Home / Muoti / 21 Casual Outfit Ideoita keväälle ja kesälle

21 Casual Outfit Ideoita keväälle ja kesälle

Mukava rento asu idea voi olla vaikeaa. Kokemuksestani tiedän, että joskus ilta-asuja voi olla helpompi yhdistää kuin päivittäiset rento-asut ja tämä on hullua. Sinun on yleensä miettiä päiväsi rento tyyli, koska se saattaa päätyä sinun päivä- ja iltapuvut, joten sen on oltava sopiva sekä.

Tarvitsetko vähän inspiraatiota helppoja ja tyylikkäitä, rentoja asusteita varten? Nyt olemme keväällä, joskus se vie jonkin aikaa sopeutumaan pukeutumiseen lämpiminä vuodenaikoina. Työnnä talvivaatteita vaatekomerosi takaosaan ja korvaa kevät- ja kesävaatteesi, mitä monet ihmiset tekevät. Sen sijaan, että olisi selvää, tämä on joskus parempi ratkaisu.

Kun valitset rento asut, haluat etsiä tyylikäs ja viileä. Ei ole mitään syytä olla miettimättä, mitä olet pukeutunut, koska se vaikuttaa mielentilaan koko päivän. Sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi ja seksikkääksi. Meillä on tullut 21 vapaa-ajan ideoita, joista voit ajatella. Meillä on monenlaisia ​​tyylejä kynsilakka hameista denim shortseihin, olemme varmoja, että löydät asu, jota rakastat täällä.

1. Söpö Casual Outfit Idea

Jokainen tarvitsee parin denim-shortseja. Denim shortsit menevät ehdottomasti mitään ja ovat täydellisiä päivittäiseen tai iltapukuun. Tämä asu on erittäin boho innoittamana ja rakastamme pidempään kimonoa lyhyillä denim shortseilla. Käytä aina muutama löysä liivi vaatekaapassasi. Nämä ovat aina hyödyllisiä lämpimiä päiviä varten ja ne näyttävät tyylikkäinä, mutta rentoina denim-shortseineen. Toinen kärki tälle kaudelle on, että huiput ja huiput ovat trendikkäitä, joten pidä huolta tästä tyylistä.

denimi Shorts Kimono Casual Outfit Idea

2. Casual Outfit kesällä

Mieti yksinkertaista kesällä. Joskus vähemmän on enemmän. Yksinkertainen t-paita ja pitkät vyötäiset denim-shortsit ovat aina hyvännäköisiä. Se näyttää kuinka tyylikäs olet ja se pitää sinut viileänä. Kun meillä on tapana miettiä asioita, se voi näyttää hieman liian kooltaan ja siistiä, joten mene yksinkertaiseen vaihtoehtoon.

Tyylikäs Casual Outfit for Summer

3. Denim Shorts + Espadrilles

Jokaisella tytöllä pitäisi olla pari espadrilliä kesällä! Ne ovat mukavia ja tyylikkäitä. Nämä denim shortsit näyttävät upeilta espadrillien parilta. Voit valita mustan parin ja ehkä ajatella toisen värin hankkimista myöhemmin. Musta kulkee minkä tahansa värin kanssa, joten tämä olisi täydellinen valinta ensimmäiselle parillesi. Voit aina lisätä värejä asusteisiin lisävarusteiden kanssa.

denimi Shorts and Espadrilles Outfit for Spring and Summer

4. Tyylikäs äidin asu

Jos olet äiti ja haluat pitää tyyliesi menossa, tämä on rento ja viihtyisä asu sinulle. Tiedämme, että haluat tuntea tyylikkään, trendikkään ja rentoon, joten miksi ei käytä tätä. Valkoinen yksinkertainen liivi, jonka avulla voit sitoa keskellä tyylisi ja pitkä helppohoitoinen kynsilakka. Käytä kauniita muodikkaita kouluttajia, jotka viimeistelevät ulkoasun ja pitävät jalat onnellisina koko päivän. Se on käytännöllinen jokapäiväisessä elämässäsi ja sinusta tuntuu hyvältä.

Tyylikäs Casual Mommy Outfit

5. Bomber Jacket + Midi Hame

Bomber-takit vielä ommellaan. Nämä seksikkäät pikkutakit voidaan käyttää minkä tahansa yläosan ja minkä tahansa pohjan kanssa. Tämä asu näyttää kuinka hyvä värikäs punainen bomber takki voi näyttää kynän hame ja kouluttajat.

Rento Midi Skirt and Sneakers Casual Outfit Idea

6. Two Piece + Tennarit

Kaksi kappaletta on valtava juuri nyt. Ne pyrkivät yleensä vastaamaan väriä tai tulosta, mutta voit sekoittaa ja sopia haluamallesi. Tämä rento asu näyttää upealta. Joukkueella on pari kouluttajaa viimeistelemään ulkoasua.

Kaksi Piece and Sneakers Casual Outfit Idea

7. Mukava mustavalkoinen Casual Outfit Idea

Mustavalkoiset kaksi klassista väriä, joista jokainen rakastaa. Et ehkä pidä vietellä värikkäitä vaatteita kesällä, ja ymmärrämme sen. Voit jopa unohtaa yllään kirkkaita värejä, joten valitset mustavalkoisen muutoksen. Jos etsit täydellistä mustavalkoista rentoa vaatetta, valitse sitten pari mustat leggingsit, mustat ja valkoiset rajatut topit, musta pommikekkipyörä ja uusi valkoinen valmentaja.

Mukava Black and White Casual Outfit

8. LBD + denim-paita + baseball-hattu

Jokainen tyttö tarvitsee pienen mustan mekon vaatekaapissaan. Sinun LBD: nsi voi olla myös rento asu. Ei ole vain illan iltaisin. Yhdistä farkkutakki, rento kouluttajat, kuten nämä valkoinen klassikko Converse ja baseball-korkki. Täydellinen!

Pukeutua and Baseball Hat Casual Outfit Idea

9. Casual All White Outfit

Tämä on aika, jolloin kaikki valkoiset vaatteet tulevat ulos kaapista. OK, kesä on kyse väreistä ja vaaleista väreistä. Tämä on helppo ja tyylikäs koko valkoinen asu. Valkoinen tee, jossa on valkoiset repäiset farkut ja valkoinen Converse on voittaja kanssamme!

Tyylikäs All White Casual Outfit for Spring and Summer

10. Farkut + musta t-paita + punainen Bandana

Farkut ovat loistavia casual-asuille. Käytä pari sinistä klassista farkuaa, repimättä tai ei, mikä tahansa tyylisi ja tiimisi musta tee. Voit lisätä värejä kaikkiin asuihin miettimään tarvikkeita. Käytä värikkäässä pään kaistaleessa. Se pitää hiuksesi pois kasvojesi koko päivän ja näytät upealta!

Rento Outfit Idea with Bandana
1

About

Check Also

31 Tyylikäs Outfit Ideat Coachellalle

Contents1 21. Tulosta kimono + denim shortsit2 22. Mustat denim shortsit + kamelinhattu3 23. Yksinkertainen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 39