Home / Muoti / 21 tyylikäs morsiusneito mekot, jotka kääntävät päätä

21 tyylikäs morsiusneito mekot, jotka kääntävät päätä

11. Mismatched vaaleanpunaiset ja valkoiset mekot + Nude korkokengät

Nude korkokengät ovat paras ja mennä minkään värin mekko. Ne puristavat jalat ja toimivat niin hyvin häät. Nämä mismatched vaaleanpunainen ja valkoinen morsiusneito mekot näyttävät upealta ja makealta. Värit sopivat, vaikka ne ovat erilainen tyyli mekkoja. Mismatch leningit ovat täydellinen tapa pitää kaikki bridesmaids onnellinen! Heillä on jopa eri kengät, mutta sama väri. Älä huoli liikaa saada bridesmaids käyttää sopivia leningit ja tarvikkeet. Näetkö he eivät, se näyttää mahtavalta!

ristiriitaiset Pink Dresses for Bridesmaids

12. Burgundy, olkapäähineet

Jos morsiamen pukeutuu pois olkapään hääpuvusta, morsiusneito näyttää hämmästyttävän pois olkapään morsiuspuvusta. Burgundy on ihana tumma väri, joka täydentää morsiamia. Jos sinulla on kevyt kimppu, kontrasti näyttää hämmästyttävältä.

Bourgogne Off the Shoulder Dresses for Bridesmaids

13. Sequin, Open Back Mekot

Lisää houkuttelevan hohtavan kimalluksen kimallus häätesi. Jos olet morsiamen ja rakkauden paljetsi, et ehkä halua käyttää jotain kuohuttavaa itseäsi, mutta voit lisätä sen pyytämällä morsiusneitasi pukeutumaan ruusu-kultapulloihin. He eivät sano mitään! He tuntevat hämmästyttävän ja seksikkäältä.

Kulta Sequin Open Back Dresses for Bridesmaids

14. Peachy, Olkaimeton mekot

Peach on hieno häät. Peach on kevyt, girly ja kesäväri. Jos häät ovat kesällä, tämä on täydellinen väri ja tyyli. Se pitää sinut jäähtyä ja näyttää tyylikkäältä.

Yksinkertainen Champagne Dresses for Bridesmaids

15. Musta Mekot + Valkoiset kimput

Haluatko kontrastin? Monet morsiamet valita tummempi väri morsiusneito mekko, jotta kaikki heti tietää, kuka morsiamen on. Musta morsiusneito mekko ja valkoinen kukkakimppu, kontrasti loistaa! Jokainen on välittömästi vedetty leningit ja kukat. Pidä kukat joko valkoisena tai norsunluun värisenä, joten sinulla on kontrasti.

Musta Lace Dresses for Bridesmaids

16. Pitkät, valkoiset mekot + Valkokukat

Pitkät valkoiset morsiuspuvut, joissa on sivulaput, näyttävät tyylikkäiltä ja ajattomilta. Nämä mekot näyttävät hyvältä norsunluun värisiä kukkakimppuja ja näyttävät hämmästyttävän kävelymatkan alas käytävältä. Ne näyttävät tuoreilta ja valmiina päivälle!

pitkä White Dresses for Bridesmaids

17. Musta, Mermaid Mekot

Merenneidon mekot ovat täydellisiä bridesmaidsille. Morsian on valkoisena ja bridesmaids on mustassa, joten on kontrastia ja voit havaita, kuka morsiamen on. Nämä mekot näyttävät upealta ja pysyvät häätteeman alla täydentäen morsiamia.

Musta Mermaid Dresses for Bridesmaids

18. Sequin, Blush Mekot

Blush väri on vaaleanpunainen. Vaalea väri morsiusneito mekot näyttävät tyylikkäältä ja elegantilta. He huutavat häät ja sopivat kaikkiin hääjuhliin tai teemaan. Paljetit loistavat kirkkaita, kun disco-valot loistavat niille. Nämä ovat hieman erilaisia ​​tyylejä, mutta samaa kalanpoistoa. Ohut ja off olkahihnat, ne kaikki näyttävät hyvältä!

Punastua Mismatched Dresses for Bridesmaids

19. Ei-yhteensopivat, valkoiset pitsiset mekot

Oletko morsian etsivät morsiamen mekkoja? Jos sinulla on muutamia morsiusneitoja, joilla on eri tyylit, voit valita mismatch-leningit. Näin he ovat kaikki tyytyväisiä ja saavat näyttää tyylinsä ja luonteensa. Nämä valkoiset pitsi mekot ovat sama vibe, mutta eri tyylejä. Heillä kaikilla on samat kengät ja kukkakimput, joten ne sopivat eri tavoin.

ristiriitaiset White Lace Dresses for Bridesmaids

20. Gold Sequin Mekot

Monilla häät on teema. Kulta on suosittu teeman valinta ja nämä mekot sopivat yhteen! Kultapaljetin morsiuspuvut näyttävät lumoavilta ja tyylikkäiltä. He ovat hauskoja, seksikkäitä ja lisäävät kosketuksen kimallusta häihin.

Kulta Sequin Mismatched Dresses for Bridesmaids

21. Olkaimeton, Navy Blue Mekot + Ivory-kimput

Navy blue on rikkaat ja tyylikkäät värit. Ottaa koko morsiamen osapuoli navy blue morsiusneito leningit, norsunluusta värikadut, näyttää hieno. Ne ovat upeita, kauniita ja erottuvat. Ivory hääpuvut näyttävät hämmästyttäviä tummansininen morsiusneito leningit.

Olkaimeton Navy Dresses for Bridesmaids
1

About

Check Also

21 Mukavaa ja tyylikästä kiitospäivän ulkoasua ideoita

Contents1 11. Plaid-takki2 12. Se on Hat Thing3 13. Statement Sweaters4 14. räätälöity housut5 15. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 54