Home / начин на живот / 21 Най-уникални идеи за предложение

21 Най-уникални идеи за предложение

Имате ли специален човек, за когото възнамерявате да предложите? Ако отговорът е "да", трябва да проверите нашите 21 уникални идеи за предложения. Другата ви половина ще си спомни този ден завинаги, затова е важно да го направите правилно. Имаме идея за всяка двойка от романтични празници до предложения с пица. Погледнете, за да се вдъхновите за перфектното си предложение.

21 Най-уникални идеи за предложение

1. Предложението за пица

Първо имаме това страхотно предложение за пица. Щастливата дама получи две пици с форма на сърце, с които ще се ожените за мен, пишеше върху тях. Това е уникално предложение, което ще вкуси добре! Ако другата ви половина обича храна и пица, помислете за нещо подобно.

Забавен Pizza Proposal Idea

2. Предложението на Дисни

Дайте на другата ви половина предложение, подходящо за принцеса, като попитате в Дисниленд. Предложението на "Дисниленд" ще бъде магично и ще бъде ден, който никога няма да бъде забравен. Не само това, но и ще направи една страхотна възможност за снимки, която може да бъде споделена с приятели и семейство.

сладък Disney Wedding Proposal

3. Уникално предложение за кино

И двамата харесвате ли филми? Помислете за много уникално предложение като тази. Той я попита пред киносалона със знак, който чете, че ще се омъжиш за мен. Ако имахте първата си дата във филмите, бихте могли да организирате предложението на същия театър, би било много романтично.

Единствен по рода си Cinema Wedding Proposal

4. Красотата и вдъхновеното предложение на Звяра

Beauty and the Beast е много популярен филм и също е приказка за истинската любов, така че е перфектната тема за предложение за брак. Това предложение беше направено със стъкления буркан и омагьосана роза. Това предложение би било идеално за всеки фен на Дисни.

красота and the Beast Inspired Proposal

5. Празнуване със семейството и приятелите

След това имаме предложение, направено пред семейство и приятели. Като хората, от които и двамата се интересувате най-много, ще направи деня още по-специален. Може да изглежда страшно да имате аудитория, но това ще бъде още по-специално, когато вашият партньор казва "да"!

сватба Proposal With Family and Friends

6. Предложението за творческо графити

Следващата ни идея е единствена по рода си! Предложението включва графити на стената. Щастливата дама имаше съобщение, създадено само за нея. Ако и двамата харесвате изкуство или сте творчески, това ще бъде страхотна идея. Не само това, но и много добра възможност за снимка.

творчески Graffiti Wedding Proposal

7. Забавно предложение за диамантен пръстен

Ако и двамата обичате да имате шеги и забавления, това може да бъде предложението за вас. Този човек се спусна на едно коляно с огромен надуваем пръстен. Това предложение е идеално за двойките, които обичат да се смеят заедно. Той също така прави страхотна памет и снимка, за да се върне обратно.

шега Giant Diamond Ring Wedding Proposal

8. Предложение за романтичен балон

Дали романтиката ви е нещо повече? След това разгледайте предложение като тази. Стаята е покрита с балони със специална ще се ожениш за балон. Както виждате, тя беше много доволна от предложението. Ако искате романтично предложение да се вдъхновявате от това.

Романтичен Bedroom Balloon Proposal

9. Ожени за мен тарталети

Нашето следващо предложение е идеално за всеки, който обича тортата. Има общо шест торти с които ще се омъжите за мен и да и не. Можете да имате торти като тези, създадени с всякакъв дизайн и във всеки вкус. Партньорът ви не само ще обича това предложение, но и ще получи сладко удоволствие.

сладък and Funny Cupcake Proposal

10. Оригами предложение

Много хора са направили хартия. Този късметчър е много по-специален, защото вътре има предложение и пръстен. Това е толкова просто, но сладка идея! Бихте могли да направите своя касиер в всяка хартия, която харесвате, и да станете творчески с декорацията.

Оригами Wedding Proposal Idea
1

About

Check Also

23 Достъпни и забавни декорации на балелорети

Планиране на партия с балелорети и не са решили декор? Тогава сме тук, за да …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 41