Home / LiveAbout / Nuorekas ihosalaisuus: 5 Dos ja 5 ei

Nuorekas ihosalaisuus: 5 Dos ja 5 ei

Nuorekas ihosalaisuus: 5 Dos ja 5 ei

Jokainen haluaa nuorekkaan näköisen ihon. Mutta saatat sabotoida ihon terveyttä ymmärtämättä sitä. 

Ihon "nuoruus" on vähemmän ikään kuin miten se on käsitelty. Jos altistuu liialliselle auringolle, savulle ja stressille, iho voi alkaa "vanhanaikaiseksi", menettää sen kollageenin, hehkun ja elastisuuden. Viivat voivat kehittyä ennenaikaisesti ja iho saattaa näyttää tylsältä.

Ongelman ennaltaehkäisemistä on helpompaa kuin korjata, mutta hyvä uutinen on, että voit asettaa jarrut ennenaikaiseen ikääntymiseen ja saada ihosi takaisin kärkiolosuhteisiin näiden temppujen kanssa.

Älä lopeta tupakointia

Tupakointi voi aiheuttaa paljon stressiä iholle. Elinikäisille tupakoitsijoille on ennenaikaisia ​​ikääntymisen merkkejä, kuten maksa-alueita ja kuivaa, rypistynyttä ihoa ennen aikansa. 

Tupakointi on toiseksi suurin syy ihon vaurioitumisen jälkeen auringonvalolle. Nikotiini kaventaa verisuonia ja vähentää hapen virtausta iholle, mikä näyttää siltä, ​​että se näyttäisi paremmalta. Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä iholle ja terveydelle, on tupakoinnin lopettaminen. 

Käytä Retinoidia

Reseptilääkkeiden päivittäinen levitys (kuten Retin-A tai Tazorac) voi poistaa vuosia kasvoistasi. Itse asiassa dermatologit vaativat retinoideja (ks. "Onko tämä tuote salainen etsimään nuoria?") Ovat yksi anti-aging -tuote, joka todella toimii.

Do Get Facials tai anna itsellesi yksi

Jos käytät Basic At-Home kasvohoitoa joka toinen viikko, ihosi näyttää huomattavasti paremmalta. Kestää vain 30 minuuttia ja sisältää puhdistuksen, kuorinnan kautta kasvojen kuorinta, kosteuttava naamio, nopea höyry ja kosteusvoide.

Käytä aurinkovoidetta, sateita tai kiiltoa

Vaikka voit olla ahkera soveltaa aurinkovoidetta, kun olet rannalla, on tärkeää käyttää aurinkovoidetta joka päivä. Saat yllättävän määrän raitoja ajettaessa ja vain kävelemässä päivittäisen rutiininne aikana. Aurinkosuojatuotteiden käyttö uskonnollisesti voi estää ihon vaurioita.

 

1

Suojaa Windows

Keskimääräinen lähiliikunta saa vuosittain 200 tuntia altistumista auringonvalolle ja 80 prosenttia auringonvalosta on auton ikkunoiden kautta Bostonin dermatologin Ranella Hirschin mukaan Harper's Bazaarissa. Voit suojata ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta (johtava ikääntymisen syy) sijoittamalla Solar Gardin kaltaiseen ikkunansuojukseen. Suojukset SPF 285: llä voivat estää UVA- ja UVB-säteilyn 99 prosenttia.

Älä vedä ihollesi

Älä koskaan vedä ja hankaa ihoa. Ikääntyvä iho on altistunut UV-säteille, stressille ja hiilimonoksidille, joten älä painota sitä vetämällä sitä.

Älä ohita kosteutta

Vaikka se on myytti, että ryppyjä aiheuttavat kuiva iho, kosteuttava voi parantaa rivien ulkonäköä tilapäisesti plumping niitä. Katso myös hyvä silmänympärysvoide. Silmäkosket ovat kiistanalaisia, koska jotkut ammattilaiset väittävät, että he eivät todellisuudessa tee mitään, mutta monet naiset ovat vannoneet heitä.

Älä jätä huomiota kaulaan ja rintaan

Kaula ja rintakehä näyttävät ensin ikääntymisen merkkejä, koska niillä on vähemmän öljyrauhasia kuin muualla elimistössä, mutta suurin osa meistä jättää ne huomiotta. Etsi kosteusvoiteita, joilla on ikääntymisenestoaineita kuten A-vitamiini (retinolit), kinetiini, kupari tai C-vitamiini.

Älä Tan

Vaikka ryppyjä ei ole vielä näkynyt, sinun on lopetettava parkitus nyt, koska he haluavat.

Kun ikääntymisen merkkejä ilmenee, sinun on käytettävä paljon rahaa kääntääksesi sen.

Joten jos sinulla on auringon vaurioita? Vahinkojen voi kääntää valohoitoyksiköllä, kuten pulssiherkällä hoidolla. Monet kylpylät ja dermatologit tarjoavat nämä tyyris korjaukset. Jos sinulla on ruskeita pilkkuja, käsitellä niitä vedellä laimennetulla sitruunamehulla NY-dermatologin Jessica Krantin mukaan Harper's Bazaarissa. Krant ehdottaa seoksen levittämistä Q-kärjen kanssa yöllä, vähitellen kasvattamalla sitä kahdesti päivässä, kunnes auringonpaisteet häviävät.

Älä käytä ihon sumentamista

On tärkeää puhdistaa kasvosi joka ilta paitsi välttää tukkeutuneet huokoset, mutta myös pestä kaikki saastuminen iho on ollut altis.

Mitä tulee ikääntymisen hoitoihin, sinun on säilytettävä se parhaiden vaikutusten varalta. Saatat kärsiä punoitusta ja hieman kuorinta aluksi, mutta tämä on normaalia.

Jotta saat täydellisiä vaikutuksia hapon kuori, retinoids, AHAs, ja kosteusvoiteita sinun täytyy pitää sitä. Alkutuotteet menevät pois, jos lopetat niiden käytön.

Lisää anti-aging:

  • 7 Anti-Ageing Tuotteet Ihotautilääkärit Swear By
  • Hollywoodin salaisuuksia, jotka etsivät nuorempia
  • 5 Amazing Käyttökohteita Botox
  • Retin-A on nuorekkaan ihon salaisuus?
1

About

Check Also

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 43