Home / LiveAbout / Най-добри съвети за грим за вечерни, официални и нощни събития

Най-добри съвети за грим за вечерни, официални и нощни събития

Най-добри съвети за грим за вечерни, официални и нощни събития

Вечерният грим изисква малко драма. Това не е моментът да вървим au naturel. Това е време за малко блясък, очи, които "поп", и устни, които съблазняват.

Имам приятели, които са се подготвили за топки в Ню Йорк в баните им в офиса и успяха да изглеждат така, сякаш се къпеха и прекарваха час в грима си в уюта на собствения си дом.

Ето как да стигнете от ден на нощ и да изглеждате колкото се може по-великолепно.

Изберете да играете на очите или устата, никога и двете

Ако излизате и искате да изглеждате страхотно, просто помнете този прост съвет: Или да играете на очите или на устата си, никога и на двете. Ако акцентирате върху двете функции, рискувате да изглеждате датирани (запомнете 80-те?), Сурови и изкуствени.

Ако решите да играете на очите си, можете да сте толкова драматични, колкото искате, с очна линия, сянка и спирала. Но се придържайте към блясък или светло червило за устните си. Искаш очите ти да се появят, но не искаш да се конкурират с устните ти.

Ако това е устните ви, искате да акцентирате, боя на силен нюанс и линия само горните мигли с няколко удара на спирала, за да завършите очите си. Ако клепачите ви имат синкави линии, можете да ги маскирате с прах за лице или коректор, но останете далеч от цветните сенки - по-леки, толкова по-добре.

Започнете с чиста палитра

Когато отивам от дневния грим до вечерта, искам да започна с чиста палитра.

Това означава да премахнете всички гримии и да започнете свежи. Ако подготвяте по време на работа, почистващ препарат за почистване на лице и грим за отстраняване на грим е всичко, от което се нуждаете, за да се отървете от деня си.

5 минути на безупречно лице

За да получите перфектно лице, вие наистина се нуждаете само от пет минути и трябва да започнете с добра кожа.

1

Препоръчвам да почиствате лицето си с хладка вода и след това бързо да ексфолирате с кърпа, за да свалите люспите, преди да приложите грима. Уверете се, че изглаждате устните си и с кърпата.

Винаги прилагам дебел слой овлажнител веднага след това. Ако имате мазна кожа, можете да използвате фундамент, за да попълните порите.

Прилагам оцветен овлажнител (може би предпочитате основата), с гъба за пяна. Следя това с козметика. Обичам да използвам козметична четка, потопена в моята кошничка и прилагам под окото и по вътрешната част на окото, където кожата ми е склонна към синьо.

Горните стъпки буквално отнемат 5 минути и аз изглеждам готов да изляза на града.

Добавете драма към вашето безупречно лице

Ето любимите ми съвети за драматично лице:

 • Бронз дава дефиниция на ъглите на лицето ви. Пускайте голяма пухкава четка, потопена в бронз по черепната кост и в слепоочията си. Следвайте с почистване точно под скулите си. Това се нарича "контуриране".
 • Илюминаторите играят сенки и вашите лицеви недостатъци. Сплетете главата си надолу, докато гледате в огледалото и прекарайте пръст в илюминатор, където се намират тъмните сенки. Върнете главата си назад и смесете цвета си. Ще забележите мигновена яркост на лицето си. Можете също така да играете надолу по големия нос, като използвате малка линия направо надолу по носа си. Поставете светлия цвят. Следвайте с линия бронз по всяка страна на носа.
 • Добавете полъх на руж към всяка буза. Смесете добре.
 • Поставете всичко с прах.

Как да постигнете драматични очи в минути

Не е нужно да прекарвате час на грима за очи, за да изглеждате драматично. За нощта препоръчвам следните драматични усилватели:

 • Бляскави очи. Нищо не казва секси като блясък. Нанесете почистване на капака си с по-дълбок цвят, притиснат в гънките на клепачите.
 • Замърсеният молив за очна линия може да придаде на очите ви мигновена пушене. Размажете линията с пръста си. Или за по-красив вид на котенце, нанесете тънък слой течно очна линия.
 • Очите ви изглеждат по-широки, с намек за супер светлина, почти бяла сенки за очи, притиснати във вътрешния ъгъл на очите ви.
 • Винаги извивайте миглите с миене на мигли, за да отворите очите и да ги накарате да изглеждат по-будни.
 • Ако обичате драмата, приложете фалшиви мигли.
 • Винаги прилагайте няколко дебели слоя маскара. 

  Устните, устните, не забравяйте устните

  Ако сте изиграли очите си или наистина сте изработили лицето си, ще искате да отидете малко по-леко на устните.

  Изберете подложка за устни, която е сянка или две по-тъмни от естествените ви устни и изпълнете устни с нея. Следвайте това с лек блясък на устните точно в средата на долните устни, след това ги притиснете заедно.

  Ако остана светлина върху очите, тогава можете да отидете с дръзка устна. Първо, подредете устните с избрания от вас цвят, след това го напълнете с червило. Усещане за блясък може да бъде малко, ако имате супер смела устна, но ако не е прекалено на върха, добавете блясък на блясък към долната устна и удари устните си заедно.

  1

  About

  Check Also

  Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

  Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  73 − = 65