Home / LiveAbout / Sådan bruges Eyeliner Som en Pro

Sådan bruges Eyeliner Som en Pro

Sådan bruges Eyeliner Som en Pro

Øjenlinser og hvordan man anvender dem kan være befuddling. I stedet for bare pencil liners kan du nu vælge mellem forskellige typer, herunder geler og væsker. Derefter kan det være overvældende at finde ud af, hvordan man bruger hver enkelt. Men ingen grund til panik. I slutningen af ​​denne artikel bør du ikke kun vide, hvordan man anvender eyeliner, men hvordan man laver et katteøje, et røget øje og et grundlæggende øje til dagtimerne. Du vil også lære om de mange typer eyeliners og hvilke der er bedre end andre.

De forskellige typer af linjer

Du kan bruge en eyeliner blyant, en flydende liner eller en eyeliner børste dyppet i en dyb skygge til line øjne. Hvis du bruger en blyant, skal du sætte linjen med øjenskygge, fordi penciled linjer har tendens til at smelte og ikke forbliver lægge hele dagen.

Sådan påføres væske eyeliner

Til påføring af flydende eyeliner, rør øjet fra indersiden af ​​vipperne udad i et stort feje. Du kan også lineere øjet fra midten af ​​snorlinjen udad og derefter afslutte linjen fra det indre hjørne af øjet til midten.

Et andet flydende eyeliner-trick kræver en stabil hånd og vil gøre øjnene større.

 • Start med et helt blott øje.
 • På de øvre vipper, prik den flydende liner ind i mellemrummet mellem vipperne og vip linerne ind i vipperne. Resultatet skal ikke være en linje. Det skulle se ud som om vipperne selv er super tykke ved roden.
 • Påfør mascara.
 • Sammenlign øje med andet blotte øje.

  Den grundlæggende "Jeg er ude på arbejde eller i helgen"

  Dette er det perfekte arbejde eller weekend udkig efter kvinder, der vil have øjnene til at pop uden at se alt for lavt.

  Nøglen til det grundlæggende øje er at anvende med en let hånd. Det grundlæggende øje handler om at fremstå naturligt, så overvej en dyb brun (mod sort) eyeliner, hvis du har lys hår.

  • Hold huden på dit øvre låg stramt, spor de øvre vipper fra indersiden af ​​øjet med en blyant eller en eyeliner børste dyppet i en mørk øjenskygge. For et mere dramatisk udseende, gør yderlinjen lidt tykkere end indersiden og forlæng den lige uden for linjen.
  • Når linjen er indstillet, spor den over med en flydende liner. Hånd ubevidst? Hold din albue på et bord. (Du kan springe over dette trin, men det vil holde eyeliner længere, hvis du medtager det).
  • Sæt liner med en øjenskygge.
  • Påfør øjenskygge eller en øjenpenne for at sænke vippene. Påfør en dybhudet øjenskygge eller blyant i bunden af ​​indersiden udenfor. Medmindre du har brede øjne, må du ikke rette hele det nederste låg. I stedet skal du stoppe halvvejs over. Hvis du bruger en blyant, skal du smøre linjen med din finger, så det ser mere naturligt ud.

  The Smoky Eye

  Måske er der ingen længere løbende øjenmake-trend end det røgfyldte øje, som ikke er i fare for at gå ud af stil. Nøglen her er at blande godt. Sørg også for at holde alt andet makeup lys, eller du risikerer at se overdrevet. Du vil ikke have resten af ​​din makeup til at konkurrere med dine øjne.

  • Hold huden på dit øvre låg stramt, læg eyeliner fra inde hjørne af øjet udad. Tegn streger i lash line. Midten af ​​linjen skal være lidt tykkere end kanterne.
  • Brug en bomuldsswap til at "smøre" foringen.
  • Dab en øjenskygge børste i en dybhane øjenskygge og påfør over eyelineren for at sætte linjen (blæs først på børsten for at fjerne overskydende skygge). Layering liner med en skygge er hemmeligheden til et perfekt røget øje.
  • Blend skyggen godt, følg derefter med øjenskygge.

  Det fede, dramatiske øje

  Fede øjne er et dramatisk valg til aften. Prøv øjenskygge nuancer, bortset fra dyb sort, for et superkølet udseende. Du kan bruge enten en flydende liner eller prøve makeup artistens trick og bruge en vinklet øjenskygge børste dyppet i en dybhane øjenskygge. Spring blyanten over for dette udseende.

  • Hold huden på dit øvre låg stramt, rør væskefodret fra midten af øjet til ydersiden af ​​øjet.
  • Tegn en anden linje fra det indvendige hjørne af dit øje, så de to linjer mødes. Den ydre kant af linjen skal være tykkere end indersiden. Hvis du har tætte øjne, skal du undgå at tage linjen helt til indersiden.

   Skal du linse indersiden af ​​dit øje?

   Foring indersiden af ​​øjet, kaldet "tightlining" er meget trendy og kontroversiel. Nogle eksperter hævder, at vandlinjen i øjet kan introducere bakterier, mens andre tror det kan få øjnene til at blive mindre og endda "beady". Et stort problem er, at sminken vasker væk med dine tårer og vil ikke blive sat. Men det gøres korrekt, du kan undgå problemer med bakterier (skærpen din blyant, inden du anvender) og dine øjne forsvinder ikke i dit ansigt. Brug af vandtæt makeup hjælper også.

   1

   Udseendet kan være smukt. Få min ansøgning tips i Tightlining: Sådan hjælper Eyeliner på den indre Rim Stay Put.

   The Cat Eye

   Glem det råd, du måske har læst i fortiden, aldrig for at linse indersiden af ​​fælge, fordi det får øjnene til at se små ud. Sexede katte øjne er et koldt udseende for natten. Nøglen til dette udseende er at anvende en tynd linje til inde lågene på lågene. Sørg for at skærpe blyanten efter foring.

   • Hold huden på dit øvre låg stramt, prik flydende liner langs den øvre lash linje så tæt på øjet som muligt. Påfør linje fra hjørne til hjørne af øjen, og stræk linjen opad i det yderste hjørne af øjet. Lad liner tørre i et par minutter, før du rører.
   • Hold det nedre låg nede og anbring kun liner på de ydre tre fjerdedele af fælgen. Fade ud linjen som du nærmer sig tårekanalen.

   For en blødere version af dette udseende, brug en øjenskygge børste og fej en taupe eller brun farve på den nederste lash line.

   Øjenskygge Secrets Kun Fordelene ved

   For at få øjnene til at se bredere, spore de indre flige af øjnene med en beige blyant (hvid er for hård) eller fremhæve øjets indre hjørne med et lysglimmerpulver.

   Smid de cheapie applikatorer, der følger med din makeup. Investering i et godt sæt makeup børster er nøglen til et fejlfrit ansigt. Find flotte øjenskygge børster hos Sephora, MAC afdelingsrunde og Trish McEvoy tællere. Target sælger fantastiske, billige børster af Sonia Kashuk.

   For at få en afslappet, smudgie "Jeg sov i min makeup i går aftes" se, at alles efter er i øjeblikket, anvend kun en blyant linje til de nederste vipper og smør det med fingeren.

   Nu videre til resten af ​​dit ansigt

   Nu hvor du ved, hvordan du applicerer din øjenmakeup, skal du finde ud af, hvordan du bruger resten af ​​din makeup. Makeup gjort godt kan gøre øjnene pope, det kan plumpe et rynket ansigt og spille ned en stor næse. Det kan endda ud teenage acne og spille ned under-eye cirkler. I Sådan bruger du Makeup, lærer du, hvilken ordre den skal anvendes i.

   Flere sjove eyeliner tips

   For at varme op en ekstra voksholdig blyant skal du gnide den mellem fingrene i nogle få sekunder. For en ekstra smudgy effekt, hold blyantens spids over en lighter eller stearinlys i nogle få sekunder. Lad det køle af 30 sekunder før påføring.

   1

   About

   Check Also

   Stop Beating Yourself Up: Modely 5 způsobů jsou skutečné lidi příliš

   Ať už milujete módní přehlídky nebo vyhledáváte nejnovější kosmetický magazín, můžete se sami sebe snadno …

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   − 4 = 4