Home / LiveAbout / Mitä etsiä litteästä raudasta

Mitä etsiä litteästä raudasta

Mitä etsiä litteästä raudasta

Litteän raudan ostaminen voi olla pelottavaa, koska ne tulevat kaikenlaisille hintaluokille ja markkinoilla on niin paljon. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ostaa parhaan litteän raudan.

Liimaa keraamisilla silityslaudoilla

Keraamiset raudat tekevät lämpöä paremmin ja ovat vähemmän haitallisia hiuksille kuin halvemmat metallilevyt. Metallilevyillä on yleensä "kuumia pisteitä", jotka voivat vahingoittaa hiuksia, kun taas keraamiset levyt luovat negatiivisia ioneja, mikä auttaa hallitsemaan kovaa rautaa.

Valitettavasti todella hyvä rauta asettaa sinulle takaisin 70 dollaria ylöspäin. Mutta investointi on sen arvoista.

Kapeat levyt tarkoittavat helpompaa pääsyä vaikeasti saavutettaviin pisteisiin

Moderni litteillä sileillä on taipumus olla kapeammat levyt, jotta voit saada pisteitä, jotka ovat liian vaikeita päästä suurella litteällä raudalla. Paras panostuksesi ovat 1-tuuman levyt 1 1/2 tuuman levyille, joten voit päästä mahdollisimman lähelle kruunua. Valitse laajempi levy, jos sinulla on paksut, kiharat hiukset ja paljon.

Pixies vaatii pienempiä levyjä. Tavoitteena 1/2 tuuman litteä rauta. Näitä voi olla vaikea löytää, mutta pienet litteät raudat tulevat tähän kokoon. Voit valita yhden näistä pikemminkin kuin täysikokoisen raudan.

Lämpömittarin mittarit ja sulkemiskyky

Vaikka jotkut kalliit litteät silitysraudat eivät salli lämpötilan asettamista, todella haluat sen, joka tekee. Tämä johtuu siitä, että meillä kaikilla on erilaiset hiustyypit ja hienommat, suoremmat hiukset eivät vaadi yhtä lämpöä kuin paksut kuvioidut hiukset.

Pidän sileästä raudasta, joka sammuu, kun se ei ole käytössä. Tämä tarkoittaa, että voin jättää raudan päälle ja olla huolissani siitä, että aion polttaa kylpyhuoneeni alas, kun menen töihin.

Kuinka käyttää tasaista rautaa

Nyt kun olet löytänyt täydellisen litteän raudan, sinun kannattaa käyttää sitä oikein. Vaurioituneet hiukset litteistä raidoista tulevat yleensä väärinkäytöstä, ei itse litteästä raudasta, joten lue ohjeet huolellisesti ennen raudan asettamista hiuksiin.

1

About

Check Also

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 92