Home / LiveAbout / Трябва ли да получите Balayage или Foil Highlights?

Трябва ли да получите Balayage или Foil Highlights?

Трябва ли да получите Balayage или Foil Highlights?

Когато дойде време да получите няколко акцента в косата си, имате избор между традиционните фолиа и балайага, или боядисване на косата. Има разлика между двете техники и всеки има свои предимства в зависимост от стила, в който се движите.

Приятният слънчев лъч е по-лесен за получаване с балай. Ако отивате за прави линии, фолиото е най-добрият ви залог. След това отново имате опцията да получите и двете едновременно.

Много стилисти и цветове са опитни и в двата случая и могат да ви помогнат да решите кой ще постигне желания ви вид. И все пак, също е забавно да проучите възможностите си, преди да ударите салона. Нека да проучим какво е възможно с тези два популярни методи за осветяване.

Филми срещу Balayage

Много е вероятно вашият цветен специалист да препоръча фолиото за подчертаване, ако искате да се промени цветът. Приемането на тъмна коса с четири или повече отпечатъка по-леки обикновено работи най-добре с тази техника. Това също е вярно, ако искате косата да има много контраст и да мисли за подчертаванията и осветеността или равномерното разпределение на цвета.

Ако искате да добавите неравномерни парчета или оцветяване, балайдж е по-добър вариант. Методът предлага на своя стилист повече свобода да добавя цвят, който се вписва и подчертава вашето изрязване, формата на лицето и, разбира се, вашият личен стил. Така че, ако имате по-безгрижно отношение, тя може да направи косата ви съвпадаща.

Balayage също е чудесно за акцентиране на лицето. Когато фолиото често се насочва към пълния вал на косата, включително корените, балайят често се използва, за да подчертае косата на средната част и завършва. Поради тази причина, това определено е най-добрият начин за получаване на тези красиви и фънки акценти.

Ако предпочитате да избягвате поддържането на цвета на косата на всеки шест до осем седмици, може да бъде по-добър залог. Акцентите от фолио имат очевидно разграничение, така че всеки нов растеж е очевиден. Balayage е по-малко очевиден и ви позволява да отидете по-дълго между посещенията в салона - дори само три до четири пъти годишно - и тя израства красиво.

Най-добрите кандидати за балайдж

Може би сте чували за термина "balayage blonde", но balayage не е само за блондинки. Заяви за стила на Ню Йорк Ева Скриво чар че тя използва техниката и върху брюнетки и червенокоси. Това също е добър избор за всеки, който е нов, за да подчертае, независимо дали това е първата ви работа за боядисване или искате да отрежете едноцветен процес.

Balayage е лек и лек начин за покриване на сивите, защото стилистът може да рисува само сивите нишки, вместо да оцветява цялата ви глава. Също така, ако сте в преходна фаза и искате да израснете корените си, без да е очевидно, balayage може да бъде естествено изглеждащо и временно решение.

1

Вашите Валутни Опции

Тъй като balayage дава стилист свободата да рисува цвят, където тя иска, вашият стилист има много опции с balayage. Например, тя може да ви предложи да ви даде толкова много акценти като тя с фолио, или тя може да предложи лек слънце целуна поглед с само няколко естествени ивици тук и там.

Някои стилисти също използват комбинация от balayage и фолио. Една техника се нарича "американски шивач" и започва с фолио. След това Balayage е нарисуван между новите акценти, за да смекчи и съчетае цвета. Друг популярен подход е "foilyage", и това е точно обратното: започвайки с боядисан цвят и завършвайки с фолио акценти.

Отидете с повече от един цвят

Вероятно сте забелязали, че естественият цвят на косата не е едноцветен и че всяка нишка е с различен цвят. Можете да направите едно и също нещо, когато получавате или balayage или фолиа, като попитате стилиста си да използва повече от един цвят, за да получите акценти, които изглеждат още по-естествени.

Можете също така да обмислите получаването на ниска светлина - цвят, който е около два нюанса, по-тъмни от вашите акценти. Когато те са вплетени в косата, тя добавя размери и дълбочина за някои страхотни търси ключалки.

1

About

Check Also

Secretos juveniles de la piel: 5 Dos y 5 No hacer

Todo el mundo quiere una piel de aspecto juvenil. Pero es posible que estés saboteando …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 30