Home / LiveAbout / Perfect “започва с намирането на правилната коса част

Perfect “започва с намирането на правилната коса част

Perfect "започва с намирането на правилната коса част

Повечето хора имат естествени части в косата си, където косата естествено пада. Тази статия ще ви помогне да намерите естествената си част и ще ви науча как да го промените. Също така разберете какви части работят най-добре с различни форми на лицето и косми. 

Как да намерите вашата естествена част

Започнете с изсушена на кърпа влажна коса или суха коса. Четкайте или гребете косата напред и след това разклатете главата си, за да видите къде косата ви естествено се разделя.

Използвайте гребена, за да създадете перфектната линия, използвайки естествената линия на косата като ръководство.

Как да създадете различна част

Средните части и дълбоките странични части са супер модерни, но не са естествени. За да създадете такива, работете с мокра коса, така че да изсъхне на място и да използвате функциите на лицето като ръководство.

За средна част избягвайте част, която е точно в средата на главата ви. Намерете част, която е на около половин инч отляво или отдясно.

За дълбока странична част започнете вашата част в външния ъгъл на окото. Използвайте гребен с плъхове, за да създадете частта, като разпространите новата си част с плъхове.

Когато създавате част, направете го с мокра коса, така че да изсъхне на място.

Какви части изглеждат най-добре на фигурите на лицето

Ето някои съвети какви части изглеждат най-добре по форма на лицето:

  • Дълги или овални лица изглежда най-добре със странична част. Избягвайте средните части, които само удължават лицето. Частична коса в съответствие с дъгата на веждите. Вижте най-добрите прически за дълги фигури: 20 ласкателни разфасовки.
  • Сърцевидни лица изглежда най-добре със средна част, която ще удължи лицето.
  • Кръгли и квадратни лица:  Имате късмет, защото имате две опции, които работят добре с вашите фигури. Средната част помага за омекотяване на ръбовете на квадратно лице и помага да се скрие кръглото кръгло лице. Дългата странична част създава необходимия ъгъл към кръглата повърхност и омекотява ъглите на квадратно лице. Вижте 19 прически, които имат тънка форма на кръгла форма.
  • Изпъкващо чело и изпъкнала брадичка:  Възпроизвеждане на тези функции с част, която е малко извън центъра, предлага Garren. Не пропускайте как да понижите високото чело.

Какви части работят най-добре с различни текстури за коса

Някои части работят по-добре от други с различни текстури. Кървавата коса изглежда най-добре, когато отива там, където естествено иска. Не е оптимално да опитате да създадете част с къдрава коса.

1

Дебелата, права коса или вълнообразна коса изглежда страхотно с централните части, но не забравяйте да не я центрирате точно в средата на главата си. Вие искате вашата част само малко. Това позволява гъстата коса да пада като листа от двете страни на лицето.

За фини коси, опитайте да превключвате страни от вашата част, за да добавите тялото и ооффата към короната.

Повече за оформяне на косата:

  • Как да се прилагат правилно продукти за коса
  • Как да издухате косата си като професионалист
  • Как да използвате плоско желязо
  • 13 Тайните за стилизиране на косата
1

About

Check Also

What to Wear to Work to Instantly Update Your Look

Spring is here and that means transitioning your work outfits for the new season. While …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =