Home / Mode / 25 Sød Graviditetstøj til sommer

25 Sød Graviditetstøj til sommer

Du har en baby! Forresten betyder det ikke, at du skal kedle kedeligt i ni måneder. Du kan stadig være stilfuld og den samme fashionista som du var før du blev gravid. I dag er der mange High Street-butikker, der tilbyder fantastiske fødselsstykker og bare husker at du ikke altid skal bære moderskabstøj. Du kan altid bære baggy tøj eller endda din samme garderobe, afhængigt af hvor stor du er og til sidst får det. Graviditet handler om at være stolt af din krop og bump.

Alle har deres egen stil og tanker om dressing, når du er gravid, men i slutningen af ​​dagen har alle forventede mødre det samme ... behagelige tøj og fodtøj. Hvis du har brug for en lille inspiration til, hvordan du klæder dig, mens du er gravid, har vi samlet 25 søde graviditetstøj til sommeren. Nyd, og husk at vise frem og nyd din baby bump!

1. Casual Outfit - Denim Shirt + Shorts

Leder du efter et afslappet tøj? Vi elsker alle iført denim shirts selv når vi ikke er gravid, så hvorfor ændre det, når du er! Det er perfekt til at samarbejde med denim shorts og ser godt ud. En denim shirt er fantastisk med ethvert outfit, så hvis du ikke har en i din garderobe, investere i en i dag, og du vil være så glad for at du gjorde.

Cute Casual Pregnancy Outfit for Summer

2. Grå Nederdel & Top

Alle elsker farven grå. Det er en perfekt farve hele året rundt. Lav et gråt blyantskørt med en lysere grå top for en lille kontrast, og det vil se fantastisk ut. Det vil vise din baby bump og du vil være klar til noget.

Cute Work Pregnancy Outfit for Summer

3. Off Shoulder Bodycon Kjole

Vi elsker at se gravide kvinder viser deres kurver og mave. Med en off-the-shoulder bodycon kjole, vil du gøre netop dette. Det er behageligt, og du kan bære det til enhver lejlighed. Dag eller aften passer en sort kjole alle sammen. For at tilføje en lille farve, brug med lyse sandaler.

Graviditet Bodycon Off Shoulder Dress Outfit

4. Sød Blomster Kjole

Det er sommer så vis af dine blomster! Du kan ikke gå gennem sommeren uden at bære en blomsterkjole. Gå til en sød, blomstret printkjole, og du er på en vinder. Du kan lave det med enten sandaler eller træner. En lysfarvebaseret kjole sætter sommerens stemning.

Graviditet Floral Bodycon Dress Outfit

5. Bright Orange Dress

Sommeren handler om lyse, neonfarver. En lys orange kjole ser frisk, fab og sjov ud. Denne lyse levende farver ser så godt ud med garvet hud og nøgne farve sandaler. Det er meget behageligt for din mave og ser catwalk klar.

Bright Pregnancy Dress for Summer Outfit

6. Chic Two Piece Outfit

Vær stolt med denne todelt chic outfit. Tænk Kim K stil, som ikke lader graviditetstøj bringe hendes stil ned. Hvis du bærer et todelt tøj, mens du er gravid, vil du se fantastisk ud. Det viser din figur og fremhæver din mave.

Chic Two Piece Pregnancy Outfit

7. Midi Grey Dress + Lace Up Sandaler

Denne outfit er skrigende komfortabel, stil og sexet. Dette er perfekt til en varm forår eller somre dag. Lace up sandaler tendens til at vise verden din stil, mens det er varmt!

Lang Gray Dress Pregnancy Outfit

8. Alle White Lace Outfit

Hvid er en frisk farve og er fejlfri om sommeren. Bær et hvidt tøj, der vil se klassisk og sofistikeret ud. Prøv at vælge en lacy detaljer, der giver et blødere, flot udseende.

hvid Lace Pregnancy Outfit for Summer

9. Orange kjole og sandaler

Orange er somre varm farve. Orange ser godt ud på alle hudfleksioner, så sørg for at have en orange fødselsdragt i din garderobe. For at få din orange kjole skilt ud, hold med orange sandaler.

Kort Orange Dress Pregnancy Outfit

10. Lange Bodycon Kjole + Hæl

Hvis du føler dig modig eller er syg på at have fladt sko, skal du gå på hæle. Mange kvinder er ikke elskere af flade sko og selv når de er gravid; Vælg at bære hæle hver dag. De får folk til at føle sig kraftfulde og sexierede. Bære hæle må du aldrig skade nogen, og de vil forlænge dine ben så tag dig nu. Hæl og en lang bodycon kjole ser ud som moderigtigt som 100th udgave af Vogue! Vi ved alle, at bodycon kjoler gør du føler dig sexet og skitserer din krop. Dette er den perfekte kjole til at skitsere din bump og holde den varm.

Lang Bodycon Gray Dress Pregnancy Outfit
1

About

Check Also

21 Casual Outfit Ideer til forår og sommer

Komme op med en afslappet outfit ide kan være svært. Fra erfaring ved jeg, at …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 73