Home / LiveAbout / Undgå “Jordbærben” med disse barberingstips

Undgå “Jordbærben” med disse barberingstips

Undgå "Jordbærben" med disse barberingstips

Har du bemærket udseendet af mørke prikker på dine ben efter barbering? Det er normalt. Det er ikke noget at bekymre sig om, og du er ikke alene. Et år da skuespillerinde / talkhow vært Raven-Symone var gæst på The Talk, hun nævnte problemet. 

"Jeg har noget, der hedder jordbærben ... Jeg har virkelig, meget mørke porer på grund af håret," sagde hun til damerne The Talk. "Jeg bærer ren slange, når jeg er på det røde tæppe, og når jeg arbejder, behøver jeg ikke at have makeup.

Ellers bruger jeg Dermablend, hvilket er, hvad eksotiske dansere bruger til at dække alle deres mærker og ting, og det kommer over dit tøj. Så jeg bærer rene strømpebukser. "

Hvad er jordbærben?

Forkert barbering kan føre til indgroede hår. Det kan også forårsage, hvad der ligner mørke prikker på huden, der ofte omtales som jordbærben eller mørke porer. Sommetider forveksles som snavs, disse mørke prikker ligner pletterne på jordbærets hud (dermed den uformelle beskrivelse) og er mere synlige på nogle kvinder af farve end andre.

Hvad gør porerne udseende Mørk eller Sort?

De mørke pletter eller porerne er faktisk åbne komedoner, et mørkt halvfast stik af oxideret affald. Disse åbne komedoner kan have overskydende olie, snavs eller bakterier fanget inde. Blokeringen af ​​sebum, rusk eller bakterier blandes med luft og hudpigment (melanin), og reaktionen får åbningen til at forekomme mørk eller sort. Du ender med ben, som ikke længere virker klare og glatte.

Tips til en glat barbering

Exfoliate! Regelmæssig eksfoliering hjælper med at holde disse mørke porer i stykker, samt ordentlige barberingsmetoder, barberingsværktøjer og efter en god hudpleje regime for at forhindre dem. Det anbefales at eksfoliere dine ben regelmæssigt med en kropsskrubbe, der polerer væk døde hudceller.

En foretrukken kropscrub er Alba Botanica Hawaiian Body Polish, fordi den forsigtigt scrubs væk død hud og efterlader din hud blød. 

Da udseendet af mørke porer kan være på grund af din barberingsteknik, er det første at gøre, at du skal barbere dine ben korrekt for at undgå at få jordbærben.

Her er tips til at hjælpe dig med at få en glat barbering og forhindre mørke porer i at dukke op på dine ben:

1

Pre-Shave - 1 - 2 dage før hårfjerning:

 • Tør hudbørstning

Kraftigt børste ben med en blød tør børste med cirkulære bevægelser før bad eller brusebad. Køb Yerba Primo Tampico Skin Brush på Amazon.com.

 • Soak hud til åbne porer

Sug huden i varmt vand i 5-10 minutter, før du barberer for at åbne hudporer og hårsække, trække urenheder ud og løsne døde hudceller fanget inde i porerne.

Barberingstips for at slippe af med mørke porer på benene

 • Barber under eller efter et varmt brusebad, når porerne er større.
 • Brug en god barbermaskin, som ikke kræver, at du bruger meget pres, mens du barberer, og det giver en tættere barbering uden at få håret til at snappe tilbage og forårsage indgroede hår.
 • Sørg for, at knivene er skarpe. Kedelige blade slæber mod huden og øger også chancen for, at håret krøller tilbage i huden og forårsager barberhud.
  • Påfør en aloe-baseret eller fugtgivende barberkrem eller gel efter hårvækst. Næste barber forsigtigt i retning af hårvækst. Undgå at passere over det samme område for mange gange, hvilket vil irritere huden. Vær også forsigtig med ikke at strække huden under barberingen.
  • Efter barbering, skyll huden med koldt vand for at lukke porerne og hårsækkene.
  • Pat huden tørt. Påfør en duftfri creme eller fugtighedscreme eller en lotion lavet til eftershave for at reducere rødmen. Lad fugtighedscreme absorbere i huden.

  Hvis problemet fortsætter, kan du prøve disse ekstra trin for at slippe af med mørke porer på benene eller skifte til en anden hårfjerningsmetode.

   

  1

  About

  Check Also

  Die besten Make-up Pinsel

  Make-up Pinsel sind ein Muss in jeder Make-up Schublade einer Frau. Sie müssen nicht viel …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  86 + = 92