Home / Makeup / De bedste øjenskyggetips til modne øjne

De bedste øjenskyggetips til modne øjne

De bedste øjenskyggetips til modne øjne

Når det kommer til at bære øjenskygge, der indeholder glitter på lågene, er der en hel del kontroverser omkring sagen. Da shimmer kan understrege fine linjer og rynker, er det ikke altid go-to mulighed for kvinder, der har modne hudtyper, men ønsker at fortsætte med at se ungdommeligt som muligt. Så hvad kan du så godt gøre ved det? Her er nogle tips om iført skygge, der ikke understreger fine linjer og rynker omkring øjenområdet.

Du vil have smuk blik øjenmake på ingen tid!

1. Opt for Matte Texture

Matte tekstureret øjenskygge giver dig fordelene ved at prøve pigment og klæde dine øjne, men ikke bekymring for at understrege rynker. Mens matskygger kommer i en række farver, er nøglen til succes i applikationen at blande, blande, blande. Brug professionelle makeup børster til at anvende skygge og blend på låget, indtil de ser problemfrit ud. Når du arbejder med matte teksturerede skygger, er det også vigtigt at bruge øjenskygge primer, som denne her fra Urban Decay. På denne måde forbliver skyggen på plads og ikke smitter eller forsvinder gennem dagen, så din skønhed ser ud på punkt. Påfør en lille smule primer på øjenlåget og lad det tørre, før du fortsætter med øjenskygge, eyeliner og mascara.

2. Definer med en vandtæt eyeliner

Ved hjælp af en vandtæt eyeliner under lash line og lige imellem vil vipperne give dig den definition, du leder efter, uden at du behøver at bruge øjenskygge, hvis du ikke vil.

Har du mørke cirkler? Påfør kun liner på den øverste del af låget lige imellem lash linjen, efterlader bunden ren og mere ungdommelig udseende. Ofte kan mørke eyeliner og skygge på bunden af ​​øjnene understrege mørke cirkler, så det er en nem måde at fjerne enhver uønsket opmærksomhed på.

Makeup Artist Tip: Når du bruger vandtæt øjenmakeup, skal du sørge for at fjerne det korrekt med sminkefjerner. Det er vigtigt at holde øjnene klare og ikke agiterede. Vælg en fjerner, der aftager vandtæt sminke og simpelthen påfør den på en bomuldsstynge og blød øjnene, inden du fjerner eyeliner, skygge og mascara. Gør fjernelse af din eye makeup en vane, som du udøver hver eneste dag. 

3. Fremhæv med concealer

Brug concealer som en fremhævning under panden, som giver fordelen af ​​lynnedslag, men også tørrer som en naturlig, mat tekstur. De fleste mennesker tror, ​​at de ikke kan nå frem til en fremhævning under panden, medmindre de bruger en glansskygge, men det er ikke sandt. Du kan også bruge dette tip til ethvert skyggeudseende, du opretter, hvis du vil undgå glans. Concealer kan gøre et perfekt arbejde med at fremhæve og lysere uden at bruge øjenskygge, så sørg for at starte med en let mængde concealer og blend med din finger eller concealer pensel. Du kan fortsætte med at tilføje lag for at intensivere lysstyrken, og sæt med et løst pulver for at sikre, at det forbliver hele dagen. 

4. Brug Cream vs Powder

Brug af creme skygge mod pulver kan give dig en glattere tekstur, når du ønsker at undgå vægten i fine linjer. Fordi fløde teksturer er mere formbar, kan du gøre meget med creme rødder, skygger og highlighters.

Brug af produkter, der kan anvendes på alle områder af ansigtet, er altid en bonus, som denne Multi-Stick fra Bite Beauty. Sørg for at blande med din finger og ligeledes dække øjenlåget for at sikre, at farven spredes pænt og finishen er glat. Du kan øverste creme af med pulverprodukter eller bare lade det være!

1

5. Når du er i tvivl, må du ikke overdrive det

Nogle gange er mindre mere, mange gange faktisk. Hvis du ikke er sikker på en bestemt øjenskygge, så tryk ikke på dig selv for at bære det. Jeg opfordrer altid kunder, der ønsker at se poleret, men skal tage en pause fra øjenskygge for simpelthen at forme panden og bære masser af mascara. Hvis dine øjenlåg har tendens til at være farvet eller blødt, kan du altid dække dem med concealer for at udjævne tonen. Når du får din rytme af, hvad du kan lide at bære, finder du de rigtige produkter, der passer til dine behov.

 

1

About

Check Also

Alt du behøver for den perfekte faux glød

At skabe den perfekte brons sommerglød kan være vanskelig, til tider, når du ikke er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 36