Home / Meikki / 5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Kauneus - LFW syyskuu 2016 / Nicky J Sims / Getty Images

Olemme jo nähneet vaaleanpunaisia ​​ja punastuneita sävyjä tunkeutuva julkkis meikki näyttää punaisella matolla, ja se on upea valinta sisällyttää kauneus rutiini juuri nyt. Koska vaaleanpunainen on melko yleisesti mairitteleva sävy, joka tulee niin monessa eri sävyvaihtelussa, on jokaiselle jotain, kun se tulee yllään. Kaikki suosituimmat vaaleanpunaiset tuotteet, jotka kirkastavat ihoa ja pitävät sinut korkealla hengessä koko päivän, ovat vain yhden klikkauksen päässä!

02
06

Cle Cosmetics Sulaten huulipuna "Barbie Pink"

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Cle Cosmetics

Tämä sulatusuutin jauhe on kaikkea mitä tarvitset huulten ravinnoksi ja tahra pehmeällä mattapintaisella viimeistelyllä. Toisin kuin mitä olet kokeillut aiemmin, se alkaa huulen jauheeksi. Sitten lämmitettäessä luonnollista kehon lämpöä tulee nestemäinen mattapintainen tahra, joka kestää koko päivän. Helppo käyttää matta huuli, joka ei tee sotkua? Kuulostaa täydelliseltä! Voit kerroksen värin olla yhtä silkkaa tai lihavoitua kuin haluat ja sekoita sormellasi enemmän ombre-ilmeellä vaikutuksella. 

03
06

Benefit kosmetiikka, joka Gal kirkastava kasvopohjamaalaus

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Hyödyt kosmetiikka

Tämä vaaleanpunainen sävytetty pohjamaali on tärkeä käytettäväksi, kun haluat jopa ihon ja pehmeän hehkun kestämään koko päivän. Käytän tätä melkein jokaiselle asiakkaalle, jota teen makeup, koska se todella auttaa rauhoittamaan ihoa alas, jos se ärsyttää tai huuhtoutuu ja toimii erinomaisena peruskerroksena ennen perusta. Levitä pehmeällä harjalla kaikkialla kasvojen ympärillä, jotta voit luoda tasaisen ihon ja lopettaa suosikki säätösi tai sävytetty kosteusvoide. Etsitkö perustusta, joka kestää päivän ja jättää pehmeän mattapintaisen ihon? Kokeile tätä uutta Power Fabric kaavaa Giorgio Armani Beauty.

04
06

Nars Blush "Orgasmissa"

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Kulttuuri suosikki meikkitaiteilijoiden ja melkein jokaisen makeup addiktiin, tämä persikka-vaaleanpunainen blush on yleisesti mautonta minkä tahansa ihon sävyyn ja antaa hetkellisen kirkkauden ja värinpullon poskelle. Jos olet enemmän kermajuoksuinen gal, kokeile useita kermaista keppiä, ja voit myös pariuttaa sen vastaavaan Orgasm lipglossin kanssa! Rakastan tätä tuotetta ympäri vuoden myös tai ilman kuparia, se antaa täydellisen määrän väriä myös niille, jotka haluavat käyttää hyvin vähäistä meikkiä. 

Makeup Artist Tip: Oikea tapa soveltaa blush on erittäin helppoa. Aloita omenan poskelle ja sekoita ylöspäin liikkeessä pitkin poskipunaa, joten punastuminen ei näytä siltä, ​​että se istuu vain kahdessa ympyrässä kasvoilla. Tämä pätee myös samalle kermajuoksuvalmisteille, mutta on tärkeää lämmetä ne kädellä ensin ennen levittämistä, jotta ne voisivat käydä sujuvasti eikä rumia. Hanki kerma punastua sormillasi ja hiero niitä kädestäsi, naputtele kevyesti posket omenaa ja sekoita sitten pystysuoraan luonnolliseen viimeistelyyn. Voit lopettaa nestekidenäytön yläosassa kasteille.

05
06

Alima Pure Lip Tint "Daisy"

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Alima Pure

Tämä luonnollinen huulenpoisto antaa pop-pinkki, joka on kosteuttava ja minty. Huulen sävyt ovat loistava vaihtoehto huulipunille, koska ne sopivat täydellisesti kulumaan päivän aikana ja ovat haastavia, kun niitä käytetään. Nämä sävyt ovat erinomainen vaihtoehto, koska kuinka kauan ne kuluvat ja mintia hajuakin. Voit käyttää tätä tuotetta yksinään, huulipunan pohjaan tai lipglossin alapuolelle. 

Haluatko luoda monokromaattisen vaaleanpunainen meikki ulkoasun? Käytä tätä varjoa "Siren" silmissä, ja lopeta muutamia pinnoitteita pidennystä ripsiväriä. Tämä kuva on erinomainen esimerkki parituksesta, jossa vaaleanpunainen luomiväri ja huulipuna yhdistyvät.

06
06

Clarins Ombre Iridescente luomiväri "Silver Rose"

5 Pinkki Makeup -valikoima kirkastaa ihosi

Clarins

Aloita kerrostamalla tämä kermanvärinen luomiväri kynän päälle jauhetun varjon pohjaan tai käytä sitä yksin pehmeälle sävyttimelle. Rakastan tuotteita, joita voit käyttää useilla eri tavoilla, koska todella saat kaiken irti investoinnistasi ostamasta niitä. Tämä romanttinen vaaleanpunainen sävy on myös täydellinen sävy, joka ponnahtaa silmien kulmassa ja silmäluomen keskellä korostettuna. 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =