Home / LiveAbout / Πώς να κάνετε μια μεγάλη εμφάνιση μύτης μικρότερη (δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση!)

Πώς να κάνετε μια μεγάλη εμφάνιση μύτης μικρότερη (δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση!)

Πώς να κάνετε μια μεγάλη εμφάνιση μύτης μικρότερη (δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση!)

Η μύτη τείνει να είναι ένα εστιακό σημείο του προσώπου, εκτός και αν παίξετε ένα άλλο χαρακτηριστικό. Εξετάστε ποιες λειτουργίες παίρνετε τα περισσότερα συγχαρητήρια και τραβήξτε την προσοχή σε αυτά αντί της μύτης σας.

Φέρτε την προσοχή από τη μέση του προσώπου στα μάτια φορώντας μακιγιάζ στα μάτια. Τα καπνιστά μάτια και οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν τα μάτια σας το επίκεντρο του προσώπου σας - όχι τη μύτη σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το υπόλοιπο φως μακιγιάζ σας ή κινδυνεύει να μοιάζει με κλόουν.

Αν έχετε πλήρη, πλούσια χείλη, δοκιμάστε ένα λαμπερό κραγιόν, όπως ένα κόκκινο ή ένα ροζ. Προσπαθήστε να φορέσετε κόκκινο κραγιόν για μια εβδομάδα και να δείτε τι συγχαρητήρια έχετε. Απλά φροντίστε να μην φορέσετε πολύ μακιγιάζ στα μάτια εάν εστιάζετε στα χείλη.

Περιποίηση μακιγιάζ μπορεί να λειτουργήσει μαγεία

Μια μεγάλη συμβουλή είναι να μειώσετε τη μύτη με περιγράμματα, ένα τέχνασμα μακιγιάζ που ξεγελάει τα μάτια. 

Ο καλύτερος τρόπος για να το περίγραμμα είναι με μια βούρτσα βλεφαρίδων και bronzer. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Βουτήξτε τη βούρτσα σε μπρούντζερ ή σε καφέ σκιά ματιών και σχεδιάστε μια απόλυτα ευθεία γραμμή από τις δύο πλευρές της γέφυρας της μύτης σας. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με πιο σκοτεινή σκιά θεμελίων.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μίξη έτσι ώστε να μην μοιάζουν με δύο γραμμές βρωμιάς. Θέλετε να δημιουργήσετε την εμφάνιση μιας "σκιάς".
 3. Πάρτε ένα μαρκαδόρο (μπορείτε να βρείτε στυλογράφοι στο Sephora ή σε πολυκαταστήματα, αλλά το αγαπημένο μας είναι το Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer, που απεικονίζεται εδώ) και σπρώξτε το κάτω από τη γέφυρα της μύτης. Η αντίθεση του φωτός εναντίον του σκοτάδι κάνει θαύματα στη μύτη.

  Το άψογο δέρμα είναι το κλειδί

  Τίποτα δεν δείχνει μακριά μια μεγάλη μύτη περισσότερο από το κακό δέρμα γύρω από αυτό. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι ακόμη γύρω από τη μύτη σας. Κάλυψη κάθε ερυθρότητα, κηλίδες ή άνιση σημεία με concealer και θεμέλια.

  Δείξτε μεγάλα ζυγωματικά με ρουζ ή βούρτσα. Και πάντα, ρυθμίστε το μακιγιάζ σας με σκόνη.

  Διατηρήστε το Shininess στο ελάχιστο

  Η λαμπερότητα στο πρόσωπο θα φέρει την προσοχή στη μύτη. Χρησιμοποιήστε χαρτί σε σκόνη ή στίλβωση για να κρατήσετε λάμψη στο ελάχιστο. Σε μια πρέζα, θα αρκεί μια χαρτοπετσέτα.

  Sharp Χαρακτηριστικά; Κρατήστε Μακιγιάζ Μαλακό

  Το σκληρό μακιγιάζ υπογραμμίζει μόνο τα σκληρά χαρακτηριστικά σας.

  1

  Εάν η μύτη σας είναι απότομη και έχετε ένα γωνιακό πηγούνι ή υψηλά ζυγωματικά, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ μαλακό. Αυτό σημαίνει μαλακό eyeliner μολύβι (ή μουτζουρωμένο eyeliner) αντί της γραμμής υγρών. Μην χαράζετε τα χείλη σας πριν εφαρμόσετε το κραγιόν ή τη στιλπνότητα και μείγμα σε κάθε ρουζ που εφαρμόζετε.

  Προσθήκη όγκου στα μαλλιά σας

  Εξισορροπήστε μια μεγάλη μύτη με ογκώδη μαλλιά. Μην τραβάτε τα μαλλιά πίσω σε μια σφιχτή αλογοουρά ή κουλουράκι. Αντ 'αυτού, φορέστε τα μαλλιά σας κάτω και αφήστε να ξεχωρίσει οποιοδήποτε φυσικό κύμα ή μπούκλες.

  Και Τέλος, να είναι ωραία για τον εαυτό σας

  Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι είπε ο αγαπητός μου βρετανός φίλος Abigail πριν από περίπου 20 χρόνια. Μιλούσαμε για την ομορφιά και ανέφερε ότι το αγαπημένο της χαρακτηριστικό για ένα άτομο ήταν αυτό που οι άλλοι μπορεί να θεωρούν ένα ελάττωμα, όπως μια προεξέχουσα μύτη. Αγαπούσε προεξέχοντες μύτες γιατί έκανε το πρόσωπο πιο ενδιαφέρον. Σε μια χώρα όπου οι έφηβοι βρήκαν εργασία για τα 16α γενέθλιά τους, βρήκα τη φιλοσοφία της αναζωογονητική.

  Αν είσαι νέος και μισείς τη μύτη σου, δώσε μερικά χρόνια.

  Για τις μύτες, ειδικότερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα ερωτευτείτε τη μύτη σας ως ενήλικας. Μισούσα τη μύτη μου ως προ-έφηβος και έφηβος. Νόμιζα ότι ήταν βολβώδες και θα προσπαθούσα να το διαμορφώσω σε μικρότερο σχήμα συμπιέζοντας το άκρο. Τώρα, ως ενήλικας, αισθάνομαι ότι η μύτη μου είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου μου.

  Επίσης, προσπαθήστε να μην κάνετε διασκέδαση από τη μύτη σας σε φίλους ή άγνωστους. Η διαμαρτυρία για τις ανασφάλειες σας τονίζει μόνο. Αντ 'αυτού, εργάζονται για την αποδοχή για τον εαυτό σας.

  Αυτό που μπορεί να θεωρήσετε ένα ελάττωμα ομορφιάς μπορεί να είναι πραγματικά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σας. Αυτό τείνει να συμβαίνει με ισχυρές μύτες, ειδικότερα. Οι ισχυρές μύτες είναι ισχυρές, βασιλικές και σέξι. Μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο έχουν ισχυρές μύτες και δεν είναι πάντα καλός για την καριέρα τους, όταν τους έχουν καθορίσει. Η Τζένιφερ Γκρέι ήταν γνωστή για τη δουλειά της μύτης μετά από το Dirty Dancing και δεν λειτούργησε για χρόνια, επειδή μετά την εγχείρηση, δεν ξεχώριζε πλέον.

  Αντ 'αυτού, αναμείχθηκε

  1

  About

  Check Also

  La guía de regalos Perfect Beauty para las fiestas

  Con la temporada de vacaciones casi encima de nosotros, ¡no hay nada más alegre que …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 3