Home / Mode / 21 Casual Outfit Ideer til forår og sommer

21 Casual Outfit Ideer til forår og sommer

Komme op med en afslappet outfit ide kan være svært. Fra erfaring ved jeg, at undertøjstøj kan være nemmere at sætte sammen end vores daglige afslappede tøj og det er vildt. Du har tendens til at skulle tænke på din dag afslappet stil, fordi det måske ender med at være din dag og aften outfit, så det skal være passende for begge.

Har du brug for en lille inspiration til nemme og stilfulde, afslappede outfit ideer? Nu er vi i foråret, nogle gange tager det os et stykke tid at tilpasse sig til dressing til varmere årstider. Skubbe dit vintertøj på bagsiden af ​​din garderobe og erstatte med din forår og sommer tøj er, hvad mange mennesker gør. I stedet for at få en klar udgang er det nogle gange en bedre løsning.

Når du vælger dine casual outfits, vil du se stilfuld og cool. Der er ingen mening i ikke at lide hvad du har på, fordi det vil påvirke dit humør hele dagen. Du skal føle dig komfortabel og sexet. Vi har fundet 21 casual outfit ideer til at tænke på. Vi har en række forskellige stilarter fra blyantkjoler til denim shorts, vi er sikker på at du finder et outfit du elsker her.

1. Cute Casual Outfit Idea

Alle har brug for et par jeans shorts. Denim shorts går med absolut noget og er perfekte til daglig eller aften slid. Denne outfit er meget boho inspireret, og vi elsker den længere kimono med korte denim shorts. Har altid nogle få løse veste i din garderobe. Disse er altid nyttige til varme dage og ser stilfulde men afslappede med denim shorts. Et andet tip til denne sæson er, at frynser og toppe er trending så hold øje med denne stil.

Denim Shorts Kimono Casual Outfit Idea

2. Casual Outfit til sommeren

Tænk simpel til sommeren. Nogle gange er mindre mere. En simpel tee og high-waisted denim shorts er altid et godt udseende. Det viser, hvor stilfuldt du er, og det vil holde dig køligt. Når vi plejer at overtale ting, kan det se lidt ud sammen og fint, så bare gå simpel indstilling.

Chic Casual Outfit for Summer

3. Denim Shorts + Espadrilles

Hver pige skal have et par espadriller om sommeren! De er komfortable og stilfulde. Disse jeans shorts ser fab ud med et par espadriller. Du kan vælge et sort par og måske tænke på at få en anden farve senere. Sort vil gå med noget og enhver farve du bærer, så dette ville være det perfekte valg til dit første par. Du kan altid tilføje farve til dit outfit med dit tilbehør.

Denim Shorts and Espadrilles Outfit for Spring and Summer

4. Stilfuldt Mommy Outfit

Hvis du er en mor og vil holde din stil i gang, er dette et afslappet og behageligt tøj til dig. Vi ved, at du vil føle dig stilfuld, trendig og afslappet, så hvorfor ikke bære det her. En hvid enkel vest, som du kan binde i midten for at tilføje din stil og et langt slidstærkt blyantskørt. Brug et par kausal fashionable undervisere til at afslutte udseendet og holde dine fødder glade hele dagen. Det er praktisk til dit daglige liv, og du vil føle dig godt.

Stilfuld Casual Mommy Outfit

5. Bomber Jacket + Midi Nederdel

Bomber jakker er stadig syninger rundt. Disse sexet små jakker kan bæres med nogen top og bund. Denne outfit viser, hvor godt en farverig rød bomberjakke kan se ud med et blyantskørt og træner.

Casual Midi Skirt and Sneakers Casual Outfit Idea

6. To stykker + Sneakers

To stykker er enorme lige nu. De har tendens til at være matchende farve eller print, men du kan blande og matche til din smag. Denne afslappede outfit ser fantastisk ud. Team med et par træner til at afslutte udseendet.

To Piece and Sneakers Casual Outfit Idea

7. Comfy sort og hvid Casual Outfit Idea

Sort og hvid er to klassiske farver, som alle elsker at bære. Du kan måske ikke lide at bære farverige tøj selv om sommeren, og vi forstår det. Du kan endda kede af at bære lyse farver, så du vælger sort og hvid til en forandring. Hvis du er på udkig efter den perfekte sort / hvid casual outfit, så vælg et par sort leggings, en sort og hvid beskåret top, en sort bomberjakke og et nyt par hvide træner.

comfy Black and White Casual Outfit

8. LBD + Denim Shirt + Baseball Hat

Hver pige har brug for en lille sort kjole i hendes garderobe. Din LBD kan også laves til en afslappet outfit. Det er ikke kun for aftenaften ud. Hold din med en denim skjorte, afslappet træner som disse hvide klassiske Converse og en baseball cap. Perfekt!

Kjole and Baseball Hat Casual Outfit Idea

9. Casual All White Outfit

Det er årstiden, hvor alle de hvide outfits kommer ud af skabet. Ok, sommeren handler om farver og iført lyse farver. Dette er et let og stilfuldt hvidt tøj. En hvid tee med hvidrevne jeans og hvid Converse er en vinder hos os!

Chic All White Casual Outfit for Spring and Summer

10. Jeans + Sort T-Shirt + Rød Bandana

Jeans er fantastisk til afslappede tøj. Brug et par blå klassiske jeans, revet eller ej, uanset din stil og hold med en sort tee. For at tilføje farve til ethvert outfit, skal du tænke på tilbehør. Brug en farverig hovedbandana. Det vil holde dit hår væk fra dit ansigt hele dagen og du vil se fab!

Casual Outfit Idea with Bandana
1

About

Check Also

21 Stilfuld Casual Outfit Ideer til foråret

Foråret er officielt ankommet! Nu er den nye sæson begyndt, det er på tide at …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6