Home / LiveAbout / Πώς να κάνετε τον εαυτό σας Makeover

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας Makeover

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας Makeover

Πριν από μερικά χρόνια ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή πήρε μια ματιά στα φαρδιά παντελόνια που φορούσα στο brunch και πρότεινα να πάω στην τηλεοπτική εκπομπή "What Not to Wear". Την ίδια εποχή, ο καλύτερος φίλος μου μου είπε ότι χρειάζομαι ένα νέο hairstyle (δείτε την κούρεμα που χρονολογείται στην εικόνα μου σε αυτό το site). Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας συντάκτης ομορφιάς πήρε μόνο τα μαλλιά του κομμένα και χρωματισμένα 4 φορές το χρόνο.

Οι τύποι είχαν δίκιο. Χρειαζόμουν ένα makeover, stat.

Τι κάνετε αν οι φίλοι σας προτείνουν να κάνετε κούρεμα, νέα γυαλιά ή να αρχίσετε να φοράτε περισσότερο χρώμα; Μπορείτε είτε να τους τρελαίνετε είτε να ακούσετε. Επιλέγω να ακούσω γιατί πιστεύω ότι οι φίλοι μου έχουν το συμφέρον μου στο μυαλό μου.

Τώρα μου κάνω το κούρεμα πιο τακτικά και ποτέ δεν θα αφήσω ποτέ το σπίτι χωρίς τουλάχιστον μάσκαρα. Όταν πηγαίνω στη δουλειά τώρα, βεβαιώνω ότι δεν είμαι απλά άνετος, αλλά "άγριος". Οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει την αλλαγή. Πολλοί μου έχουν πει ότι ποτέ δεν έχω φανεί καλύτερα στη ζωή μου. Στα 37, το θεωρώ ως μια φιλοφρόνηση.

Όπως είπα πρόσφατα ένας γνωστός που ψάχνει για ένα makeover και έναν φίλο, "Γεια σου, πρέπει να πετάξετε το πεζοδρόμιο. Κάθε μέρα."

Πώς να κάνετε το Hairstyle σας

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε όταν πηγαίνετε για μια δραματική μακιγιάζ μαλλιών.

 1. Προσδιορίστε το σχήμα του προσώπου σας. Στη συνέχεια, μάθετε τι κούρεμα ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας.
 2. Peruse περιοδικά ή αυτές τις φωτογραφικές γκαλερί για στυλ που σας αρέσει.
 3. Πάντα έρχονται με φωτογραφίες. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε και στιλίζετε τα μαλλιά σας όπως συνήθως. Αυτό δείχνει στον στιλίστα σας πόσο χρόνο πρέπει πραγματικά να περάσετε στα μαλλιά σας.
 1. Εμφάνιση, μην πείτε. Καθίστε μαζί με τον στυλίστα πριν πάρετε τα μαλλιά σας νωπά, & δείξτε του / της πόσο σύντομα είστε άνετοι πηγαίνοντας. Η ανάδειξη με τα χέρια σας λέει πολύ περισσότερο από το να δηλώνει "ένα ζευγάρι ίντσες". Αίσθημα γενναίος; Πείτε στο στιλίστα σας ότι είστε άνετοι με την αλλαγή και επιθυμείτε να τους αφήσετε να δουλέψουν τη μαγεία τους.
 1. Σκεφτείτε σίγουρα το χρώμα. Εάν έχετε σκοτεινά μαλλιά, δοκιμάστε να πάρετε μια σκιά ή 2 ελαφρύτερα ή δοκιμάστε μια βαθιά καστανιά. Αν έχετε ελαφρύτερα μαλλιά, πηγαίνετε για τα κυριώτερα σημεία.
 2. Επισημάνετε την καλύτερη δυνατή λειτουργία για τον στυλίστα. Αν έχετε μυθικά μάτια, μάγουλα ή χείλη αναφέρετε ότι θα θέλατε να 'pop'. Αυτός ή αυτή θα ξέρει τι να κάνει.

Διαβάστε αυτό πριν πάτε: Πώς να πάρει ένα νέο κούρεμα δεν θα μισήσει.

Πώς να πάρετε ένα μακιγιάζ makeover

Μόλις έχετε ένα νέο hairstyle, ήρθε η ώρα να πάρετε ένα makeover για το πρόσωπό σας και το δέρμα. Προχωρήστε σε ένα κατάστημα μακιγιάζ μαγαζιών και ζητήστε ένα makeover. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και ρωτήστε ένα χωρίς ερωτήσεις. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα ζευγάρι αντικείμενα. Πάρτε τα υπόλοιπα σε ένα φαρμακείο εάν το κόστος είναι ένα ζήτημα.

Διαβάστε αυτό πριν πάτε: Πώς να μην ληφθεί ραντεβού στο μετρητή καλλυντικών.

1

Κάντε την ντουλάπα σας

Με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας γίνονται, είναι καιρός να κάνετε ντουλάπα σας. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 • Πάρτε ένα φίλο ψώνια για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ρούχα για να πάει με το νέο hairstyle σας και makeup.
 • Αν φοράτε γυαλιά, πάρτε ένα φίλο-πλαίσιο αγορών και επενδύστε σε νέα κομψά πλαίσια.
 • Έχετε έναν κομψό φίλο να κάθεται στον καναπέ σας καθώς μοντελοποιείτε τα πάντα από την ντουλάπα σας. Κατευθυνθείτε τους για να πείτε "yay" ή "nay" και προτείνετε τρόπους για να επιπλήξετε τα πιο βαρετά στοιχεία σας. Πλύνετε τα με ποτά ή φαγητό, αν χρειαστεί. Δώστε τα "αγαθά" σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  1

  About

  Check Also

  Lopeta tappaminen itsesi ylös: 5 tapaa mallit ovat todellisia ihmisiä liikaa

  Olipa rakastat muotinäytöksiä tai hakua uusimman kauneuslehden kautta, sinun on helppo lohduttaa itseäsi. Kiitotien mallit …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  8 + 1 =