Home / LiveAbout / Съвети и трикове за борба с “изчезващите” устни

Съвети и трикове за борба с “изчезващите” устни

Съвети и трикове за борба с "изчезващите" устни

С напредването на възрастта, устните ни тънки, те могат да станат по-набръчкани и да се развият линии около устата ни. Докато някои жени избират да получат устни, може да получите по-малко трайни резултати с съветите за устните, които се виждат по-долу. Има няколко правила, когато става въпрос за червило, гланц и лайнер, които ще ви накарат да изглеждате по-млади и по-свежи.

Облечете розовете - ако имате светла кожа

Розовото червило е универсално ласкателно. Жените с тъмна кожа изглеждат страхотно в червени, кафяви и дори пурпурни.

Ако имате справедлива кожа, помислете за червени нюанси като атоми в слабо кайсия, розово и светло кора. Стойте далеч от кафявите. Жените със среден тон на кожата могат да излязат малко по-тъмни. Ще изглеждате чудесно в рози, марули и плодове. Дълбоко слива, шоколад или червено е страхотно с тъмна или черна кожа.

Опитайте върху една купчина нюанси, за да намерите точния

Не сте сигурни каква точна сянка работи за вас? Най-добрият естествен нюанс на устните ще бъде само сянка или две по-тъмни от естествения ви цвят на устните, според гримьорката Боби Браун.

Отидете в магазин за грим на универсален магазин и проверете различни цветове. Намирането на идеалния "гол за теб" сянка може да отнеме време, но си струва усилията.

Можете да тествате различни цветове, като прилагате цвят само на една устна, оставяйки другата гола. Вашата цел е да откриете сянка, която е малко по-тъмна от естествения ви сянка.

Да, можете да отидете ярки и смели

Докато тъмните нюанси могат да стареят на някои тонове на кожата, ярки, смели устни цветове могат да бъдат ласкателни.

Ярко червило е особено зашеметяващо за жените, които носят очила. Удебелената устна балансира тежестта на кадрите.

Само не забравяйте да омекотите грима за очите и да се изчервите, ако ще се смелите на устните си. Твърде много грим и рискувате да гледате прекалено много.

1

Ако отидете за блясък или мат?

Ако обичате да носите цвят на устните, вземете блясък, червило и лайнер.

Всяка жена се нуждае от добър блясък. Глантът придава повече внимание на устните ви, отколкото на матовите нюанси. Те могат също така временно да "напълнят" устните. Гланците са чудесни за деня, нощта и особено през лятото, когато имате тен. През нощта можете да преместите малко по-тъмното си червило, за да накарате устните ви да изглеждат по-пълни и по-полезни.

Тъмни нюанси или по-светли нюанси?

По-светлите нюанси обикновено правят устните да изглеждат по-големи и по-живи от по-тъмните. Ако имате тънки устни, имайте предвид, че супер тъмните цветове могат да направят устните ви да изглеждат още по-тънки.

Сега, след като установихме, че светлите нюанси могат да бъдат чудесни, не забравяйте, че прекалено бледата сянка може да ви накара да изглеждате така, сякаш изобщо не носите червило. Ако това е, което вървиш след това, страхотно. Но повечето от нас искат малко поп цвят.

Промяната на сезоните

Някои жени вярват, че те трябва да променят цвета на устните си със сезоните, като през зимата ще бъдат по-смели или по-тъмни, докато остават леки през лятото и пролетта. Всъщност няма нужда от това. Червените изглеждат също толкова добри през лятото, колкото и през зимата, докато гланцовете и оръжията работят целогодишно.

Не забравяйте да добавите слой балсам за устни под червилото през зимата и ако устните ви са люспести, избягвайте тъмните цветове, които ще преувеличават люспите.

Има ли реална разлика между $ 5 червило и $ 30 червило?

Когато става въпрос за продукти за красота, много пъти плащате за скъпи опаковки и възможността да опитате, преди да купите. Що се отнася до червилата, можете да намерите добър в магазин за наркотици, който ще съперничи на много по-скъпи в един универсален магазин. Някои експерти твърдят, че може да не получите сложната цветова палитра в аптека. Все пак, други казват, че опаковката на аптека може да е лоша. Това зависи от вас.

Линия за устни: тайната на дълготрайния цвят

Можете да получите дълготрайно цвят, като просто следвате този съвет: изберете сянката на устните, която харесвате, и изпълнете устните си с нея, като я покриете с подобно цветно червило или блясък.

Попълването на цялата ви устна действа като петно, което помага на цвета през целия ден.

Как да се справим със сухи, ударили устни

Преди да приложите овлажнители или основи на тялото си, първо трябва да ексфолирате.

Защо? Тъй като продуктът ще се придържа към мъртвите, без да се накисва. Същото правило важи и за устните. С напредването на възрастта, устните ни губят масла и тяхната плътност. За да поддържате пълния си фактор и да поддържате устните си гладки, не забравяйте да поддържате устни ексфолирани през цялата година.

Как да ексфолираме? Всичко, което е необходимо, е една стара четка за зъби и една купчина петролно желе. Използвайте хидратиращ балсам за устни под червилото, ако устните ви изглеждат сухи.

Бърз начин да премахнете усещане за устни или червило

Премахнете червилото или оцветете го, като го слагате върху вазелин, оставяйки го да седне за минута и след това да избърсва. Препарат за премахване на грим също работи.

1

About

Check Also

Lo mejor busca una primera cita

¡Elegir qué ponerse en la primera cita puede parecer una gran presión! Sin embargo, las …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3