Home / LiveAbout / Natural Eye Makeup: Øjenskygge testet aldrig på dyr

Natural Eye Makeup: Øjenskygge testet aldrig på dyr

Det kan være en vanskelig opgave at finde naturlige økologiske øjenskygger, der både er gode for dig og miljøet. Plus, du vil sejle dem, der testes på dyr, og dem der fik dårlige anmeldelser, fordi vi alle ved, hvor irriterende at bruge penge på øjenskygge kun for at anvende det og indse, at det næppe viser sig på dit låg.

Men det gjorde vi, og nu kan vi fortælle dig om de bedste ting. Den prøvede og sande.

En ting lært om naturlige øjenskygge er dette: Mineral makeup er konge. Mineral makeup består i vid udstrækning af rent naturlige ingredienser, herunder titanoxid, zinkoxider, jernoxider og glimmer. I modsætning til ikke-organiske skygger, der indeholder meget få naturligt forekommende ingredienser og mange konserveringsmidler, der ikke er gode for dig, har mineral makeup eksisteret i hundreder af år og er sikkert og godt for dig og miljøet.

Denne liste indeholder også vidunderlige øjenskygge primere og en vidunderlig belysning (brug den til at vågne øjne).

Husk også at tjekke de bedste organiske fundamenter, rødme og pulvere.

Disse øjenskygger er en favorit, fordi der er så mange farveindstillinger, der spænder fra mat til shimmer og prisen er også rigtig. De har tendens til at være rigt pigmenteret, så farven er rig, ikke "knap der". Og disse skygger er fri for vismuthoxychlorid (BOC), et andet stort plus for naturlige, organiske makeup elskere.

Om virksomheden, i deres egne ord:

"Vi er store troende på at læse dine etiketter og lære så meget som muligt. Vi er store fans og fulde deltagere i Miljøgruppens Hud Deep Cosmetic Safety Database. Vi leverer detaljeret ingrediensinformation for hvert produkt, vi sælger. Og vi inviterer dig til at du kan læse vores etiketter. De er informative og sjove.

Alima Pure er certificeret sikker og naturlig i henhold til den europæiske standard.

1

About

Check Also

دليل هدية الجمال المثالي للعطلات

مع اقتراب موسم الأعياد علينا ، لا يوجد شيء أكثر بهجة من إعطاء (وتلقي) هدايا …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =