен избор за Хелоуин. Костюмите са евтини и лесни за правене. Ние също обичаме тези костюми, защото може да сте креативни. Можете да стил вашите бинтове, както ви харесва. Тази страшна мумия е отишла за комби и топ и пола. Ако искате по-страшен поглед, добавете още по-тъмен грим.

мумия Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

21. Изтънчена призрачна костюма

Това нямаше да е списък на Хелоуин без призрак. Тази призрачна костюма е идеална за Хелоуин и би била подходяща за всеки тийнейджър. Бихте могли да си купите призрачен костюм или да го пресъздадете сам. Ако искате да бъдете наистина страшно, добавете малко тъмно гримче.

Зловещ Ghost Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

22. Страхотна костюма от скелета

След това имаме страхотна идея за костюм за скелета. Костюм като този е лесен за носене, тъй като е само едно парче. Вие ще трябва само да се концентрирате върху страхотен скелет грим. Има толкова много уроци на разположение онлайн, за да ви помогне да създадете призрачен скелет грим. Скелетни костюми ще бъдат хит на всяка страна.

Страшен Skeleton Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

23. Харли Куин Костюм

На последно място в нашия списък е тази костюма на Харли Куин. Харли е много популярен избор за костюми за Хелоуин. Може лесно да пресъздадете подобно облекло. Можете също да получите някой друг да се обличаш като Жокера. Това е забавен избор за костюми, който всеки ще обича.

Harley Quinn for Halloween Costume Ideas for Teens

Надяваме се, че сте били вдъхновени от нашите идеи за костюми за Хелоуин за тийнейджъри!

1

About

Check Also

23 Коледни идеи за подарък за вашето гадже

Contents1 11. Чанта за бръснене2 12. Увеличена лампа за бутилки Barcadi3 13. Уважаеми Санта Тениска4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3