Home / LiveAbout / Paras etsii ensimmäistä päivämäärää

Paras etsii ensimmäistä päivämäärää

Valitsemalla mitä käyttää ensimmäisenä päivämääränä voi tuntua paljon paineita! Ensimmäiset päivämäärät ja ensimmäiset näyttökerrat eivät kuitenkaan saa aiheuttaa paniikkia. Olipa kyseessä sokea päivämäärä, tapaaminen dating-sovellusten otteluilla tai vihdoin potkaisemalla sitä pitkällä ystävällä olevaan loviin, paras mahdollinen eteneminen on tärkeää. Anna itsellesi mahdollisuus saada kemia käymällä näillä yksinkertaisilla tyylisuunnilla, jotta se olisi loistava ensimmäinen päivämäärä!

Pari on first date

Getty / Taksi / Michael Heffernan

Aivan kuten jos olet menossa työhaastatteluun, verkkotapahtumaan tai televisioon, haluat tehdä hyvän ensivaikutelman ensimmäisen päivämääränne. Tämä ei tarkoita, että sinun tarvitsee liioitella sitä, mutta vaatteesi, hiukset ja meikki kannattaa viettää hieman ylimääräistä aikaa. Muista, että tämä on sinun ammuttu näyttää ne, jotka olet, ja haluat laittaa parhaan jalan eteenpäin.

Anna ajankohdalle jonkinlainen ajatus ja harkitse, mihin olet menossa, mitä aktiviteetteja saat nauttia ja mitä syöt. Voit jopa säästää aikaa ennen päivämäärää varmistaaksesi, että kynnet on tehty (tai ainakin siru ilmaiseksi) tai saada räjähdyspaikka paikallisessa salissa tai Drybarissa. Vaikka olette loppuneet eri päivämääristä (hei, se voi kestää jonkin verran kokeilua ja virheitä), pienen ylimääräisen ponnistuksen ensimmäisessä kokouksessa voi tehdä kaiken eron luottamustasosta. Tulet tuntemaan itsesi parhaaksi ja valmis voittamaan heidät! Kuulin vain toisen päivämäärän pyynnön?

02
07

Käytä mitä kaikkein eniten

Nainen getting ready

Getty / blend-kuvat / Peathegee Inc

Vaikka haluatkin katsoa parhaanne, haluat myös näyttää sinusta! Jos tapasit verkossa, kannattaa jättää jotain lähellä profiilikuvaasi. Ja saatat haluta ohittaa ostoksia uudesta ulkoasusta.

Vaikka näyttää siltä kuin on hauska ajatus panostaa johonkin uuteen, Stylist Sandy Hapoienu ehdottaa, että teet ei osta uusi asu ensimmäisenä päivämääränä. Sen sijaan käy läpi kaapistosi ja löytää ulkoasun, joka tuntee eniten "sinä". Tämä voi olla myös mekko tai asu, joka saa kaikkein kiitokset tai tekee sinusta tuntuu tanssilta. Varmista vain, että se tuntuu sinulle totta.

Jos haluat ylistystä tyylillesi, voit tehdä sen muutama päivä ennen päivämäärää. Näin voit käyttää sitä ympäri ja päättää, jos tuntuu "sinä". Jos ei, ohita se ensimmäisenä päivänä ja näytä päällään vaatteita ja meikkiä, jotka tunnistavat sinut aidosti. Näin voit tuntea olonsa mukavammaksi ja itsevarmemmaksi. Ja mukavuus näyttää kuinka rentoa olet, mikä on houkutteleva ja voi johtaa keskustelun helppouteen ja vapautta keskittyä päivämäärään ja siihen, miten tunnet. FirstSeven Consultingin perustaja Lilli Morton on samaa mieltä, kun hän sanoo: "Ensimmäiset päivät ovat hauskoja ja jännittäviä, mutta et halua mennä yli laidan ulkoasuasi. Haluat keskittyä sinuun, ei sinun vaatteesi."

03
07

Päivitä työasut

kari black bodysuit Tobi

Tobi

Jos olet menossa toimistosi työtä ensimmäiseen päivämäärään, varmista, että suunnittelet eteenpäin. Käytä toimistoa, joka sopii sekä työhön että päivämäärään, tai voit helposti siirtyä yksinkertaisella päivityksellä. Voit varastoida ylimääräiset kaivut omassa taskussasi tai työpöydällesi ja tehdä nopean muutoksen vessassa ennen lähtöä.

Jos tarvitset jotain helppoa siirtyä toimistoajoista ensimmäiseen päivään, kokeile ottaa bodysuit päivästä toiseen. Voit käyttää tätä Kari Black Chocker Bodysuitia Tobilta kynänhameella tai parilla housuilla, asuilla ja pukeutumisella toimistossa. Kun kello 5 pyörii ympäri, työnnä flirty hame ja päivitä korkokennoihin tai lisää muutamia koruja illan ajaksi päivämäärään! Mortan ehdottaa: "Tee se omasta valitsemalla viileä kaulakoru tai korvakorut. Jos sinulla on sinulle erityinen kappale - ehkä rannekoru, jonka isoäiti on antanut sinulle - käytä sitä! Se antaa sinulle lisää luottamusta ja voi tehdä mukavan puhetta. " Ei vain, että näytät ja tuntuu hyvältä, sinulla on jotain puhuttavaa, jos keskustelussa on myös tylsää!

04
07

Anna sinun huulet puhua

Neutraali lip color

Pinch of Color

Jos tunnet parhaiten rohkealla huulipunalla, mene siihen! Mutta Lockwood Style päällikkö, Maria Chavez, on hyvä asia siitä, mitä laittaa huulille ensimmäisenä päivämääränä. Hän sanoo: "Käytä luonnollista huulipunan väriä siinä tapauksessa, että on mahdollista suudella!" Näin sinun ei tarvitse paniikkia, koska se näyttää silmänräpäyksessä, ja voi välttää sen hankaluus, että sinun on kerrottava suudellen kumppanille, että huulipuna on heidän kasvonsa. 

Kokeile väriä vähemmän värikäs pigmentti tai jotain lähellä ihon sävyä. Voit jopa käyttää mattaista, tahriintumatonta kaavaa kuten Matte Velvet -vedetön huuliväri Perlassa,. 

Tai jotkut ehdottaa, että käytät rohkeaa, seksikkäistä väriä, jotta et suostu ensimmäiseen päivään! Jos luulet, että sinulla on mahdollisuus, voit viedä asioita liian nopeasti tai liian pitkään, pidä ne huulet sinetöidä rohkealla värillä. Ole valmis mihinkään, jos muutat mieltäsi ja löytäisit itsesi lukittavaksi!

05
07

Käytä mukavia kenkiä

Koolaburra Saige wedge

Koolaburra

Joskus ensimmäiset päivämäärät voivat olla spontaaneja! Ehkä tapasitte elokuvissa, ja se menee hyvin, joten voit mennä kävelylle tai käydä kävelyllä yökerhossa. Älä jätä kiinni kenkiä, jotka eivät voi tehdä matkaa kanssasi. Engie Hassan, muotisuunnittelija ja toimitusjohtaja EngieStyle, ehdottaa yllään mukavat kengät. Näin voit välttää kipua ja vaivata läpi rauhallisen ensimmäisen päivämäärän kävelyn yllään jalka puku, joka on mukava ja söpö.

Tämä voi tarkoittaa hyvän parin mukavan korkokengän etsimistä tai tukevan tukevan takin tai rento-sneakerin valitseminen. Käytä mitä tahansa, mikä auttaa sinua pysymään korkeana ja kahdella tukevalla jalalla, jotta voit tuntea huipputasoa. Tämä voi tarkoittaa taivas korkokenkiä tai järkevää, tyylikästä (ja kodikasta!) Kiilaa, kuten Uggin Koolaburran saige Fringe Wedge. Varmista vain, että tunnet parasta mitä tahansa jalkasi kulumista!

06
07

Kiinnitä huomiota alusvaatteisiin

Sculptresse Chi Chi

Sculptresse

Olipa tarkoitus jakaa mitä on alhaalla päivämääränne kanssa vai ei, hyvin pukeutuneet alusvaatteet voivat tehdä suuren eron ensimmäisenä päivämääränä. Ensinnäkin, jos olkaimeton rintaliivit liukenevat alas tai alusvaatteet pysyvät ratsastuksessa, voit jatkuvasti säätää ja piristää koko yön epämiellyttäväksi. Varmista, että käytät rintaliivikokoa ja tyyliä, joka tukee ainutlaatuista muotoasi, ja alusvaatteita, jotka toimivat vaatteenne ja mukavuustasonne kanssa. 

Toiseksi alusvaatteet voivat olla tärkeä osa ensimmäistä päivämäärääsi! Kun on kyse oppimisen eri vaihtoehdoista kuluvat pitsin alapuolella tai edes mitä pitää pukea alle leggingsit, mitä alla on yhtä tärkeä kuin mitä on ulkopuolella. 

Vaikka kukaan ei näe rintaliivitasi ja alusvaatteita, mutta käytät jotain, mikä tekee sinä hymy. Kokeile jotain kaunista ja tukevaa, kuten Chi Chi, joka on valmistettu kuvanveistäjästä. Se voi olla vain se, että ylimääräinen luottamusvoima, joka voi muuttaa ensimmäisen päivämäärän ikuisesti.

07
07

Hymy ja luottamus

Nainen smiling on a date

Getty / Taksi / Portra Kuvat

Paras tapa käyttää ensimmäistä päivämäärää? Hymy! Pidä itsesi ulos aika ajoin ja uudelleen voi olla päällään sielussa. Mutta jokaisen ensimmäisen päivämäärän näyttäminen toivossa ja ystävällisyydestä avaa mahdollisuuden luoda yhteys. Olipa heidät taitava tai sielunkumppanin potentiaali, tiedät, että olet tullut halukkaaksi ja täydellä sydämellä. 

Ja älä unohda luottamusta! Luottamus ei tarvitse olla typerä. Se voi tulla todella kaivaa itsesi myötätuntoinen ja kaunis tapa. Se auttaa sinua aina hehkuttamaan sisäpuolelta. Ja se on houkutteleva asia koskaan. Olipa heitä pyydetty toista päivämäärää tai ei, voit pysyä lujana tietää, että olet melko suuri saalis. Joten laita paras jalka (ja asu!) Eteenpäin ja muistaa, sinulla on tämä!

 

1

About

Check Also

Ето как да останеш позитивен в тялото

01 от 07 Contents1 Заобиколете себе си с поддръжка2 Пропуснете сравнението3 Отхвърлете решението на себе …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 84 =