Home / начин на живот / 21 Лятни сватбени рокли за булки

21 Лятни сватбени рокли за булки

Лятото е страхотен сезон, за да се ожените. Ще имате сини небеса, топло време, красиви залези и много други. За да завършите романтичната лятна обстановка, ще ви трябва перфектната сватбена рокля. Знаем, че избора на рокля не е лесна задача за всяка булка. Така че, ние направихме малко от упорита работа за вас и намерихме 21 от най-добрите летни сватбени рокли за булки. Има нещо за всяка церемония, един от единствените проблеми, които ще имате, е да изберете кой ви харесва най-добре!

1. Сватбена рокля с назъбено деколте

На първо място имаме тази зашеметяваща рокля, в която има деколте. Тази рокля е стилна, женствена и ще уважава младоженеца и гостите. Дизайнът на каишката и леките тъкани правят тази рокля перфектна за лятото. Ако изберете такава рокля, най-добре е да носите косата си нагоре, за да можете да покажете деколтето най-добре.

без ръкави with Plunging Neckline for Summer Wedding Dress Idea for Brides

2. Деликатни и подробни

Ако имате плаж или сватба на открито, рокля като тази би била чудесен избор. Тя е лека, деликатна, без ръкави и е направена допълнително специално с разкрасяване. Можете да изберете подобна рокля в бяло или украсено. Така или иначе, тънките ремъци и елегантен дизайн ще изглеждат перфектно.

деликатен and Detailed Sleeveless Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

3. Отворете Детайл назад

Откритите летни сватбени рокли са красиви. Дизайнерската функция просто добавя блясък. Има много отворени дизайни на разположение. Лек, красив и дантелен такъв като този би бил идеален. Можете да носите косата си нагоре или надолу, но възходящото движение ще покаже функцията.

Красива Open Back Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

4. Красива украсена цъфтеж

Ако искате рокля за изявление, което ще ухае, тогава се вдъхновете от тази рокля. Тази рокля е украсена с красиви смели цветове. Този цветен дизайн наистина приляга на лятно време, защото отразява всички цветя, които оживяват след зимата. Нещо като това ще бъде зашеметяваща рокля за всяка булка.

Красив Embellished Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

5. Плажна булка

Ако имате плажна сватба, помислете за алтернативна рокля като тази. Тя се отличава с традиционния бял и дантелен корсет и след това се превръща в лека пола тюл. Този дизайн е плавен и не е ограничителен, което е идеално за плажа и топло време. Носете с флорална корона за бохемско виене.

плавателен Beach Bridal Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

6. Извън рамото

Извън раменете рокли са много популярни и с тази рокля можете да разберете защо. Красивите и дантелен ръкави изглеждат направо от една приказка. Можете да сдвоите роклята си с голям букет цветя, подобно на това, за да изглежда добре за принцеса. Ако искате нещо glam това е начинът да отида.

Красив Off the Shoulder Wedding Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

7. Облечи богинята

Изглеждайте като гръцка богиня на големия ден с рокля като тази. Бялата драпираща тъкан изглежда като бляскава тога и златният пояс добавя луксозно докосване. Дизайн като този ще бъде идеален за плажна сватба или външна сватба. Носенето на косата си нагоре би било чудесна идея да добавите елегантност.

тога Inspired Goddess Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

8. Красиви ръкави Бохо

Следващият ни избор има реколта бохемско виене. Той разполага с широки и деликатни ръкави. Една рокля с такъв връх ще изглежда красива с къса или дълга пола. Можете да носите това на всяко място и това би било подходящо за сватбена тема и булка. Това би било идеално за селска сватба на открито.

Boho Lace Sleeved Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

9. Красива рокля без ръкави

Искате ли традиционен дизайн? След това помислете за тази рокля! Има красив бял цвят, класически дизайн без ръкави и красива дантела. Всяка булка ще изглежда зашеметяваща в рокля като тази. Можете да носите косата си нагоре или надолу с това и доста колие ще завърши външния вид добре.

Красива Sleeveless Dress for Summer Wedding Dresses for Brides

10. Крис-Крос Детайли

Ако търсите нещо по-уникално, отколкото да имате предвид подобна функция. Тя е стилна, елегантна и изработка на изявления. Такава рокля ще изглежда страхотно с updo, защото тогава дизайна може да се покаже в най-добрия случай. Елегантният и светъл дизайн ще бъде чудесно за лятото.

Накриво Back Detail on Summer Wedding Dresses for Brides
1

About

Check Also

23 идеи за сватба на открито, които да опитате

Contents1 11. Идея за външна бара2 12. Сватбени гълъби3 13. Идея за забавна лодка4 14. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 63 =