Home / LiveAbout / Vinkkejä allekirjoitus Calvin Klein Style

Vinkkejä allekirjoitus Calvin Klein Style

Vinkkejä allekirjoitus Calvin Klein Style

Calvin Kleinin haluttu visio minimaalisista malleista ja käytännöllisistä kaupunkityyleistä on osa sitä, mikä tekee hänestä kuvakkeen: hänen laajalti tunnustettu markkinointitieto on myös osa pakettia.

Calvin Klein aloitti takkiyrityksenä ja siirtyi sitten urheiluvaatteisiin. 1970-luvun loppupuolella Klein käynnisti suunnittelija farkkujen rivin, joka ei ainoastaan ​​rajoittanut hintaesteitä tarjoten halvemman hinnan, mutta synnytti seksikkäitä, kiistanalaisia ​​mainoksia, joissa oli teini-ikäinen malli Brooke Shields (ja myöhemmin näyttelijä Mark Wahlberg).

Klein on myös jättänyt jälkensä joillakin aloilla, mukaan lukien utilitaristisen miesten alusvaatteet seksikäs ja ensimmäinen unisex-tuoksu, CK One. Vaikutus monet 1900-luvun lopun vähäosaisimmista muotoilijoista, kuten Miuccia Prada ja Donna Karan, ovat edelleen yksi maailman tunnetuimmista suunnittelijahahmoista.

Minulla on aina ollut selkeä suunnittelu filosofia ja näkökulma siitä, että se on moderni, hienostunut, seksikäs, puhdas ja minimaalinen. Ne kaikki koskevat minun design esteettinen. -- Calvin Klein sisään Naistenvaatteet päivittäin.

Miten saavuttaa allekirjoitus Calvin Klein Style

Calvin Klein on kyse modernista, käytännöllisestä muotista, jossa on tyylikäs kosketus. Kiitotien kääntämistä on seuraavassa:

  • Ajattele kaupunkien yhtenäinen-nahka hame, turtleneck, sukkahousut ja pumput tai saappaat. Sekoita ja sopivat värejä ja kankaita, mutta tämä on helppokäyttöinen, työkykyinen ulkoasu, joka näyttää hyvältä kaikille.
  • Valitse pitkiä, ohuita viivoja mitä tahansa käytät - polvipituisista hameista kapeisiin, raastetuilla housuilla, jotka ovat kuluneet saappailla.
  • Lisää standout-kappaletta matelijatulosteisiin, kuten kääpiö tai käärme (tai nahka, joka leimataan pilkkaamaan) takit, housut, hameet. Kokeile saappaita tai laukkuja pienempiin annoksiin.
  • Ohita jalokiviä-vähemmän on enemmän, kun se tulee Calvin Klein näyttää.
  • Etsi tyylejä hiljaisina ja syvissä sävyinä, kuten harmaa, rubiininpunainen, alaston ja musta.
  • Valitse paljon nahkaa; käytä takki takkipaita, ei vain ulkovaatteita.
  • Valitse tyylit, jotka kehittävät kasvot rakenteen sijaan koristeluun. Ajattele syvä V-kaula-aukkoja, turtlenecks ja napit-to-the-top takkeja.
  • Kokeile maxi-takki täydelliseen dramaattiseen täydennykseen varauksille, jotka eivät ole tyylejä.
1

About

Check Also

Hvor den populære parfume ingrediens Coumarin kommer fra

Coumarin er en kemisk forbindelse med en sød, karakteristisk vanillelignende lugt med græsagtige elementer, hvilket …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =