Home / Muoti / 23 Kaikki valkoiset juhlamekot naisille

23 Kaikki valkoiset juhlamekot naisille

Oli kutsuttu puolueelle, jossa on kaikki valkoiset pukeutumiskoodit tai ehkä haluat kevyt ja tyylikäs asu yöksi? Jos näin on, meidän on autettava, olemme löytäneet 23 parasta kaikkia valkoisia puolueen asuja, joita voidaan käyttää minkä tahansa puolueen tapahtuman aikana kaikkina vuodenaikoina. Meillä on mekkoja, hyppyjä, kesätöitä ja paljon muuta. Katsokaa löytää täydellinen kaikki valkoinen puolueen asu!

1. Upea valkoinen pusero ja housut

Ensimmäinen asuste, jonka haluaisimme jakaa kanssasi, on tämä upea pusero ja housutyhdistelmä. Nämä kaksi kappaletta näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​kun niitä käytetään. Voit käyttää mitä tahansa puseroita ja housuja, vain varmista, että ne sopivat hyvin. Koska se on puolueen asu, käytä glam lisävarusteita - kulta olisi hieno valinta.

upea All White Party Outfit Idea

2. Bralette Crop Top ja hame

Seuraavaksi meillä on asu, joka wow tahansa puolue. Ulkonäkö sisältää bralette-sadon yläosan ja lyijykynän hameen. Tällainen asu olisi täydellinen yövuoroille tai kesäjuhlille. Voit myös sekoittaa ja sovittaa hameen ja yläosan, jotta eri asut tuleviin tapahtumiin. Käytä korkokenkiä tai kiiloja glam look.

Kaikki White Crop Top and Skirt Outfit

3. Bohemian Party Outfit Idea

Mene rannalle tai kesäjuhlille? Sitten tämä seuraava asu on sinulle. Täällä meillä on kaksi kpl valkoista ulkoasua, joka sisältää housut, joissa on halkaisu ja söpö pää. Se on tyylikäs mutta rennompi juhlaruoat, joka sopii kaikille, jotka haluavat boheemisen ilmeen. Voit hämmästyttää sen koruja ja muita tarvikkeita. Tämä asu olisi hieno myös festivaaleille.

Kaikki White Bohemian Party Outfit Idea

4. Valkoinen mekko, jossa kengät ja laukut

Valkoinen menee kaiken kanssa. Joten, voit säilyttää asuesi kaikki valkoinen, mutta voit lisätä väriä lisävarusteilla. Ehkä kokeile kaunista valkoista mekkoa, jossa on laukku ja kengät, kuten kuva. Voit valita minkä tahansa värin. Jos aiot juhlia, jossa on kaikki valkoiset pukeutumiskoodit, voit silti tehdä lausuntonsa valkoisilla pusseilla ja kengillä. Valitse vain pussi, jolla on silmiinpistävä tai epätavallinen muoto.

Valkoinen Dress Outfit Idea for a Party

5. Chic-jumittui

Jos aiot juhlaa, jossa on muodollisemmat pukeutumiskoodit, niin voisit harkita tämänkaltaista jumittua. Kuten näet, että jumittui räätälöity, sopii hyvin ja sillä on kaunis keulaominaisuus. Jos valitset ulkoasun, jossa on lausuntoominaisuus, pidä kengät ja tarvikkeet helposti tyylikkäässä ulkoasussa.

Tyylikäs All White Jumpsuit Outfit Idea

6. Kesäiset shortsit ja topit

Oli kutsuttu ulkona kesäjuhlaan tai yössä kaupunkiin? Sitten tämä seuraava asu voisi olla sinulle. Ulkonäkö piirtää shortsit, joissa on sato. Jos sato ei ole sinulle sopiva, voit käyttää samanlaisia ​​shortseja, joissa on valkoinen pusero tai hihaton yläosa. Jalkasi näyttävät pidemmiltä lyhytaikaisilta vaatekappaleilta.

Kaikki White Shorts and Top Outfit Idea

7. Tyylikäs päällystakki ja housut

Valkoinen takki, housut ja housut ovat helppoja käyttää ja tyylikkäästi. Jos haluat sekoittaa sen, kokeile sitten takertua takin olkapään yli. Näin teillä on tyylikäs asu, joka antaa sinulle A-listan puolueen ulkoasun. Voit käyttää mitä tahansa valkoista yläosaa takin alla, pitsi olisi hieno valinta.

Kaikki White Party Outfit Idea with Red Heels

8. Spagettihihna mekko

Jos haluat valkoisen asusteiden idean, joka on yksinkertainen, vaivaton ja lumoava, niin tämä seuraava valinta on sinua varten. Täällä meillä on valkoinen mekko spagettihihnoilla. Löydät samanlaisia ​​mekkoja tälle verkolle eri pituuksilla ja kaulanauhoilla. Käytä herkästi koruja ja alastomia tai valkoisia korkokenkiä.

Yksinkertainen and Elegant White Dress Outfit Idea

9. Söpö rintakoru ja housut

Seuraavaksi meillä on toinen sato-top-asu idea. Tämä hihanvärinen alkuun on yhdistetty korkeita vyötäröä valkoisia housuja. Me rakastamme näitä housuja, koska niissä on lievää loistetta. Rajatut housut näyttäisivät myös tyylikkäältä. Kumpi housut valitset, sinulla on upea puolueen asu.

Söpö All White Crop Top and Trousers Outfit

10. Älykäs valkoinen hyppy

Jumpsuitsit ovat tyylikäs kappale, joka on helppo käyttää. Se sanoi, että ei ole yllätys, että he ovat suosittuja puolueen asuja. Seuraavassa idea on valkoinen rintaneula, jossa on räätälöity housut ja korkea kaulus. Tämä on upea asu, joka sopisi minkä tahansa puolueen tapahtumaan. Voit jopa luoda samanlaisen ulkoasun yläosassa ja housuissa.

Fiksu All White Jumpsuit Outfit
1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 92 =