Home / LiveAbout / Miten valita Perfect Blush

Miten valita Perfect Blush

Miten valita Perfect Blush

Oikea punoitus voi olla pikselin kirkastava. Värien värin lisääminen poskiin voi tehdä sinusta näyttävän nuoremmalta ja kauniemmalta ja antaa hyvän terveysvaikutelman.

Paras punastuminen tekee sinusta näyttävän juuri kuin valmis harjoituksen tai juoksun. Haluat värin värin.

Apteekki- tai tavaratalobrändit?

Kun on kyse markkinoiden parhaimmista blushereista, tavaratalobrändit saavat käsiinsä yli apteekkien tuotemerkkejä.

Kaikessa tutkimuksessani, jotka räjähdyvät suurimmilla tarkastuskohteilla, olen löytänyt hyvin harvoista huumeiden merkkeistä, jotka mainitaan parhaan joukossa. Cover Girl, Maybelline ja muut apteekkien tuotemerkit ovat kaikki hämärtyneet, mutta heillä ei yksinkertaisesti ole parempaa tuotemerkkiä.

Jos ostat apteekista, CoverGirl Cheekers, Wet n 'Wild, L'Oreal ja Milani ovat parhaita vetoja. Maybelline ja Almay eivät yleensä saa suuria arvosteluja.

Et voi mennä vikaan seuraavien tavaramerkkien brändeihin, jotka kaikki tunnetaan niiden punaisista: Nars, BeneFit, Tarte, MAC, Stila, Bobbi Brown ja Bare Escentuals.

Aivan kuten säätiöiden ja peitevalmistajien kanssa, suosittelen aina, että kokeilet punoitusta, ennen kuin ostat apteekit, tavaratalon laskurit tai Sephora. Jos ostat apteekista ja et yritä punastua ennen ostoa, varmista, että myymälässä on vapaa palautuspolitiikka.

Katso tämä täydellinen luettelo parhaista pudotuksista jokaiselle hintaluokalle.

Sinun kaikkein mahtavin sävyn sävy

Et voi mennä vikaan valita vaaleanpunainen tai persikanvarjostin. Kiinnitä kevyempiin sävyihin, jos sinulla on kohtuulliset iho ja tummat sävyt, jos sinulla on parkittu, oliivi tai tumma iho.

1

Seuraavat sävyt toimivat parhaiten näillä värisävyillä, meikkiartisti Bobbi Brownin mukaan.

 • Tasainen iho: kiinni pinkeihin, sitä kevyempi, sitä parempi.
 • Keskikokoinen iho: ruskeat ja ruusut
 • Tanned skin: syvä ruusu
 • Oliiviöljy: luumut, kullanruskeat tai syvät ruusut
 • Tumma iho: tummat pronssit ja syvät punat

Mitä tyyppisiä sohvia pitäisi saada?

Joten miten valita täydellinen punastua? Pitäisikö yritä jauhetta, kermaa, sävyä, hohtausta tai geeliä? On olemassa monia erilaisia ​​tyyppejä, joten täällä ajetaan 5 päätyyppiä, jotta voit valita, millaista tarvitset ja milloin (päivä tai yö?).

Powder Blush

Powder blush on erinomainen kaikille ihotyypeille, mutta parhaiten rasvaiselle iholle. Koska se on tihein punastuja, se tarjoaa pitkäikäisen värin. Se on myös erittäin helppokäyttöinen, koska se on erittäin sulavaa ja jos se on liian kova, voit korjata sen sekoittamalla puhtaalla harjalla.

Cream Blush

Kermajuoksu soveltuu erityisen hyvin kuivaan ja ikääntyvään ihoon, koska se on runsaasti ja kosteuttava ja jättää sinut nuorekkaan näköiseksi. Tämän tyyppistä punastusta käytetään parhaiten sormilla. Se on myös tiheää, mutta antaa iholle näkyvän.

  Gel Blush

  Gel punastuvat antavat loistavan hehkun. Ne toimivat parhaiten rasvaisella normaalilla iholla. Yksi haittapuoli: ne kuivuvat nopeasti, joten sinun on toimittava nopeasti, kun haet tai saatat päätyä etsimättömäksi.

   Tint Blush

   Kuten geeli punastua, sävyt ovat nopeasti kuivuvia ja voivat näyttää silkana yli perustan. Jos aiot käyttää sitä, sekoita se nopeasti ja sekoita se hyvin.

   Kun se on asetettu, se ei vaipu, ennen kuin pese kasvosi.

    hohtaa

    Nämä ovat erinomaisia, kun ne antavat valon hehkua poskille. Nämä ovat parhaita yöksi. Suuri juttu on, että voit heittää ne otsaasi, yläluusi keulaan tai silmiesi sisäkulmaan. Vältä kuitenkin hyvin rypistyneitä paikkoja, koska ne korostavat niitä.

    Kuinka käyttää Blush oikein

    Avain soveltaa punastua on tuntea omat kasvosi ja sen ääriviivat. Voit hakea pop-väriä posken omenalle tai luoda laajamittaisen vaikutelman pitkin poskikan rasva-osaa korostaen poskipyöriä.

    Hanki yksityiskohtaisempia ohjeita tässä How-to, Oikea tapa soveltaa sappikuppi.

     1

     About

     Check Also

     Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

     Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

     Leave a Reply

     Your email address will not be published. Required fields are marked *

     89 + = 96