Home / начин на живот / 21 Уникални и вдъхновяващи идеи за сватбени реколти

21 Уникални и вдъхновяващи идеи за сватбени реколти

Планирате сватба и искате да дадете своя специален ден ретро вида? След това трябва да проверите нашите 21 уникални и вдъхновяващи идеи за сватбени реколти. Имаме булчински рокли, декорации и др. Всяка от нашите идеи ще донесе величествен блясък на всяка сватба. Има дори някои DIY проекти, които ще направят вашата сватба единствен по рода си.

1. Стандартна сватбена сватбена щанд

Първата ни идея е тази традиционна поставка за сладолед. Това би било идеално за открита сватба през пролетта и лятото. Не само изглежда ретро и уникално, но също така ще даде на гостите вкусно лечение. Можете да имате и други традиционни щандове като този, може би опитате лимонада.

лед Cream Stand Idea for Vintage Wedding

2. Реколта сватбени обувки

Тази двойка са избрали реколта сватбена рокля и костюм. Невестата е с лъскави чорапи с ботуши във викториански стил, а младоженецът е изрязал чорапи с костюм. Не само ще изглеждате стилно в големия ден в костюми като тези, но можете да имате и сладка снимка, направена така.

реколта Bride and Groom Outfits

3. Елегантна маса и столове идея за реколта сватба

Донеси малко елегантност на вашата сватба с маса и стол, настроени по този начин. Голямата маса има красива флорална подредба, а столовете изглеждат стилно реколта. Можете да имате една маса и столове, за да може младоженецът да седи или да има подобно място за гостите. Можете да вземете някои прекрасни снимки на маса като тази. За вашата сватба можете да избирате цветя и цвят на стола.

елегантен Table and Chairs Idea for Vintage Wedding

4. Рустик конфети

Конфети е задължително за всяка сватба. Можете да направите конфети вида на реколтата, като имате селски конфети stand като този. За да запазите външния вид, опитайте да изберете подобна стойка или изтъркана елегантна дървена стойка. Това би било страхотна украса за всяка сватба и гостите ще я харесат.

селски Confetti Stand

5. Цветна булчинска корона и съвпадение на букет

Следващата ни идея е този красив булчински облик. Булката има рокля с ретро вентил с цветна корона и цветята, използвани в короната, съвпадат с букета. Това е прост, но зашеметяващ вид, който би бил невероятно за всяка булка. Можете да направите короната и букета уникални за вас, като изберете собствени цветя. Това би било особено подходящо за сватба на открито или плаж.

цветен Bridal Crown And Matching Bouquet

6. Реколта Сватбена торта

Друг начин, по който можете да дадете на сватбата си рекордно вибриране, е със сватбената торта. Тази трицветна торта използва бели и златни цветове с цветна украса на върха. Тази торта ще изглежда невероятно при сватбеното посрещане. Можете да използвате този дизайн и да го адаптирате така, че да съответства на Вашата сватба. Може би опитайте различни цветя и линии. Опитайте и запазете подобна цветова схема, за да придадете на тортата елегантен винтичен вид.

реколта Wedding Floral Cake Idea

7. Редактиране на редица идеи за сватбена маса

След това имаме идея за поставяне на таблицата за сватбения прием. Масата е зашеметяваща с луксозен стил на ретро. Това са кристалните чаши и елегантно меню, които са ключовите елементи за този външен вид. Можете да пресъздадете подобна маса с всякакви чинии и прибори за хранене. Опитайте и изберете очила като тези, които се предлагат, и меню с красив шрифт и прост дизайн.

реколта Wedding Table Setting Idea

8. Цветна рамка за фото рамки

Снимките са задължителни за специалния ден. За да създадете уникални и забавни снимки, можете да имате фото кабина на вашата сватба. Всеки гост може да стъпи в рамката и да направи снимка. Можете също да имате персонализирана рамка. За ретро визия изберете дървена флорална рамка като тази.

цветен Wedding Photo Booth Frame

9. Стилна идея за сватбена украса

Един прост начин да се даде всяка стая стилен ретро вибрация е с висящи фен декорации. Можете да получите тези декорации в различни размери, цветове и форми. Ето един пример за това как можете да смесвате различни цветове заедно и колко страхотно изглеждат, когато се сглобят със сватбената торта. Можете да ги сложите навсякъде около сватбената рецепта.

стилен Vintage Wedding Decor Idea

10. Красива сватбена рокля

Ако дългата бяла рокля не е за вас, тогава можете да изберете сладък по-кратък ретро рок като този. Тази сватбена рокля изглежда 50-те с кръгла пола. Обичаме тази рокля, защото е модернизирана версия на класически дизайн. Светкавицата от розово също е красива. Такава рокля е перфектна за всяка булка, която иска реколта.

реколта Wedding Dress
1

About

Check Also

21 Прости и творчески благодарствени декорации

Contents1 11. Тиквеник Струн2 12. Стилна Деня на благодарността Home Decor Идея3 13. Дайте благодарност …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 77