Home / Младежи / Всичко, което трябва да знаете за планирането на страхотна нощ парти

Всичко, което трябва да знаете за планирането на страхотна нощ парти

Всичко, което трябва да знаете за планирането на страхотна нощ парти

Grad Night е популярно събитие в гимназията. Това е забавна вечер, която носи завършващите възрастни на училището заедно за безопасно парти, изпълнено с игри и дейности. Партито често се хоства от родителите и е едно последно тържество за съученици.

Как стана Нощният старт?

Нощната тенденция в Града първоначално бе подтикната от тревогите, свързани с пиенето на тийнейджъри и шофирането им през нощта. Някои гимназии започнаха да полагат старши хора на автобус и да ги изпращат в Дисниленд или друг увеселителен парк, за да свирят цяла нощ в безопасна, без алкохол среда.

През 1980 г. родителите в окръг Ориндж, Калифорния и други райони започнаха да хостват свои собствени празненства Grad Night в университета. Традицията не е загубила своята привлекателност и продължава да бъде откровен фактор за много ученици и родители през старшия период.

Защо е важна Нощта на Града?

Това е много популярен празник за дипломиране, а участието в някои училища може да достигне 98%. Това е шанс за тийнейджъри да имат една снощи с приятелите си от детството, преди всички да се отправят към колежа.

Много е скъпо и отнема много време за едно от тези събития, но много родители я виждат като краен подарък за завършващия клас. Повече от няколко родители казват, че прекарват всички тези уикенди в старши години, рисуването на пиратски кораби с приятели им помага да се справят с емоциите да гледат детето им да растат, да завършат и да заминат за колеж.

Планиране на нощната партия Grad

Тези изключително популярни партии могат да бъдат толкова сложни и креативни, колкото родителите доброволци, които ги приемат.

 В някои училища подготовката за Градинска нощ започва в деня, след като празнуването на предходната година е свалено.

Основите на нощта в градината 

Градинските нощни партита често траят цяла нощ, започвайки късно вечерта и минавайки през ранните сутрешни часове.

1

Родителите често заключват училището, така че, щом пристигнат учениците, те не могат да напуснат, докато партито не свърши.

Това не позволява на щастливите тийнейджъри да излизат навън и да празнуват по-малко здрави начини.

Билетите често се продават предварително. На учениците с нисък доход обикновено се предлагат безплатни или намалени цени, за да се гарантира, че всеки ученик има възможност да участва.

Различни подходи към нощта в градината

Родителите поемат цялото училище за партито. Предвидени са различни дейности за запълване на фитнес залата, аудиторията и общата площ на училището, които ще задържат тийнейджърите зает през цялата нощ.

Grad Night партита също могат да имат теми, които следват последните тенденции, като например повторно създаване на карибски кораби пиратите или напълно реализирани Hogwarts и Hogsmeade за феновете на Хари Потър. 

  • По-голямата част от планирането се извършва от екип от родители.
  • Необходими са допълнителни доброволци, за да организират събитието, за да се гарантира, че всичко върви гладко.
  • Някои училища ще донесат професионални компании, за да организират сложно интерактивно събитие за децата.
  • По-малките училища могат да се съюзират с други училища в района, за да обединяват ресурси и творчество.

Музиката е голяма част от забавната градинска нощ, а диджеите, светлините и танцовите подове са популярни допълнения към страхотна вечер.

Grad Нощна храна, забавление и игри

Типична градина нощ включва вечерни буфери и лека закуска.

Нощта може да включва редовни доставки на пица или 6-футови под сандвичи. Пенчо и сода са на разположение за напитки и, разбира се, има бонбони и сладки препарати!

В някои училища, изработване на барбекю, създаване на собствени станции за зали и други угодни деликатеси се поемат от големи спонсори, включително бустер клубове, правоприлагащи органи и други групи или фирми.

Игри и дейности

Казино игрите са една от най-популярните дейности за нощта на Града. Лесно е да се създаде и дава възможност на тийнейджърите да играят игри "за възрастни". Блекджек винаги е популярен и спечелените "пари" могат да бъдат търгувани за билети за томбола. Билетите за лотарии се издават при приемане в някои училища, а студентите могат да пускат билетите си в кутии, за да се опитат да спечелят награди, които често се даряват от фирми в общността. Популярни награди включват подаръчни карти, iPads, лаптопи и дори самолетни билети.

Други забавни дейности включват танци и лесни игри, където децата могат да спечелят билети за "купуване" на награди, както биха били в аркада като Chuck E. Cheese.

Някои градински вечерни партита включват занаятчийска стая, където студентите могат да създават тематични или спални занаяти като тоалетни чинии, които са забавни и полезни за тяхното бъдеще. Възможно е да има фризьорски салони и салон за татуировки, стени за катерене и големи надуваеми игри и барове. 

Живото развлечение може да включва геймъри, хипнотисти, хип-хоп танци или жива група. 

 

Актуализирано от Шарън Гриентал

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 5