Home / LiveAbout / Οι καλύτερες επιλογές για τη λήψη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα ομορφιάς παραδίδονται

Οι καλύτερες επιλογές για τη λήψη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα ομορφιάς παραδίδονται

Οι καλύτερες επιλογές για τη λήψη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα ομορφιάς παραδίδονται

Οι συνδρομές θυρίδων ομορφιάς είναι ένας ιδανικός τρόπος να παραμείνετε ενήμεροι για την συνεχώς αυξανόμενη επιλογή των φυσικών προϊόντων στην αγορά, είτε είστε τζουκίς μακιγιάζ είτε απλά θέλετε ένα απαράμιλλο, αποτελεσματικό εργαλείο για να αποφύγετε τα μη τοξικά,.

Φιλικό προς το περιβάλλον, Φυσικό Μακιγιάζ και Υπηρεσίες Συνδρομής Προϊόντων Ομορφιάς

Αν έχετε την τάση να φιγουράρει, οι συνδρομητικές υπηρεσίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε μια τακτική εναλλαγή των απολαύσεων χωρίς να σπάσετε την τράπεζα στα προϊόντα ομορφιάς.

Είναι επίσης ένα τέλειο δώρο για έναν απολαυστικό παραλήπτη και έναν τρόπο χωρίς κόπο να δώσετε στη φίλη σας, μαμά ή αδελφή μηνιαία υπενθύμιση του πόσο ιδιαίτερη είναι για εσάς με μια γλυκιά έκπληξη.

Goodebox

Ο καλλιτέχνης της οικολογικής μακιγιάζ Kristen Arnett συστήνει την Goodebox, όπου είναι ανάμεσα στην ομάδα των επαγγελματιών πράσινων γκουρού φορτωμένων με τα ράφια καθαρισμού για να βρείτε μόνο τις πιο κατάλληλες επιλογές προϊόντων για λογαριασμό σας. Για 16 δολάρια το μήνα, θα λάβετε ένα προσεκτικά επεξεργασμένο κουτί με δείγματα ομορφιάς που παίρνουν δύο αντίχειρες τόσο για την αποτελεσματικότητά τους στο τελικό προϊόν όσο και για τη συνειδητή επιχειρηματική τους πρακτική από τη μεταποίηση έως τη ναυτιλία και τα πάντα μεταξύ.

Συνειδητό κουτί

Αν προτιμάτε να αποθηκεύετε βιώσιμα υλικά πέρα ​​από το μπάνιο σας και την τσάντα ομορφιάς, το Conscious Box συνδυάζει δείγματα φυσικών προϊόντων ομορφιάς με προϊόντα ηθικής, βιώσιμης μάρκας τροφίμων, ποτών και προϊόντων φροντίδας για το σώμα και το σπίτι σας. Εγγραφείτε για μηνιαία συμμετοχή για $ 19.95 και ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή, ή προπληρώστε μια συνδρομή 3, 6 ή 12 μηνών εκ των προτέρων για να λάβετε έκπτωση.

Διατίθενται κουτιά με βέγκαν ή χωρίς γλουτένη.

Παίρνετε δέκα πόντους το μήνα ως συνδρομητής κιβωτίου και μπορείτε να κερδίσετε ένα λεπτό ένα σημείο όταν πραγματοποιείτε δημοσκοπήσεις, αναθεωρείτε προϊόντα, μοιράζεστε σελίδες ή δίνετε δώρα. Οι πόντοι σας μπορούν να εξαργυρωθούν για αποκλειστικά αντικείμενα στο κατάστημα και πρόσβαση σε δώρα αποκλειστικά για μέλη.

1

Η εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα 1% για το πρόγραμμα Planet και χρησιμοποιεί 100 τοις εκατό ανακυκλωμένα χαρτονένια κουτιά μετά την κατανάλωση, συσκευασμένα με ανακυκλωμένο λεπτό χαρτί και τυπωμένα με μελάνια φυτικής προέλευσης.

Πράσινη τσάντα

Το Green Grab Bag δημιουργήθηκε και επιμελείται από τον ιδρυτή και τον εκδότη ομορφιάς του online ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου White Apricot. Κάθε μήνα, θα λάβετε τουλάχιστον μισή ντουζίνα δείγματα φυσικών ή οργανικών προϊόντων ομορφιάς που δοκιμάζονται και εμπιστεύονται η συντακτική ομάδα του Λευκού Βερίκοκου.

Ανατρέξτε στους φίλους σας και λάβετε ένα δωρεάν μηνιαίο κουτί για κάθε πέντε άτομα που προσυπογράφουν. Συμβουλές χρήσης περιλαμβάνονται στο κουτί σας και μια ενότητα Συμβουλές και τεχνάσματα στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πριμοδότηση ομορφιάς σας. Τα προϊόντα επιλέγονται τυχαία και όχι εξατομικευμένα ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες σας.

Το κουτί των 15 δολαρίων είναι διαθέσιμο σε μια συνδρομή μήνα-μήνα, με έκπτωση 20% εάν καταβληθεί ολόκληρο για το έτος. Το φιλικό προς το περιβάλλον κουτί, το υλικό πλήρωσης, το χαρτί και το χαρτί είναι ανακυκλωμένα 100 τοις εκατό.

Αληθινό κουτί ομορφιάς

Το True Beauty Box προέρχεται από το LoveTrueNatural - μια συλλογή χωρίς κακοποιήσεις που περιλαμβάνει τα Benecos, Lavera και True Beauty. Τα φυσικά και βιολογικά προϊόντα δοκιμάζονται και εγκρίνονται από μια ομάδα αισθητικών και ειδικών ομορφιάς και στη συνέχεια επιλέγονται για εσάς με βάση ένα από τα τέσσερα διαφορετικά προφίλ ομορφιάς που επιλέγετε κατά την εγγραφή.

Τα κουτιά διατίθενται σε τρεις επιλογές: Το κουτί "Flirt" είναι $ 30 και συνοδεύεται από τουλάχιστον τρία έως τέσσερα καλλυντικά πλήρους μεγέθους μαζί με μια ποικιλία δειγμάτων και ένα μηνιαίο καλό από έναν συνεργάτη μάρκας.

Για επιπλέον δέκα δολάρια, μπορείτε να πάρετε το κουτί "Indulge" που περιλαμβάνει ένα πρόσθετο πλήρους μεγέθους προϊόν όπως ένα αυτο-βυρσοδεψείο ή αντιγηραντική θεραπεία. Το κουτί "Veganista" είναι επίσης $ 30 και είναι συσκευασμένο με ένα μείγμα πλήρους μεγέθους πιστοποιημένο vegan body και προϊόντα ομορφιάς.

Το ευέλικτο πρόγραμμα εγγραφής σάς επιτρέπει να παραλείψετε ένα μήνα εάν είναι απαραίτητο. Η ναυτιλία είναι επίσης διαθέσιμη στην Αυστραλία, την Ευρώπη και τον Καναδά με επιπλέον χρέωση.

1

About

Check Also

Proč byste měli používat bambucké máslo

Máte-li suchou pokožku, pravděpodobně víte, že bambucké máslo je jednou z nejdůležitějších zvlhčujících ingrediencí. To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 38