Home / LiveAbout / Sådan Fake en smuk sommer Tan

Sådan Fake en smuk sommer Tan

Sådan Fake en smuk sommer Tan

Der er ingen tvivl om at have en brunbrun gør dig tyndere, sexier og sundere. Men i disse dage er det meget sikrere (hej melanom og tidligt begyndte rynker!) At bruge selvkogere end at bage i solen. For at opnå de bedste resultater, følg disse fem selvstændige tanningspunkter, der garanterer at du efterlader dig en stakfrit falsk solbrændt. 

Tip nr. 1: Salon er nu din bedste indsats

Hvis du vil have en fejlfri, professionel ansøgning og har råd til prisen, gå til et spa eller en salon.

For op mod $ 60, kan du få en af ​​mange muligheder: Fuld krop eksfoliering og erhvervsmæssig anvendelse af selvbruner, airbrush bronzering (hvor en æstetiker sprøjter en fin tåge af garver over hele kroppen), eller din billigste løsning: spray garvning . Du kan træde i en messe og blive sprøjtet på alle sider for omkring $ 20 en session eller mere. Tjek Hollywood Tans og Mystic Tans, to populære spray tan kæder.

Tip # 2: Sådan bruger du selv-Tanner på dit ansigt

Soling dit ansigt kan være en sjov måde at tilføje farve til din hud hele året rundt, hvilket gør dig til at se yngre, forfrisket og som om du bare kom tilbage fra en uge i Hawaii. 

Du kan vælge en selvdanner, der gradvist tilføjer farve eller en med umiddelbar farve. Se denne liste over de bedste selvstændige tannere. 

Sådan appliceres selv-tanner, som er en fem-trins proces.

  1. Sæt håret op i en hestehale inden du begynder, så du ikke går glip af nogen dele. Ifølge InStyle Magazine savnede makeup artist Scott Barnes engang på Jennifer Lopez 'øre, fordi han glemte at trække sit hår op.
  1. Forbered huden ved forsigtigt rensning og eksfoliering. For at exfoliere ansigtet, kan jeg godt sætte en kniv af brunt sukker i min hånd og tilsæt lidt kokosolie. Jeg masserer mit ansigt med dette. Du kan også bruge en varm vaskeklud dyppet i kokosolie til en lignende effekt. Ideen er at slippe af med nogle skalede bits. 
  2. Påfør under-øjencreme. Hvis du ikke har dette, prøv fugtighedscreme. Ifølge Barnes i InStyle vil du have farven på din hud til at være lettere under øjnene, det får dig til at se yngre ud.
  1. Bland et par dråber af selvdanner og lige dele fugtighedscreme i håndfladen, og anvend derefter over ansigt og hals. Glem ikke at glatte resterende tanner over øre og øre. Du vil kun gå en skygge mørkere end din naturlige farve.
  2. Lad farve udvikle sig i tre timer og følg op med et feje af bronzer på pande, kinder og næse: områder, hvor solen skinner naturligt.

Vask hænderne grundigt. Må ikke springe solcreme.

Tip nr. 3: Sådan tæler du din krop

Når du tanner din krop, skal du følge dette grundlæggende kort:

  • Påfør tannerens lemmer gennem lemmen, begyndende med dine ben. Påfør over skinnet og kælven af ​​et ben, fejende tanner ned over din ankel, fod og tæer.
  • Påfør derefter tanner på låret fra forsiden til bagsiden, ved at bruge overskydende til at dække dit knæ. Gentag på dit andet ben.
  • Til det sidste trin skal du anvende tanner på dine hofter, mave og torso, efterfølgende med dine skuldre og arme.

Jeg foreslår normalt at vente mindst en halv time før du lægger tøj på eller hopper i seng. Faktisk anbefaler jeg selvdyrkning natten før en stor begivenhed. Dette giver tanneren tid til at udvikle sig. Om morgenen tager bruser sig om at ikke eksfoliere eller skrubbe for meget. Påfør olie til ben for ekstra glød.

1

For at skabe falsk fab abs, lav en kontur med garveren.

InStyle foreslår nedbøjning din mave muskler foran et spejl, lænet til siden for at se, hvor din "ab line" er, så sporing ydersiden af ​​din muskel med en smule af garver på din finger. Gør det samme til den anden side. Når det tørrer, skal du lave en overbelægning.

Tjek flere tips om selvudslipning af kroppen i Sådan appliceres selv-tanner på din krop.

Tip # 4: Vælg den rigtige Tanner

Der findes flere typer af garvere: Tanners skabt bare for ansigtet, airbrush garvere, fløde tans, deponering gel, tonede tans og tan forstærkere. Der er body shimmer og bronzing pulvere. Du kan lagte tannere som farver falme. Hvordan? Påfør en lotion, følg derefter med bronzing pulver eller shimmer. Bare pas på, at du ikke går for mørk.

Tip # 5: Så du smedede op, Uh-Oh!

Hvis du ender med en slank tan, kan du rette med en astringent toner eller endda tandpasta.

Exfoliate til selv ud en patchy ansøgning. Ikke mørkt nok? Gentag proceduren. Bare sørg for at du gav solbrunten tilstrækkelig tid til at udvikle sig.

Nogle sol kan faktisk være godt for dig. Men du er nødt til at tan sikkert.

1

About

Check Also

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 45