Home / LiveAbout / Най-добрите продукти за вежди за червени очи

Най-добрите продукти за вежди за червени очи

Едно от най-трудните неща за това, че сте червенокоса, е да откриете молив за вежди, прах или нюанс, който идеално допълва цвета на косата ви.

Извърших изследването и намерих най-добрите продукти за вежди, както и няколко чудесни съвета за червени очи. Те работят за естествена червена коса или цветна червена коса.

Кой продукт на брадата трябва да изберете?

Продуктите за вежди се предлагат в различни форми: прахове, оттенъци, гелове и моливи. Което работи най-добре за вас зависи изцяло от вас. Можете дори да решите да използвате двойка в даден момент, като миете прах и го поставите с гел.

Как да избера сянка

Когато става дума за нюанси, помислете за цвета на косата си. За по-леки червени очи с блондинки вежди, по-тъмно русо или тъмно оцветяване или прах е страхотен залог. За по-тъмните червени очи можете да отидете с пухкави или кафяви цветове.

Когато става въпрос за прахове и моливи, най-вероятно ще трябва да смесите няколко нюанса, за да получите точния мач. За повече съвети, не пропускайте Моите най-добри съвети за вежди за червенокоси. 

Този молив за вежди работи най-добре върху жените с редки косми на веждите, защото можете да се възползвате от естествено изглеждащите перални линии с фината точка. 

Това е моливът за вежди за известен дерматолог от Манхатън, д-р Патриша Уекслър (всъщност аз отидох при нея веднъж, какъв герой).

Wexler има червена коса и е интервюиран от любимия ми блог "Into the Gloss" за любимите си продукти за красота. Тя каза това, "... Винсент Лонго вежди микро писалка в кестеняв е единствената, която върви с червената ми коса. Купих 40 наведнъж, защото можете да използвате този молив и след седмица до 10 дни, това е буквално микро молив, но това е единственото, което не изглежда, че го молиш, което е добро, защото веждите ми са напълно руса. "Прочетете интервюто.

Той получава страхотни отзиви на Amazon.com.

1

About

Check Also

Aquí está cómo permanecer en el cuerpo positivo en el gimnasio

1. 01 de 07 Contents1 Rodéate de apoyo2 Omita la comparación3 Deja el juicio de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 81