Home / LiveAbout / Paras shampoo värikyllästetyille hiuksille

Paras shampoo värikyllästetyille hiuksille

Kun haluat ylläpitää kalliita kohokohtia tai värejä, kannattaa sijoittaa laadukkaisiin shampoot. Aivan kuten kuivasi puhtaana kalliina pukeutumisena sen sijaan, että käytit sitä pesukoneesi läpi (edes varovainen sykli), kannattaa viettää muutama ylimääräinen dollari laadukkaaseen hoitoon ja shampoon värikäsiteltyihin hiuksiin.

Olen etsinyt parhaita shampooja ja hoitoaineita markkinoilla ja kertokaa, miksi kukin kannattaa ostaa. Löydät apteekki-, tavaratalo- ja puolivälin hinnoitellut pumput sekä muutamat sulfaatittomat shampoot. Sulfaatit ovat pinnoituksen ainesosa ja jotkut asiantuntijat väittävät, etteivät ne ole hyviä värikyllästetyille hiuksille. 

Sinun ei tarvitse ostaa shampooa, joka on erityisesti suunniteltu värillisille hiuksille. Niin kauan kuin valitset lempeä, kosteuttava ja kosteuttava shampoo sinun pitäisi olla hyvä mennä. 

Kerastase's Bain Miroir shampoo on tehnyt sen monille "parhaimmille" listalle vuosien varrella, mukaan lukien InStyle Magazine vähintään kaksi vuotta peräkkäin.

Värikyllästetyille hiuksille erityisesti suunniteltu, Bain Miroir toimii päällystämällä säikeitä, jotka suojaavat niitä irrotuksesta, mikä saattaa aiheuttaa halvempia shampoot. Bain Miroir suojaa myös UV-säteiltä ja epäpuhtauksilta.

1

About

Check Also

Paras etsii ensimmäistä päivämäärää

Valitsemalla mitä käyttää ensimmäisenä päivämääränä voi tuntua paljon paineita! Ensimmäiset päivämäärät ja ensimmäiset näyttökerrat eivät …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7