Home / мода / 21 шаферки за пролетта 2018

21 шаферки за пролетта 2018

11. Бохемски бридж

По-рано споменахме темата за сватбата бохо. Следващата ни идея показва как Вашите шаферски рокли могат да носят бохемски рокли със стил. Всеки носи различен печат и цвят. Можете да се вдъхнете от една рокля или да опитате всички тях. Така или иначе, така ще се обличаш с всяка пролетна сватба.

бохемски Bridesmaids

12. Пролетна дантела рокля

Дамската дантела е задължителна за сватба. Следващата ни рокля има бяла дантела и мека розова пола. Цветът и стилът на тази рокля са идеални за всяка сватба. За да пресъздадете този външен вид, можете да използвате отделни парчета и полата може да бъде във всякакъв цвят по ваш избор.

пружина Lace Dress for Bridesmaids

13. Тюлска пола и пуловер

Следващата ни идея включва две отделни части. Знаем, че това е списък с рокли, но двете се разделят толкова сладко и можете да направите разделите да изглеждат като рокля. Пуловерната и тюлската пола са толкова стилна комбинация. Можете да избирате какви цветове харесвате, а шаферките дори могат да носят различни цветове.

тюл Skirt and Sweater

14. Светло розови шаферски рокли

Светлият пастел розов е идеален за пролетта. Тези следващи рокли ще отговарят на всяка тема на сватбата. Може да имате отделни стилове като тези или да изберете една подобна рокля за всичките си шаферки. Розови рокли като тези ще задоволят всички. Не само това, но розово изглежда страхотно с бяла булчинска рокля.

Светлина Pink Bridesmaid Dresses

15. Вълнена плавателна рокля

След това имаме прекрасна жизнена рокля идея. Роклята е плаваща, дължина на пода и красиви ръкави. Такава рокля ще донесе блясък на сватбата. Можете да изберете подобен цвят или може би дори светло розово или синьо. Обичаме тази идея за пролетната рокля.

Vibrant Floaty Dress Idea for Bridesmaids

16. Рокля на шаферката

Нищо не е по-идеално за пролетта, отколкото за флоралните модели. Нашата идея за следващата рокля е със светлорозов цветен печат. Това е идеално за сватба. Такава рокля ще задоволи всички и всичките ви шаферки ще го харесат. Можете да се вдъхновите от това и да изберете свой собствен цветен печат, жълто ще бъде хубаво.

цветен Bridesmaid Dress for a Spring Wedding

17. Елегантни пролетни рокли

Ако предпочитате по-прости стилове на облекло, тогава нашият следващ избор може да бъде за вас. Тези рокли са в мек, елегантен цвят и са идеални за сватба. Пастелният тон като този е чудесен избор за пролетта. Може да имате дълги рокли с подово покритие или да отидете за по-къс стил.

елегантен Spring Dresses

18. Красива жълта шаферка

По-рано по пощата показахме живи жълти рокли. Следващият ни избор включва по-мека пастелна идея. Тази елегантна рокля изглеждаше зашеметяваща за пролетна сватба. Тези рокли ще задоволят всички ваши приятели и семейство и ще комплиментират красиво булчинската рокля.

Красива Yellow Bridesmaid Dress

19. Рокля на шаферка

Ако искате вашите шаферки да изглеждат много бляскави, тогава идеята за следващата рокля може да бъде за вас. Сватбените рокли носят рокли в много светъл цвят и всяка от тях е с елегантна деколте. Такава рокля ще бъде подходяща за всяка сватба през цялата година.

качулка Neck Bridesmaid Dresses

20. Светлината и лейси шаферката рокли

Вашите шаферки не всички трябва да носят същите рокли. Можете да изберете два дизайна или може би различна рокля за всяка шаферка. Ако избирате различни рокли, важно е те да се координират. Рокли като тези ще бъдат голям източник на вдъхновение, ако искате различни рокли, които съвпадат.

Светлина and Lacy Bridesmaid Dresses

21. Топла оранжева пролетна рокля

На последно място в нашия списък е тази топла оранжева рокля. Оранжевото е жизнерадостен избор на цвят, който ще освежи всяка сватба. Можете да изберете смел оранжев, но тъй като е пролет опитайте и изберете мек, пастелни цвят. Рокли като тези биха били чудесно за сватба на открито или плажна сватба.

топло Orange Spring Bridesmaids Dress

Надяваме се, че сте намерили перфектната шаферка за вашата пролетна сватба!

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3