Home / Muoti / 25 kaunista prom hameet vuodelle 2018

25 kaunista prom hameet vuodelle 2018

Prom on tärkeä juhla, joka vaatii erityisen mekon. Löydä täydellinen prompuku on hauskaa ja jännittävää, mutta voi myös olla haaste. Haluat mekko, joka tekee sinusta tuntuu itsevarmalta ja näyttää upealta. On niin monia erilaisia ​​mekkoja siellä voi olla vaikea edes alkaa miettiä oikea mekko sinulle. Jotta voisit antaa sinulle inspiraation, olemme löytäneet 25 parhaan prom leningit vuodelle 2018. Meillä on mekko kaikille kipinästä pitsistä mekkoihin, jotka tekevät sinusta näyttävän punamattoa valmiina.

25 kaunista prom hameet vuodelle 2018

1. Sweetheart-prom mekko

Ensin meillä on sparkly mekko, joka näyttää sopivan prinsessa! Pukussa on melko suloinen pääntie, lähelle sopiva rintaliivit ja virtaa upeaan lattian pituuteen. Koko mekko on peitetty himmeillä kimalluksilla. Tällainen pukeutuminen sopisi kenelle tahansa ja tuo glamouria promille.

sparkly Sweetheart Prom Dress

2. Tyylikäs turkoosi prom mekko

Prom on täydellinen tilaisuus tehdä lausunto niin harkita valita mekko on rohkea väri kuin tämä. Mekko on turkoosi väri, jossa on selkeät paneelit miehusta ja helmiä ympäri. Tämän mekon erityispiirre on kristallihihnat. Jos haluat antaa lausunnon, valitse miellyttävä väri ja ainutlaatuinen tyyli.

Tyylikäs Turquoise Prom Dress

3. Musta pitsi prom mekko

Musta mekko sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa et voi mennä pieleen. Seuraava prom-idea sisältää mustan mekon, joka on trendikäs päivitys. Mekossa on kauniita pitsihihoja ja kaksi hamea. Yksi hame on lyhyt, kun taas yksivärinen päällystakki on herkkä ja pyyhkäisee lattiaa. Tällaisella mekolla saat klassisen mustan mekon ulkoasun sekä muodollisen asun.

Musta Lace Prom Dress

4. Vibrant Ombre mekko

Seuraava ajatuksemme on tämä ainutlaatuinen ombre-puku. Puvussa on päällystakki, halter kaula-aukko, jossa on tyylikäs leikkaus ja ylälamppu. Valkoinen ja purppura täydentävät kukin täydellisesti luomaan kaunista ombrea. Voit inspiraatiota tästä ja valita ombre-mekko tai saman värisiä samanlaisia ​​mekkoja. Joko niin sinulla on upea prom look.

eloisa Ombre Prom Dress

5. Punainen pitsi mekko

Emme voineet puhua prom-mekkoista mainitsematta pitsiä. Lace-mekot ovat tyylikkäitä, tyylikkäitä ja upeita. Tämä punainen pitsi mekko on taaksepäin ja pyyhkäisee lattiaa. Punainen väri tekee mekosta lihavoidun ja lausuman tekemisen. Voit valita samanlaisen mekon muilla väreillä, musta olisi kaunis valinta. Jos mekko on taaksepäin harkita yllään updo näyttää ominaisuuden.

pitkä Red Lace Dress for Prom

6. Trendikäs musta lattian pituus mekko

Yksi suuntaus, joka on ollut tyyliä kohdevalaisimessa, on kristallinkirkustus. Piirejä, pusseja, villapaitoja ja paljon muuta on laitettu pieniin kristallikukkaisiin ja -malleihin. Seuraava valinta kertoo, kuinka voit käyttää tätä trendiä prom. Tämä upea pitkä musta mekko on netto-ominaisuus miehusta ja hihoissa, joissa on kristalli koristelu. Pukeutuminen tuo näyttönne pop-väriä ja kimallusta.

muodikas Black Mesh Long Dress

7. Herkkä Light Floor Pituus mekko

Seuraavaksi meillä on upea mekko-idea. Hame käyttää vaaleaa ja floaty-kangasta, ja miehusta on choker-ominaisuus. Choker-mekot ovat erittäin tyylikkäitä ja yksi sellainen on täydellinen erikoistapahtumaan, koska se peittää kuohuviinit. Pukeutuminen näyttää siltä, ​​kaunis, herkkä ja puolueellinen.

Herkkä Long Prom Dress

8. Musta Prom Dress

Seuraava mekko-ideamme on trendikäs ja yhdistää eri tyylejä. Mekon hame on musta, muodollinen ja pyyhkäisee lattiaa, kun taas mekon yläosa on enemmän puolueelle. Mansikkaassa on tyylikäs leikkaus ja kultaseni pääntie. Tällaisella pukeutuksella saat kummankin maailman parhaimmat näytöt, jotka näyttävät erikoiselta ja valmiiksi tanssilattialle.

Musta Mermaid Prom Dress

9. Lihavoitu sininen mekko

Jos haluat yksinkertaisempia leningejä, niin tämä seuraava idea voisi olla sinulle. Tämä mekko on lähellä, osuu lattiaan ja on halkaistu, joka päättyy juuri polven yläpuolelle. Tämä mekko ei ole mikään monimutkainen ja kuka tahansa voi käyttää sitä. Voit valita mekko lihavoitu ja kaunis sininen kuten tämä tai käytä suosikki sävy, lähes kaikki värit toimivat.

rohkea Blue Prom Dress

10. Tyylikäs hihaton mekko

Haluatkö hohdokas prom dress? Sitten sinun täytyy tarkistaa seuraava idea. Tämä mekko on hihaton, hahmo ja kaunis kauniisti muotoiltu muotoilu. Kun etsit mekkoa, en löydä hauskasta kuviointia, mutta älä huoli, tämän ulkoasun avainelementit ovat tiukka sovitus, ei hihat ja lattian pituus hame. Voit valita lähes minkä tahansa värin kudoksen tällaiseen pukeutumiseen.

Lumoava Black Sleeveless Prom Dress
1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 40