Home / начин на живот / 21 Cool и творчески идеи за татуировки на слонове

21 Cool и творчески идеи за татуировки на слонове

11. Моделирани слонове на линия

Ако ви харесаха слоновете в дизайна на линии, тогава може да ви хареса този. Тези слонове са по-големи и са татуирани на ръката. Слоновете също имат модерен модел върху тях. Това е сладък дизайн, който може да бъде поставен навсякъде по тялото. Можете дори да добавите някакъв цвят.

Patterned Elephants in a Line for Elephant Tattoo Ideas

12. Bold Back Elephant Татуировка

Нашият следващ избор е идеален за хората, които търсят смел дизайн. Тази зашеметяваща глава от слонове е татуирана на гърба. Слонът има надуваема глава и има пъстър багаж. Нещо като това ще ужасява всеки, който го вижда. Можете да промените шаблоните и накрайника така, че да отговарят на вашия собствен стил.

смел Elephant Back Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

13. Сладък анимационен слон

След това имаме най-прекрасния дизайн на карикатурен слон. Малкият слон седи с розово цвете и има малки розови пръсти и бузи. Нещо като това е чудесен избор за всеки, който иска малка и сладка татуировка.

сладък Cartoon Elephant Design for Elephant Tattoo Ideas

14. Декларация за татуировка на елена крак

Подобно на дизайни на слонове, тогава това би могло да бъде за вас. Този дръзък слон от черно мастило има много сложни шарки. Можете да се вдъхновите от това и да го пресъздадете със собствените си модели. Нещо като това никога няма да излезе от стил и може да бъде поставено навсякъде по тялото.

изявление Elephant Leg Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

15. Деликатен слон мастило

Следващата ни татуировка от слонове е много красива и женствена. Използваното мастило е много леко и слонът има сладка флорална лента за глава. Това е татуирано върху ребрата, но може да имате това навсякъде. Реброто е модерно място за татуиране.

деликатен Elephant Ink for Elephant Tattoo Ideas

16. Татуировка на слон Стърнум

Sternum татуировки са много популярни и с този дизайн ние можем да видим защо. Този дизайн на слонове се отличава с много модели и прави смело изявление. Дизайн като този ще ухае. Може да имате някакъв дизайн на слон, поставен тук от сладък до минимален.

Слон Sternum Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

17. Татуировка на модерен слон

След това имаме малка татуировка на китката слон. Това има прости схеми в сравнение с някои от другите, включени в нашите най-добри снимки, но все още прави изявление. Нещо като това би било чудесно като първа татуировка. Можете да изберете модели, които да отговарят на вашия личен стил.

малък Trendy Elephant Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

18. Слон с флорален коронен дизайн

Ако ви харесва красивите дизайни на флорални слонове, тогава нашият следващ избор може да бъде за вас. Това е смело и покрива много от гърба. Слонът има нежно лице и красив розов цветен венец. Татуировка като тази би била подходяща за всеки и би могла да бъде поставена навсякъде по тялото.

Слон with Floral Crown for Elephant Tattoo Ideas

19. Татуировка на елегантен стил "Мандала"

Нашият следващ дизайн на слонове се вдъхнови от моделите на мандала. Простият слон с черно мастило е украсен с много зашеметяващи модели. Имате много свобода с татуировка като тази. Моделите, цветовете и разположението на татуировките могат да бъдат избрани, за да се направи татуировката уникална.

Mandala Style Elephant Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

20. Цветна татуировка на слонове

Искате татуировка, която е по-жизнена? След това помислете за нещо смело като това. Този дизайн на татуировка е пълен с цвят и ще направи изявление. Можете да промените този дизайн цветове, за да отговарят на вашия стил. Нещо такова може да се татуира навсякъде по тялото.

Цветен Elephant Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

21. Малко и сладко слонче татуировка

На последно място в нашия списък е тази сладка глезена татуировка. Разполага с малък слон, покрит с флорални мотиви. Това е красив дизайн, който би бил подходящ за всеки от всички възрасти. Можете да промените шаблона на нещо, което ви харесва. Обичаме тази красива малка татуировка.

малък and Cute Elephant Tattoo for Elephant Tattoo Ideas

Надяваме се, че сте намерили вдъхновение от нашите подбор на татуировки от слонове.

1

About

Check Also

15 алкохолни напитки за летни партита

Лятното време е да се забавлявате на слънце и партито не е парти без коктейли! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 51