Home / начин на живот / 21 Зашеметяващи сватбени идеи

21 Зашеметяващи сватбени идеи

Планиране на една сватба? След това трябва да погледнете нашите 21 сватбени идеи. Имаме творчески декор, зашеметяващо булчинско облекло, вдъхновение на покани и др. Тези идеи ще ви покажат как да добавите топлите сезонни цветове към вашата сватба и как да направите най-доброто от по-хладното време. Падането е романтичен сезон и би било идеално за сватба. Разгледайте нашите най-добри снимки, за да се вдъхновите.

1. Одеяла за булката и младоженеца

Времето през есента може да е малко студено. Уверете се, че сте топли с тези сладки персонализирани одеала. Дизайнът на фланела ще отговаря на рустикална сватба. Не само те ще ви затоплят, но ще направят прекрасни декорации за столове. Можете също така да имате кошница одеяла, за да запазите гостите си топло.

булка and Groom Blankets for Fall Wedding Ideas

2. Сватбена покана за цветя на есента

Вашите сватбени покани ще дадат на гостите първата си представа за сватбената тема. Затова не използвайте цветовете на сезоните, за да създадете вашите покани за падане. Този зашеметяващ тъмен цветен дизайн използва падащите нюанси и създава елегантен цветен вид. Всеки би бил доволен да получи такава покана.

падане Floral Design Wedding Invitation for Fall Wedding Ideas

3. Инициализирани тиквички

Тиквата са популярни през есента. Те се използват в храната и в декора за случаи като Хелоуин. Следващото ни изпитание доказва, че тиквите не са само за Хелоуин. Тези тикви са украсени с елегантни инициали. Персонализираните тикви ще правят красиви декорации за есенна сватба.

Подписано Pumpkins for Fall Wedding Ideas

4. Fall Leaf Aisle Decor

Есенните дървета могат да помогнат за създаването на романтична атмосфера. Така че, защо да не донесете външността и да украсите сватбената пътека с дървета и листа. Тази сватбена пътека изглежда красива и елегантна. Това е елегантен начин да добавите темите на есента към вашата сватба.

падане Leaf Aisle Decor for Fall Wedding Ideas

5. Сватбена торта рустикал

Топката е важна, трябва да изглежда удивителна и да я вкуси. Можете да проектирате торта по толкова много начини, че е добра идея да имате торта, която се вписва в цветовата схема и темата на сватбата. Тази торта е използвала перфектно темата за падането. Използва топлите цветове и дори има докосване на бляскаво злато. Топ тази вдъхновена торта ще изглежда страхотно на сватбените снимки.

селски Fall Wedding Cake for Fall Wedding Ideas

6. Център на творческото падане

Нашият следващ избор показва колко творчески може да бъдете с център centerpieces. Тези сладки свещи са в елегантни ясни вази и са декорирани с пуканки и падащи листа. Можете сами да създадете това, ако искате проект за сватбено майсторство. Центрове като тези ще джаз всеки сватбен прием.

творчески Fall Centerpiece for Fall Wedding Ideas

7. Идеята за булчински букет "Светло падение"

След това имаме красив булчински букет. Това е класически светли цветове с няколко есенни растения и цветя навсякъде. Букет като този смесва традиционните булчински цветове с тъмните цветове на есента. Това са стилни цветя, които ще задоволят всички булки.

Светлина Fall Bridal Bouquet Idea for Fall Wedding Ideas

8. Криейтив лист Рецепция Място карти

Тънките и креативни идеи за декор дават сватба, която е особено специален. Следващото ни избиране е тази идея за карта на място. Това е уникален начин да покажете на гостите къде се намират. Златните листа са идеални за есенна сватба. Те са бляскави и елегантни. Обичаме тази идея!

творчески Leaf Reception Place Cards for Fall Wedding Idea

9. Пожарна яма

Възползвайте се максимално от по-студеното падане на времето и разполагайте с огнище в приемната на сватбата. Това е уникална идея, която не само ще удиви гостите, но и ще ги затопли. Можете да споделите напитки, печено marshmallows и др. Можете също така да имате малко одеало кошница, така че, когато температурата пада вечер, всички ще бъдат затоплени. Пожарна яма е забавна и романтична идея за сватба.

падане Fire Pit for Fall Wedding Ideas

10. Флорален сватбен автомобил

Пристигате на сватбата в стил с такъв сватбен автомобил. Тази кола е украсена с топли тонове цветя. Този дизайн на цветя наистина би задоволил есента на сватбата. Можеш да имаш такъв автомобил на сватбата си с всякакви цветя.

падане Floral Wedding Car for Fall Wedding Ideas
1

About

Check Also

21 Най-красивите пръстени за годеж

Contents1 11. Изявление Diamond Teardrop Diamond2 12. Доста розов годежен пръстен3 13. Уникален диамантен пръстен4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 72 =