Home / LiveAbout / Lopeta tappaminen itsesi ylös: 5 tapaa mallit ovat todellisia ihmisiä liikaa

Lopeta tappaminen itsesi ylös: 5 tapaa mallit ovat todellisia ihmisiä liikaa

Lopeta tappaminen itsesi ylös: 5 tapaa mallit ovat todellisia ihmisiä liikaa

Olipa rakastat muotinäytöksiä tai hakua uusimman kauneuslehden kautta, sinun on helppo lohduttaa itseäsi. Kiitotien mallit ja kiiltävät sivut ovat upeasti kauniita. He ovat ohuita, paksut hiukset ja virheetön iho. Riittää, että sinusta tuntuu huono.

Mutta mallit ovat myös todellisia ihmisiä. Ja monet heistä eivät näytä mitään kuin heidän valokuvistaan ​​aikakauslehdissä.

Tässä on viisi syytä lopettaa vertailemalla itseäsi malleihin.

Perustelu nro 1: Monet Photoshopped katsomaan ohuempia

Mallit ovat tunnetusti ohut; Joissakin ympyröissä koko yli kahdeksan kokoa pidetään suurempana. Mutta edes ohuin malli ei ole usein tarpeeksi ohut muotisuunnittelijoille. Graafiset toimittajat ohuttavat ja poistavat näiden kauniiden naisten piirteet, mikä tekee niistä mahdottoman laiha. Heidän on myös tiedetty pidentävän jalkoja, kapeita kaulaa ja suurentaneet rintakuvaa, joten mallit näyttävät enemmän kuin sarjakuva kuin todellinen henkilö.

Lehden ulkopuolella mallit näyttävät tavallisilta. He ovat silti ohut, mutta säännölliset mittasuhteet. Jos haluat antaa itsellesi mallikäsittelyn, voit pelata Photoshopin nesteytysominaisuuden kanssa. Voit kääntyä itsellesi koko nollaan, kuuden jalan malliin milloin tahansa.

Syy nro 2 -mallit häivytetään

Vaikka mallinnus voi tuntua hohdokas keikka, se voi olla vaikeaa ihmisille. Päivät ovat pitkiä ja uupuvia, ja malleja usein käy ilman säännöllisiä aterioita, vettä ja kunnollista nukkua.

Tämä elämäntapa voi tehdä ihon puhkeamisen tai tulla hyvin kuivaksi. Monissa malleissa backstagessa on heikko silmänräpäys silmän takia huonon unen vuoksi.

Ilmanhuuhtelu tekee ihosta vapaana ja ryppyjä. Under-eye pussit poistetaan, tummat paikat poistetaan ja ominaisuudet ovat hämärtyneet, kunnes iho näyttää satiinilta.

Ei ole mitään hyötyä, kun ojennetaan omaa ihoa. vaikka malleilla sivuilla ei ole tällaisia ​​täydellisiä värisävyjä.

1

Syy nro 3 Makeup Artists ovat taikureita

Makeup-taiteilijat voivat tehdä ihmeitä kosmetiikan avulla. Jotkut jauheet ja voiteet, he voivat määritellä poskipäät, hoikka alas jawlines, ja tehdä nenä näyttää pienemmältä. He voivat tehdä huulet täyteisemmiksi ja silmät suuremmat, ja tietysti antaa malleja rehevän silmäripset.

Ellet ole koulutettu kosmetologina tai palkata omia meikkejäsi, on mahdotonta kopioida malleja. Kaikissa makeupissa he ovat vain normaaleja naisia.

Syy nro 4 mallit kuluvat laajennukset

Vaikka saatat kadehtia mallin paksu, pitkät hiukset, mahdollisuudet ovat, se ei ole kokonaan hänen. Lähes kaikki kiitotienäytöissä ja valokuvakirjallisissa malleissa hiuksiin on lisätty satoja grammaa hiustenpidennyksiä. Joskus on vain lisätä paksuutta, mutta niitä käytetään myös lisäämään pituutta.

Jos haluat kokeilla ulkoasua itsellesi, voit ostaa hiuslisäkkeitä missä tahansa kauneushoitolaitoksessa, ja sinulla on paksut pitkät hiukset.

Syy nro 5 -mallit ovat taas päiviä, liikaa

Älä pudota itseäsi hiusten heittämiseen pullaan ja yoga-housuissa. Mallit tekevät sen myös! Jos kävelet Los Angelesin tai New Yorkin kaduilla, näet malleja heidän hikoilustaan, sans makeupista ja hiuksistaan ​​lonkkalevyssä.

He nauttivat tauon raskasta meikkiä ja hiustyyliä, joten omasta ulkoasusta.

1

About

Check Also

Paras etsii ensimmäistä päivämäärää

Valitsemalla mitä käyttää ensimmäisenä päivämääränä voi tuntua paljon paineita! Ensimmäiset päivämäärät ja ensimmäiset näyttökerrat eivät …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 51