Home / Meikki / Miten saada täydellinen savuinen silmä

Miten saada täydellinen savuinen silmä

Miten saada täydellinen savuinen silmä

Etsitkö lopulta naulata yhä suosittu smokey silmä kerran ja loppujen lopuksi? Älä etsi enää.

Käytä kaikkia muita meikkejä ensin (paitsi Concealer)

Ohita lisävarusteen lisäämistä silmiesi alle silmänräpäyksessä, koska silmävarjon "laskeuma" jää kiinni sinne ja tekee silmäsi tummat. Käytä sen sijaan peitevoideasi kun olet lopettanut silmäsi. Voit mennä sisään q-kärjen ja jonkin verran silmämeikin poistoon, jotta puhdistat pudotuksen silmissä ennen siirtymistä teidän peitevoideasi.

Varmista myös, että saat punastumisesi paikoillaan ennen silmäsi aloittamista. Kun sinulla on punastettu poskia, se auttaa sinua olemaan jääneet yli laidan silmän osastolle.

Päätä silmäripsiesi

Sinun pitäisi asettaa hyvän pohjan luomiväri, kuten tämä Urban Decay, jotta sinun savustettu silmä mennä sujuvasti ja pysyä siellä. Kun alustaa käytetään, anna sen kuivua ennen varjon alkamista. Tämä säilyttää luomivällesi koko päivän ja auttaa sitä olemaan nukkaamatta tai tahraamatta, mikä on erittäin tärkeää, kun luodaan dramaattinen silmä näyttää.

Käytä neutraalia, väripohjaista varjoa

Tätä tulisi käyttää koko silmäluomasi kohdalla, ripustuksesta luudaksi. Valitse hyvä neutraali beige tai luonnollinen väri, joka sekoittuu hyvin ihon sävyyn. Jos mahdollista, etsi yksi hohde; ei kimallusta.

Line Your Eyes

Käytä musta silmälasien reunaa koko silmän, yläkansi ja alemman ripsilinjan. Päästä mahdollisimman lähelle ripsiasi ja käytä sormenpääsi liikuttaessasi kansiasi saadaksesi vuorauksen luiskaasi riviin.

Pehmentää linjaa

Käyttämällä pientä silmävarren harjaa tai puristuksessa voit käyttää q-kärkiä, varovasti mennä linjan päälle pehmentämään vaikutusta.

Käytä Black Eyeshadow

Käytä joko sienellä käärittyä applikaattoria, jossa on luomiväri tai q-kärki, käyttämään mustan jauheen luomiväriä nyt pehmennetyn eyelinerin päälle. Ainoa yläkansi nyt, koska et ole vielä käyttänyt silmäsuojaajaasi.

1

Kun käytät luomiväriä, käytä applikaattoria, q-kärkiä tai sormeasi varovasti varjossa.

Käytä sekoittavaa varjoa

Valitse mukava perusvarjo, joka lopulta sekoittuu muihin valittuihin väreihin. Käytä väriä joko applikaattorilla tai luomiväriharjalla, aloittaessasi ripsien linjan ja siirtymällä kannen rypytykseen ja päättymällä suoraan luustosi alle. Perusvaikutus näyttää soikealta, kun suljet silmäsi enemmän tai vähemmän.

Sweep Under Your Silmät

Käytä jauheharjaa tai puuvillapalloja pyyhkäisemällä kaikki luomivärit silmäalueesi alla. Tämän avulla voit käyttää peitevoidetta ja jauhetta.

Levitä musta varjo pohjaan

Levitä musta jauhe varjo pehmennettyyn silmänsuojukseen pohjakansiin, jossa on applikaattori tai q-kärki, sitten tahriudu.

Ympyröi silmäsi sekoitusvarjon kanssa

Yllä valittua sekoitusvarjon käyttämistä ympäröi silmäalueen ympärillä oleva ympyrä varovasti ja asteittain. Tämä merkitsee sitä, että varjoa levitetään silmien alle.

Peitä ripset

Lisää muutamia mustaa ripsiväriä, jotka auttavat pidentämään ja lisäämään äänenvoimakkuutta ripsiisi. Mitä enemmän draamaa, sitä parempi.

Tarkista työsi

Kun ripsiväri on kuivunut, tarkista työsi ja sekoita kaikki alueet, jotka erottuvat, poista myös silmäluomien jälkeiset ripsivärit.

Pro Vinkkejä

  1. Jos haluat säästää enemmän rahaa, etsi musta märkä silmänrunko ja käytä sitä silmälintina myös.
  2. Älä pelkää käyttää väriä ruskean tai harmaan sijasta yleiselle luomisnäytteelle. Tumma blues ja tumma vihreät ovat aina loistavia käyttää smokey-silmien ulkonäköä varten, mutta myös antavat hauskan värin. Yritä löytää yksi, joka menee mekkoasi.
  3. Jotta voit lisätä hieman ripaus ripsiisi, käytä musta ripsiväriä ja aseta sitten värillinen ripsiväri vihjeisiin.
  4. Suurin kärki on muistaa leikata huulillasi, kun soitit silmäsi. Yritä asettaa neutraali, lip-toned, liner huulille ja sitten hieman kiiltoa.
1

About

Check Also

5 Makeup Trends saada innoissaan vuonna 2018

01 05 Contents1 Iho, joka voi hengittää2 Hieno vaaleanpunainen koskettaa3 Huulet, jotka loistavat4 Monokromaattiset äänet5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 38 =