Home / Младежи / 15 начина да се избегне разрушаването на банката при пазаруване

15 начина да се избегне разрушаването на банката при пазаруване

15 начина да се избегне разрушаването на банката при пазаруване

Има неща, от които се нуждаете, и тогава има неща, които искате. И тогава има неща, които дори не сте знаели, че сте искали, но вие сте забравили времето в търговския център и преди да сте го разбрали, вие сте раздрънкали трудно спечеленото ви тесто. Вземете кредитната си карта в кобура; ние сме тук, за да ви помогнем да спасите.

Как да спестите пари при пазаруване

Използвайте тези съвети, за да запазите повече пари в джоба си за следващото ви пазаруване.

 1. Направете списък за пазаруване. Преди да изпълнявате поръчките си, направете списък на всичко, което планирате да купите. Правилото е, че нямате право да купувате нищо освен ако вече не е в списъка ви. Това ще ви помогне да запазите импулса си пазаруване до минимум.
   
 2. Само да донесете парите, от които се нуждаете. Не можете да харчите пари, които нямате. Преди да излезете, сложете малко пари в портфейла си, за да покриете всички покупки, които планирате да направите. Ако изтече сумата, пазаруването ви е направено за деня.
   
 3. Сравнение на магазина. Не се шегувайте, когато виждате ценова марка. Например, ако искате нова игра на PlayStation, не я купувайте веднага. Обадете се на магазините за видео игри и търговците на едро във вашия район, за да видите кой има най-евтината цена и да проверите онлайн в сайтове като Amazon и Deep Discount. Можете да правите сравняване на пазаруването на телефона си с приложението Save Benjis.
   
 4. Когато става дума за дрехи, просто купете основите. Ще получите повече километраж от обикновен черен пуловер (дори и да струва повече), отколкото 80-стил горещ розов. Преди да купите дрехи или обувки, попитайте колко често ще ги носите. Шансовете са, вие сте по-добре с по-малък брой основни парчета, които можете да слой и accessorize да ги направи уникални.
   
 1. Опитайте се да не пазарувате, когато сте отегчени. Най-невероятните покупки се случват, когато най-вероятно не трябва да сте пазарували на първо място. Ако вие и вашите приятели сте отегчени и търсите нещо да направите, не влизайте автоматично в мола. Вместо това, намерете вдъхновение от този списък на забавни и безплатни неща, които правите с приятелите си.
   
 1. Когато се намирате в съмнение, оставяйте магазина. На оградата за това дали да купиш нещо или не? Сложете го и излезте от магазина. Ако решите по-късно, че наистина го искате, можете да се върнете и да я купите утре. Вероятно ще бъдете щастливи, че сте записали парите си.
   
 2. Избор на приятели за пазаруване разумно. Не всички приятели за пазаруване са създадени равни. Някои от тях са сами в магазините и те обичат, когато харчите пари, защото ги кара да се чувстват по-добре за тях собствен покупки. Вместо да удряте мола с тези приятели, обадете се на някои приятели, които ще ви дадат честно мнение и няма да ви накарат да купите нещо.
   
 3. Намерете Евтини сделки онлайн. Обикновено можете да намерите добри сделки за пазаруване онлайн, ако изглеждате достатъчно трудно. Получавайте сделки с любимите си марки, като често проверявате сайтовете им и се регистрирайте в Shop It To Me, за да получавате имейли с имейли.
   
 4. Преди да го купите, направете го. Можете да спестите много пари, като останете извън магазините и правите нещата сами. Искате ли някои джин шорти? Превърнете чифт стари дънки в прекъсвания. Искате ли да украсите стаята си с някои плакати? Равен, боя или колаж. Рожденият ден на мама идва? Направете я нещо, вместо да я купувате.
   
 5. Не се изкушавайте от продажбите. Новите купувачи понякога купуват нещо, от което не се нуждаят, само защото са супер евтини. Евтини или не, няма никакви разходи който и да е сума пари за нещо, което никога няма да използвате. Оставете магазина и се върнете, само ако сте сигурни, че го искате на следващия ден.
   
 1. Магазин извън сезона. Бански костюми са по-евтини през зимата и палта са по-евтини през лятото. Планирайте големите си пазаруващи екскурзии няколко месеца предварително, за да намерите някои чудесни оферти. Просто не купувайте супер модерни стилове, които да изглеждат датирани през следващата година.
   
 2. Не се страхувайте да се пазарите. Ако смятате, че получавате лоша сделка за нещо, защото сте го виждали по-евтино другаде или защото стоката е недостатъчна, говорете с продавача. Това може да ви накара да се почувствате нервно, но ако ви спестите пари, каква е вредата? Ето някои съвети как да бъдете страхотен хагглер.
   
 3. Вижте дали вашите родители ще го разделят. Ако има елемент с голям билет, който спестявате - като смартфон или чифт ботуши - вашите родители може да са склонни да разделят разходите с вас 50/50, ако направите добър случай за това. Ето някои съвети как да говорите с родителите си.
   
 1. Отидете укротяване. Използваната покупка е по-добра за околната среда и по-евтина от закупуването на нова. Преди да се отправите навсякъде другаде, разгледайте местните магазини за спестовност, реколти, магазини и компактдискове. Можете също така да спестявате от дома на сайтове като eBay и Etsy.
   
 2. Запазете Вашите приходи. Не изваждайте етикетите на дрехите или извадете новите си екстри от кутията, докато не сте готови да ги използвате. Дайте си много шансове да промените решението си дори след като сте направили покупките си.
1

About

Check Also

Ето как родителите могат да определят подходящи високи очаквания за деца

Дебатът се оплаква сред родителите и експертите по поведението на детето. Трябва ли родителите да …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 50