Home / Младежи / Вие сте на път да се откажете? 12 Знаци Вашата връзка може да свърши

Вие сте на път да се откажете? 12 Знаци Вашата връзка може да свърши

Вие сте на път да се откажете? 12 Знаци Вашата връзка може да свърши

Да се ​​изхвърлим, това се случва с най-доброто от нас и нищо не се чувства по-лошо. Загубата на любов е достатъчно трудна, но добавя отхвърляне на микса и може да бъде опустошително. Когато сте изхвърлени, чувствате, че светът ви затваря, за да ви задуши и се чудите дали някога ще се чувствате щастливи отново. Добрата новина е "да" един ден ще се чувствате отново щастливи, ще се радвате отново и загубата няма да стане нищо повече от житейски опит.

Но когато сте в средата на това, уловени в тези крайни дни на някога разцъфтяща връзка, може да се почувствате, че объркването никога няма да свърши.

Връзките не просто свършват. Харесва ви или не винаги можете да видите раздялата идващи. Винаги има улики. Когато усещаме размиващ разпад, често отстъпваме в отрицание и затова всъщност да се дъмпинг изглежда като такъв шок. Но истината е, че всеки, който е готов да гледа, може да види писането на стената дълго преди връзката да свърши. Какви неща показват, че връзката се завършва? Ето 12-те най-чести признаци, че крайът е близо.

 1. Той / тя е внезапно зает през цялото време и никога не изглежда да има време да прекара с вас. Когато се окажете, че ставате по-малко и по-малко приоритетен по време, дори ако причините за разстоянието изглеждат логични, никога не е хубаво нещо.
 2. Намирате, че само вашите пръсти правят ходене. Ако вие сте единственият, който някога вдига телефона или винаги сте изпратили първия текст, особено ако телефонните разговори и текстовите съобщения се разделят доста равномерно, разбийте камбаните трябва да започнат да звънят.
 1. Когато се обаждате, по-често от вас се иска да остави съобщение. Бъди родител, сестра или приятел, ако някой друг винаги изглежда да отговаря на телефона и да вземе съобщение, че вероятно ще бъдете подложени на скрининг, а ние не проверяваме хората, с които искаме да разговаряме! Също така, ако те отнемат много време, за да отговорят на вашите текстови съобщения, или те "забравят" да реагират изобщо, връзката скоро ще приключи. 
 1. Казва, че е едно място, но е наистина друго. Хората не са склонни да лъжат без причина; ако той / тя не е честен за това къде е или кой е с него, рядко е благородна причина за измамата.
 2. Вече не се свързвате. Спомнете си как, когато се събрахте за пръв път, ще се сблъскате в неочаквани места, като между класовете или в мола? Ако тези "случайни" срещи станат по-рядко срещани, това може да не е случайно. Този човек може да не иска да бъде около вас толкова много. 
 3. Приятелите му изглеждат далечни. Когато някой иска от връзка, те често оставят приятелите си в тайна и преди време. Ако приятелите на приятелите ви изглеждат по-малко приятелски, това е добър показател, че те знаят нещо, което не правите и че вероятно не е добре.
 4. Любителят е изчезнал! Когато привързаността и PDA (публични прояви на обич) започват да намаляват, това може да означава, че огънят на любовта също излиза. Така че, ако той вече не държи ръката ти, целува те и се гади с теб, краят на твоята любовна връзка може да е близо. 
 5. Той / тя започва да ви запознава с нови хора като "приятел". Ох! Ако той / тя ви се обажда на приятел, който ви е всичко, той / тя ви вижда като дъно.
 1. Изглежда много се бориш за малки неща. Много малки битки често означават, че много по-големи неща наистина са проблем.
 2. Целувка и разказване. Уважението е съществена връзка, след като е била компрометирана, връзката често следва костюм.
 3. Просто не можеш да направиш НИЩО правилно. Независимо дали става дума за стила на косата ви или за начина, по който ходите, ако сте постоянни, внезапно ви се стори грешка с всичко, което правите, вероятно се опитва да ви отблъсне.
 4. Вие избягвате всеки разговор, който започва с "трябва да говорим" или "не знам как да кажа това". Ако сте сигурни, че използвате тези линии за отваряне, обикновено следва речта на раздялата. Ако избягвате разговорите, които започват по този начин, вероятно това е така, защото чувствате, че раздялата е близо и мислите, че ако избегнете разговора, това няма да се случи. Ти грешиш. Ако човек иска от една връзка, той ще излезе, независимо дали го оставяте да ви каже или не. Избягването на този разговор просто удължава неизбежното.

  Раздялата може да бъде сурова, но те болят по-малко, ако се изправите пред фактите, вместо да се скриете от истината. Късмет! 

  1

  About

  Check Also

  Ето как родителите могат да определят подходящи високи очаквания за деца

  Дебатът се оплаква сред родителите и експертите по поведението на детето. Трябва ли родителите да …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  46 − 39 =