Home / LiveAbout / Πώς να αποκρύψετε τα πελματικά βλέφαρα χωρίς τη χειρουργική επέμβαση

Πώς να αποκρύψετε τα πελματικά βλέφαρα χωρίς τη χειρουργική επέμβαση

Πώς να αποκρύψετε τα πελματικά βλέφαρα χωρίς τη χειρουργική επέμβαση

Τα αιχμηρά βλέφαρα αποτελούν φυσικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα eyelift για να τα καμουφλάρετε. Ακολουθούν μερικές αγαπημένες (και δωρεάν) συμβουλές μακιγιάζ για να αποκρύψετε τα πιατάκια.

Εστίαση στις βλεφαρίδες σας

Ανοίξτε τα μάτια εστιάζοντας στις βλεφαρίδες σας. Κάντε τους τόσο μακρύ και πλούσια όσο το δυνατόν με αυτά τα κόλπα:

  • Πάντα καρφώστε τις βλεφαρίδες πριν εφαρμόσετε μάσκαρα. Οι βλεφαρίδες κάνουν πάντα τα μάτια. Ο Shu Uemura κάνει τα καλύτερα σίδερα. 
  • Εφαρμόστε ένα ζευγάρι παλτά πυκνωτική μάσκαρα. Μου αρέσει η Almach's One Coat θρεπτική μάσκαρα, Blackest Black 401. 
  • Εφαρμόστε μάσκαρα στα βλεφαρίδα σας. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή μάσκαρα, δείτε τα 15 συμβουλές και τεχνάσματα μάσκαρα.
  • Πάντα να αφαιρείτε το μακιγιάζ στα μάτια στο τέλος της ημέρας, αφήνοντας μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας να προκαλέσει λοιμώξεις. Ήμουν εκεί το έκανα αυτό. Δεν είναι καλό. Ο προτιμώμενος αφαίρεσης ματιών μακιγιάζ είναι το Clinique's Take the Day Off. 

Κάλυψη σκοτεινές σκιές με Concealer

Τα μάτια όλων είναι διαφορετικά. Μερικοί από μας έχουν σκιές στις εσωτερικές γωνιές των ματιών μας (εμένα!), Ενώ άλλοι έχουν βαθιούς κύκλους κάτω από τα μάτια. Αυτές οι σκιές κάνουν τα μάτια μας να υποχωρούν, τα οποία μπορεί να είναι αβάσταχτα.

Το κλειδί είναι να βρείτε την τέλεια σκιά του concealer για να διορθώσετε αυτές τις σκιές. Μια σκιά πιο ελαφριά από το δέρμα σας είναι ιδανική. Θέλετε επίσης έναν κολλητή από ό, τι δεν θα βυθιστεί στις γραμμές σας και θα τους τονίσει. Πάντοτε να εφαρμόζετε το concealer σε κουκκίδες και να το βάζετε με το μαξιλάρι του μεσαίου δακτύλου σας.

Ο Bobbi Brown κάνει εξαιρετικούς αντιπροσώπους. 

Ανυψώστε τα μάτια με το επισήμανσης

Μια στυλό σήμανσης είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τίποτα δεν προσφέρει ένα άμεσο facelift περισσότερο από την προσθήκη φωτός όπου υπάρχουν σκιές.

Μια πένα σήμανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από κάθε φρύδι για να σηκώσει οπτικά τα μάτια. 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το highlighter και τα αγαπημένα προϊόντα σας στο Eye Makeup Tricks: Κάντε τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Το ανώτερο καπάκι καπάκι

Ένας γενικός κανόνας είναι να κρατάτε το eyeliner στο ανώτερο καπάκι μόνο. Εάν ορίζετε το κάτω μάτι σας, μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα πλαίσιο εικόνων στα μάτια σας με κρέπες, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά.  

1

Βρίσκω μια υγρή τακτοποιημένη γραμμή παραμένει καλύτερο από τα μολύβια. Μπορείτε να εξασκήσετε την κάμψη της γραμμής επάνω στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να τις "σηκώσετε". Αποφύγετε όμως τις παχιές, βαριές γραμμές.

Δεν ισχύουν όλοι οι κανόνες ομορφιάς για όλους. Αν σας αρέσει να τοποθετήσετε το κάτω καπάκι σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι αντί για υγρή επένδυση και φροντίστε να το μουσκεύσετε με το δάχτυλό σας, έτσι ώστε η γραμμή να μην είναι σκληρή και να τραβηχτεί.

Ποτέ μην στρέφετε την ίσαλο γραμμή σας - το εσωτερικό των ματιών σας. Η καθυστερημένη, μεγάλη Charla Krupp, συγγραφέας του "Πώς να μην φαίνεται παλιά" προειδοποιεί ενάντια στην επένδυση στο εσωτερικό των ματιών. Τα μάτια σας θα φαίνονται υπέροχα αν το κάνετε (η μαμά μου το έκαναν αυτό και με οδήγησε τρελό).

Περάστε το Shimmer

Το Shimmer μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός σας, επειδή τα shimmery eyeshadows επισημαίνουν μόνο τα πόδια του κοράκι. Η μία περιοχή στην οποία εργάζονται είναι η εσωτερική γωνία του ματιού. Εφαρμόστε μια κουκκίδα ελαφριάς σκιάς ματιών στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργήσετε μάτια.

Ο κανόνας "Less Is More"

Όταν έχετε ένα χαλαρό ανώτερο καπάκι, δεν χρειάζεται να πάτε όλοι έξω με πολλά διαφορετικά χρώματα σκιάς ματιών. Αντ 'αυτού, κρατήστε το σκιά ματιών στη θέση του όλη την ημέρα με αστάρι σκιάς ματιών, στη συνέχεια εφαρμόστε ένα ζευγάρι σκουπίζει μια ελαφριά σκιά ματιών που είναι κολακευτικό για το χρώμα του δέρματος σας.

Περάστε τα φωτεινά, τρελά χρώματα.

Πες ναι!" σε False Lashes

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν επιστρέψει. Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι σύντομες ή μόλις εκεί, γυρίστε σε μια βλεφαρίδα και εφαρμόστε επεκτάσεις. Μπορούν να διαρκέσουν έως και τέσσερις εβδομάδες.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την εφαρμογή ψευδών βλεφαρίδων. Αλλά παραλείψτε την πλήρη λωρίδα των βλεφαρίδων από τη δεκαετία του '70 και επιλέξτε αντίθετα τις μεμονωμένες βλεφαρίδες.

1

About

Check Also

Πώς να φανείτε υπέροχα για το πάρτι διακοπών σας

Παραμορφωμένο από το πώς να πάρετε το τέλειο μακιγιάζ διακοπών; Μην ανησυχείτε, είναι πιο εύκολο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 31 =