Home / Meikki / 5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

Milano Fashion Week kevät / kesä 2018 / Rosdiana Ciaravolo / Getty Images

Tämä pehmeä savuinen silmä on täydellinen luomiväri, joka näyttää tämän lomakauden, koska se näyttää kauniilta ja pukeutuneelta, mutta sitä ei ole vaikea luoda uudelleen kotona. Savuisten silmien ei tarvitse olla monimutkaisia, itse asiassa ne voivat olla varsin yksinkertaisia, kun niitä käytetään oikein. Aloita lisäämällä luomiväri alusta kanteen varmistaaksesi, että kaikki pysyy paikoillaan ja sekoita varjosi värivalinta silmäluomiin ääriviivaisella luomivärillä. Jos haluat lisätä metallisen tunnelman ulkonäköön, voit sisällyttää metallinen kerman luomiväri koko kannen päälle tai vain keskelle. Viimeistele silmien reunus ja sekoita luomiväri päällysteen päällä, anna sille savuinen viimeistely ja täytä ulkoasu lisäämällä paljon ripsiväriä.

Makeup Artist Vinkki: Soveltui liikaa silmänympärysvoidetta tai luomiväriä silmien alle? Puhdista vain, jos olet ylikäyttöinen tuote lisäämällä meikinpoistaja Q-kärkeen ja poista ylimääräinen varjo puhtaammin..

Suosituimmat tuotteet: Clarins 4-Colour luomiväri paletti "05 Smokey", Rimmel Kohl Kajal Vedenpitävä silmänrajauskynä, L'Oreal Paris Voluminous Original Mascara

02
05

Perfect Winged Liner

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

Pariisin muotiviikosukupuku Heinä / talvi 2017/2018 / Lorenzo Palizzolo / Getty Images

Winged eyeliner on yksi suosituimmista trendeistä, jotka kuluvat juhlaviikon aikana sen hetkisen lausunnon vuoksi. Voit olla mikä tahansa meikki, lisää siivekäs linja, ja olet kasvattanut kauneusharjoituksesi muutamassa sekunnissa. Tämä on myös yksi helpoimmista ulkonäöstä, kun olet lyhyt ajallaan, koska se koskee vain linjaliikennettä eikä mitään muuta.

Täydellisen siiven luomiseksi käytä vuorausta, jolla on terävä tunne kärki, jotta sovellus olisi tarkka. Katso suoraan peiliin ja piirrä viiva suoraan ripsien yläpuolelle, jolloin se on hieman ulospäin ja ylös silmien kulmissa. On hyvä, jos haluat piirtää muodon ensin (kuten jäljitys) ja täytä se sitten, kun olet asettanut sovelluksen. Muista täyttää kulmasi muotoilemalla niitä jauheella tai kynällä, ja viimeistele ripsiväriä täydentämään ulkoasua.

Makeup Artist Vinkki: Winged eyeliner voi olla uhkaava hallita aluksi, mutta kaikki mitä tarvitset on vähän käytäntöä. Jos sekoita, se on kunnossa, voit aina puhdistaa sen ja yrittää uudelleen. Avain on ottaa tasaiset kädet haettaessa ja menemällä hitaammin, kunnes luotat tekniikassasi. Erilaiset silmämuodot vaativat erilaisia ​​siivekkeitä, joten jos et ole varma missä aloittaa tietyn silmän muoto, tämä on hyvä opas viitata.

Suosituimmat tuotteet: Milani Eye Tech Extreme Liquid Eyeliner, Urban Decay Perversion Vesitiivis Fine-Point Eyeliner, e.l.f Kosmetiikka Intense Ink Eyeliner

03
05

Lausunto Lip

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

Milano Fashion Week kevät / kesä 2018 / Rosdiana Ciaravolo / Getty Images

Ei ole mitään kuin rohkea lausunto huuli saada sinut mielessä jokaisen loma-puolueen tänä vuonna, se ei koskaan epäonnistuu kuin kaunis sulatto näyttää kuluvat ympäri vuoden. Kun rohkea, se voi olla minkä tahansa värin haluat sen olevan niin kauan kuin tunnet hämmästyttävän yllään ja se sopii ihon sävyyn.

Kuitenkin muutamia asioita on pidettävä mielessä, ennen kuin sovitat huulesi valintasi. Ensinnäkin varmista, että kuorinta huulet säännöllisesti päästä eroon kuivasta tai hajanainen iho, koska se voi näyttää huulipunaa ja huulet eivät näytä yhtä sileä kuin haluat niitä. Toiseksi, korosta huulesi hoitokäsittelyllä, jotta ne pysyvät hydratoituina koko ajan, kun käytät huulipunaa. Kun käytät valintasi huulensuojaa, liitä se sopivalla lipliinillä, jotta saat muodon täydelliseksi. Joskus liplinerilla voi auttaa luomaan ohjekirjan muotoa, kun et ole varma mistä aloittaa. Lisää huulikiiltoa kiiltoa varten tai pyyhi kudos päällimmäiseksi mattapintaiseksi.

Suosituimmat tuotteet: Fresh Sugar Lip Polish, Embryolisse Stick Protecteur Reparateur Lips Protection Stick, Flower Kauneus Mix n 'Matte Lip Duo, kukka Beauty Petal Pout Lipliner

04
05

Höyrytetyt rosy posket

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

Mercedes-Benz-muotiviikolla Berlin Spring / Summer 2018 / Rosdiana Ciaravolo / Getty Images

Ei ole mitään kauniimpaa kuin huuhtelemattomat, ruusuiset posket, jotka näyttävät olevan kylmässä vain tarpeeksi kauan. Tämä terveen ihon ulkonäkö on upea ympäri vuoden, ja se voidaan helposti luoda kermajuoksuilla ja korostuskynällä. Kun haluat luoda kokonaisvaltaisen ihon hehkun, aloita kevyellä kosteuskerroksella ja lisää ihon pinnoitetta ennen pohjaa. Kun olet asettanut säätiön, käytä kermanväristä punoitusta posken omenalle, kunnes saat haluamasi värin. Voit käyttää kermaa sormilla tai pehmeällä blush-harjalla kevyesti napauttamalla, mikä helpottaa kerman ja nestemäisten tuotteiden sekoittamista. Viimeistele sekoittamalla nestekidenäytön päällä täydellinen huuhdeltava ja hehkuva iho.

Ihon tunne tai näköinen tylsää? Käytä kosteuttava ja valaiseva kasvonsuoja muutaman kerran viikossa auttamaan. Peittäminen tekee valtavan suuren eron ihosi yleisestä ulkoasusta, ja meikki näyttää paljon paremmalta sen takia.

Suosituimmat tuotteet: Flower Beauty Power Up! Kasvovoide kasvoille, tuore Nectar Vitamiini Vibrancy-Boosting Kasvohiekka, Makeup Revolution Kerma Blush Paletti, Stila Vaihdettava Väri, Benefit Kosmetiikka High Beam Liquid Highlighter, NYX Kosmetiikka Away Go Liquid Highlighter

05
05

Värikäs silmänrajauskynä

5 Upeat meikki-trendit kokeilemaan tätä lomakautta

Sachin & Babi - Kiitotie - New Yorkin muotiviikko: Bridal April 2017 / JP Yim / Getty Images

Tee lausunto värikkäästä eyelineristä tällä lomakaudella ravistamalla asioita. Sen sijaan, että painat kohti tavallista mustaa, ruskeaa tai laivastollista linjaa, kokeile jotain erilaista, kuten valkoista, kirkkaan sinistä tai smaragdinvihreää. Eyelinerin ulkoasun muuttaminen ei vain paranna silmien värin, vaan asettaa meikkiisi äänen näyttämällä paljon luovampaa. Voit riviä ylhäältä tai molemmista ylä- ja alareunasta riippuen siitä, mikä tekee sinusta tuntuu paremmalta. Lisää luonnollisia vääriä silmäripsejä lopulliseksi kosketukseksi tai muutamia suosikki ripsiväriäsi.

Selkeät silmät on ehdottoman välttämätöntä silmämeikkiä varten. Muista muodostaa kevyesti kulmakarvat pinseteillä ja täyttää, jos tarvitset ylimääräistä apua homman jauheen tai lyijykynällä. Tämä Huda Beauty -tuotteen pinsetit sopivat täydellisesti tweezing ja touch-ups.

Suosituimmat tuotteet: Japonesque Color Kumadori Metallic Eyeliner Trio, Marc Jacobs Kauneus Highliner Gel Eye Crayon, kukka Beauty That's So Kohl Eyeliner

1

About

Check Also

Ei ainakaan budjetistasi, Sinulle on sävytetty kosteusvoide

Vuoden lämpimimmissä vuodenaikoissa sävytetyt kosteusvoidut aineet ovat loistava tapa saada peitto ilman perustusten raskas tuntemus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 70 =