Home / Makeup / 5 trin til røgfyldte øjne

5 trin til røgfyldte øjne

5 trin til røgfyldte øjne

Urban Decay

Det første skridt i at skabe et røget øje er at påføre øjenskygge primer på øjnene og blande det opad helt til panden. Klare farvede primere, som denne fra Urban Decay, er ideelle, fordi de ikke har nogen farve for dem og ikke ændrer farven på din øjenskygge. Vent nogle få sekunder for at primeren tørrer, inden du går videre til næste trin. 

02
af 05

Påfør vandtæt eyeliner

5 trin til røgfyldte øjne

Giorgio Armani Skønhed

Anvendelse af en vandtæt eyeliner på vandlinjen og mellem øjenvipperne er en fantastisk måde at definere øjnene på. De fleste mennesker ignorerer bunden af ​​vandlinjen, men når du fylder den ind, er der ingen hvide huller og øjnene synes meget mere smokere. Vandtæt er bedst, fordi mange eyeliners kan falme væk over tid på grund af den naturlige rive dine øjne gør på daglig basis. Du kan også blande eyeliner over lash-line og på bunden, hvis du vil have det røgfyldte øje til at være dramatisk. Denne vandtætte liner kommer med en svamp i slutningen af ​​det, så du nemt kan blande med det.

03
af 05

Vælg din øjenskygge palette

5 trin til røgfyldte øjne

Clarins

Du kan eksperimentere med flere toner af øjenskygge for røgfyldte øjne, men når du starter, skal du vælge en quad, der har fire farver, som denne her fra Clarins.

Her er en simpel måde at bruge skygge på for at skabe et røget øje:

1. Påfør den mørkeste skygge på låget og bland det med denne børste fra MAC indtil det er helt dækket.

2. Påfør den anden mørkeste skygge i krøllen for at blødgøre linjen mellem låget og krøllet, bland det i en cirkulær bevægelse, indtil den ser sømløs ud. Blanding er altid nøglen når det kommer til øjenskygge.

3. Den tredje øjenskygge er den anden til den letteste tone, men ikke højdepunktet. Du kan tilføje dette i midten af ​​øjenlåg, og brug derefter den letteste farve som et højdepunkt under panden og i hjørnet af øjet for at gøre det lettere.

De fleste øjenskyggepaletter kommer med et diagram, der forklarer hvor man skal anvende hver farve, og du kan følge instruktionerne, indtil du føler dig komfortabel gør det selv. 

Makeup Artist Tip: Blending med professionelle makeup børster er den bedste måde at skabe smukke øjenskygge udseende, og kan tage lidt øvelse. En stor tommelfingerregel er, at du aldrig mere kan blande skygge, så fortsæt med at gøre det, indtil du er tilfreds. Investering i børster, der er kvalitet, er vigtig, da de vil vare meget længere end billige børster, der kan falde fra hinanden efter fortsat brug.

Top produktvalg: Artis Fluenta Fem børste sæt

04
af 05

Ryd op for overskydende

5 trin til røgfyldte øjne

Embryolisse

Der er en smule kontroverser om, hvorvidt man skal anvende øjenskygge før fundament og concealer eller omvendt. Når du opretter et røgfyldt øjenblik, skal du selv gå videre og anvende skygge først før huden, fordi du nemt kan rydde op i flagerne, der falder på ansigtet, mens du skaber skyggeudseende. Dette gør det meget nemmere, da det sparer dig for ikke at skulle dobbeltarbejde arbejdet. Brug en rensning som denne her på en q-tip og blot fjerne skyggen under øjet, indtil den er helt væk, er en god måde at forberede sig på for fejlfri concealer og fundament. Sørg for at fjerne alle øjne makeup inden du går i seng for at forhindre nogen form for irritation.

05
af 05

Krøl dine øjenvipper og anvend Mascara

5 trin til røgfyldte øjne

Shiseido

Curling dine vipper før mascara er vigtigt, fordi de fleste vipper stikker ud lige og er svært at se, når sminke er blevet anvendt. Når du krøller dem, tilføjer du så meget mere til dit makeup look, og mascara kan automatisk vække øjne med eller uden skygge. Krøl dem i bunden af ​​lash-line og fortsæt krølle opad indtil du når toppen, og brug derefter din mascara efter eget valg. Hvis du kan lide at varme curler med en hårtørrer til at bruge på mere stædige vipper, skal du sørge for, at det afkøles nok, før du påfører det, så du ikke brænder dig selv. 

Top produktvalg: Shiseido Eyelash Curler, Japonesque Go Curl Øjenvipper Curler, Pixi Af Petra Large Lash Mascara

Vil du prøve en anden farve mascara? Giv denne smukke koboltblå en chance!

1

About

Check Also

Alt du behøver for den perfekte faux glød

At skabe den perfekte brons sommerglød kan være vanskelig, til tider, når du ikke er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 70