Home / мода / 21 Забавни и модерни начини да носите бродерия

21 Забавни и модерни начини да носите бродерия

Бродерията е една от най-горещите модни тенденции на годината. Дизайнери като Gucci са освежени бродерия, за да му дадат стилен и модерен външен вид. Има толкова много начини да носите тези красиви разкраси от дънки до чанти. Обичаме тази тенденция и мисля, че ще го направите! Проверете нашия списък от 21 забавни начина да носите бродерия, има нещо за всеки.

1. Бродирано яке

Дънковите якета са любимо място за пролетта. Актуализирайте класическото яке с ярки бродерии по този начин. Жизненият цветен декор ще освежи всеки поглед, готов за пролет. Яке като това ще излезе с всичко, което вече имате в килера.

Бродирани Floral Denim Jacket

2. Цветни маратонки

Кецовете са в модната светлина, поради тенденции като спортните лукс. Тази година проектите отново бяха освежени с бродерия. Фешън украсени маратонки ще джаз най-простите съоръжения. Това е чудесен начин да изглеждате модерни и да се чувствате комфортно.

цветен Embroidered White Sneakers

3. Украсени дънки

Бродираните дънки са станали задължителни и можете да разберете защо. Тези красиви розови цветя дават на класическия джин колоритен асансьор, перфектен за пролетта и лятото. Можете да ги носите с всичко от обикновена тениска и маратонки до блуза и токчета. Дънките са чудесен начин да носите тази тенденция.

цветен Embellished Embroidered Jeans

4. Бродирана чанта

Чантите са супер хладен начин да носите бродерия! Наличните стилове са безкрайни. Опитайте малко шик торба като тази. Бродерията е стилна и създава изявление. Може да носите тази чанта с някакъв костюм за всеки повод. Чантата е чудесен начин да добавите намек за бродерия към екипировката, която вече притежавате.

цветен Embroidered Purse

5. Бомбено яке

Бомбените якета са идеални за пролетта и лятото! Това е страхотно в хладните дни. Бродираните якета са сладки, стилни и могат да се носят с всичко. Бихте могли дори да създадете двойно тенденция облекло, като носете си яке с удар като този. Това облекло ни дава сериозна завист в стил.

цветен Bomber Jacket

6. Бъди буболечка

Дайте на вашата цветна бродерия непокорен край с кожа. Понякога е забавно да се разменят хубавите предмети в полза на нещо по-смело и смело. Вземете идеи от този екип. Красивата флорална фланелка и чанта са съчетани с рокля за пикник. Едно такова облекло е идеално за една нощ.

Бродирани Blouse and Bag with Leather Skirt

7. Boho

Тук има облекло за момичетата, които обичат бохемската тенденция. Boho е стилен сезон след сезона, но още повече през пролетта и лятото. Бродерията на този връх е различна от цветята, които сме виждали. Той има повече дизайн от ацтеките. Върхът като този може да се носи с нещо от дънки до къси панталони.

Boho Embroidered Outfit Idea

8. Оръжия и бродерии

Ето как да създадете взрив на тенденциите. Това модно облекло е съчетало едни от най-големите стилове на годината. Шапки, бродерия и от рамото. Ако искате облекло, което ви прави лидер на модния пакет, това е начин да го направите. Обичаме този външен вид!

Бродирани Jeans with Ruffle Top

9. Стилни обувки

Ако обичате обувки толкова, колкото и ние, тогава проверете тези красоти! Тези прекрасни платформи имат красиви бродирани цветя. Можете да ги носите навсякъде от един ден с момичетата до една нощ в града. Обувки като тези са пролетта и лятото трябва да има.

цветен Embroidered High Heels

10. Фънки бродирана пола

С лятото точно зад ъгъла може да търсите нова пола. Ако е така, вземете малко вдъхновение от този фънки костюм. Тази бродирана пола е жизнена и може да се носи ден или нощ. Носете със сандали или токчета. Ако се появи един хладен ден, той ще си струва ботуши.

бродерия Mini Skirt
1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 12