Home / LiveAbout / Makeup Vinkkejä Cover Melasma

Makeup Vinkkejä Cover Melasma

Makeup Vinkkejä Cover Melasma

Melasma on hyperpigmentaation tyyppi, jolle on tunnusomaista ruskeat laastarit posket, otsa ja ylähuuli, ja niitä voi olla hyvin vaikea hoitaa. Siihen saakka, kunnes tilanne ratkaistaan ​​yksin tai erilaisten melasma-hoitojen avulla, saatat joutua peittämään nämä ruskeat pilvet meikkiin.

Melaksen piilottamiseksi tarvitset todella jotakin enemmän kuin tyypillinen peitevoide. Concealer on suunniteltu kattamaan pienemmät puutteet iholla.

  Paras vaihtoehto on löytää hyvä naamiointi meikki.

Jotkut makeup-brändit kokeilemaan ovat Dermablend (Dermablend Cover Crème SPF 30 Foundation) ja ColorTration (ColorTration Liquid Cover Makeup).  

Dermablend's Leg & Body Cover voi olla vielä parempi kattaa melasma, koska se kattaa myös tatuoinnit. Mutta Leg & Body Cover vain on SPF 15 ja kuivuu myös nopeammin kuin Cover Crème. Sinun täytyy aloittaa pienellä määrällä ja olla varovainen sulautumaan riviin. Salli sen jälkeen, että meikki kuivuu hieman ennen lisäämistä ja kun se on päättynyt, anna vielä 5 - 8 minuutin kuivausaika ennen kuin asetetaan kuivausaine.

ColorTration-tuote on erittäin tiivis, joten sitä tarvitaan vain vähän, mutta sitä on käytettävä lisättävällä kosteuttajalla, jotta se olisi luonnollisempi eikä liian matta. (Löydät ohjeet tuotteen käyttämisestä sivustossa.)

Oikea perustuksen varjostus (tai sävyt) on avain.

Dermablendillä on varjostimen valitsin ja ColorTration tarjoaa värikokeita, jotka auttavat sinua löytämään oikean sävyn tai sävyjen yhdistelmän täydellisen vastaavuuden saavuttamiseksi ihon sävyyn.  

Vaiheet soveltamiseen Makeup piilottaa Melasma

  1. Aloita kuivalla, puhtaalla kasvolla. Näin varmistetaan, että meikki säilyy päivän aikana tai erityisenä tapahtumana.
  1. Kosteuttaa. Varmista, että iho on kosteutettu, varsinkin jos sinulla on kuiva iho, niin että se on sileä ja meikki näyttäisi vähemmän cakey tai luonnoton. Anna kosteusvoiteelle riittävästi aikaa imeytyä.
  2. Jos tulet aurinkoon, käytä kosteusvoidetta, jossa on aurinkovoidetta. Tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska altistuminen auringolle voi aiheuttaa tai pahentaa melasmaa.
  3. Käytä meikkipohjamaalia. Seuraavaksi sovelletaan pohjamaalia ja anna tuotteen kuivua vielä viisi minuuttia.
  4. Valitse applikaattori. Jotkut ihmiset haluavat käyttää sormenpäitäsi soveltaa meikkiä asteittaiseen kattavuuteen ja parempia tuloksia. Varmista vain, että kätesi ja sormesi ovat puhtaita. Jos käytät harjaa, yritä käyttää pörröistä, synteettistä luomiväriharjaa tai mitä tahansa harjaa, joka antaa kevyen sovelluksen. Tavoitteena on käyttää mitä tahansa tekniikkaa aloittaessasi ohuita kerroksia, kunnes saavutat halutun kattavuuden.
  5. Aloita pieni. Käytä lastalla tai harjalla pienen määrän meikkiä kätesi takaosaan. Jotkut naamiointi meikit voivat kuivua hyvin nopeasti, joten sinun täytyy työskennellä nopeasti ja aloittaa pieni määrä ja rakentaa kattavuus. Et myöskään halua aloittaa soveltamalla liikaa meikkiä, koska haluat, että se näyttää luonnollisilta alueilta, jotka tarvitsevat salauksen. 
  1. Levitä meikki suoraan pimeiden laastareiden päälle. Käytä sormenpäilläsi tai siveltimelläsi meikkiä ohuina kerroksina, koskettamalla sormenpäilläsi (tai pohjakerroksella) ja sekoittamalla sitä ulospäin. Jos tarvitset lisää kattavuutta, naputa lisää tuotetta alueelle, kunnes saavutat halutut tulokset. Sekoitetaan hyvin reunoista antamaan iholle tasainen ulkonäkö.
  2. Seuraavaksi sovelletaan tavallista perustaasi (tarvittaessa) ympäröivään ihoon sekoittaen hyvin.
  3. Levitä asetusta jauhetta. Levitä viimeistelyjauhetta meikkien asettamiseksi ja estää siirtäminen ja tahraaminen. Käytä runsaasti jauhetta ja paina sitä ihoon jauherällä. Odota muutama minuutti, jotta jauhe asetetaan, ja sitten varovasti harjaa ylimääräinen.

Saattaa kestää aikaa saada meikki sovellus näyttää virheettömältä ja luonnolliselta. Saatat jopa haluta nähdä ammatillinen meikkitaiteilija auttaa sinua valitsemaan paras perusta ja oppia kattamaan melasma oikein.

1
1

About

Check Also

De dónde proviene el ingrediente popular de perfume Coumarin

La cumarina es un compuesto químico con un olor dulce y distintivo a vainilla con …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1