Home / LiveAbout / Kuinka paljon sinun tulee hiuskampaamaan?

Kuinka paljon sinun tulee hiuskampaamaan?

Kuinka paljon sinun tulee hiuskampaamaan?

Kuinka paljon joku shampoi hiuksiaan? Vastaus: se riippuu hiustyypeistasi. Jos sinulla on rasvaisia ​​hiuksia, voit shampoo päivittäin tai joka toinen päivä. Jos sinulla on kuivat hiukset, voit pestä sen pari kertaa viikossa ja mennä vielä pidempään pesun aikana.

Sinun täytyy myös valita oikea shampoo hiustyypeillesi.

Kuiva tai kihara

Jos sinulla on kuivat ja / tai kiharat hiukset, olet onnekas nainen, sinun ei tarvitse pestä hiuksiasi joka päivä ja aivan suoraan, sinun ei pitäisi (on hyvin todennäköistä, että tiedät tämän jo).

Sinun tärkein nyrkkisääntö on shampoo kahdesti viikossa kosteuttava shampoo ja hoitoaine. Voit jopa ohittaa perinteiset shampoot ja valita sellaiset sulfaattittomat, jotka ovat "pienikokoisia" tai "ei-poojaisia".

Shampoot ja hoitoaineet sisältyvät tähän luetteloon parhaista tuotteista kiharat hiukset.

Normaali hiukset

Jos sinulla on normaalit hiukset, voit pestä hiuksesi jopa viisi kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Saatat löytää sinun tarvitse pestä hiukset enemmän kertaa kesällä, kun olet aktiivisempi (paitsi jos olet hiihto fanaatikko, jolloin vain pukeutua hattu).

Shampooingin suhteen salaisuus on shampoo, joka ei poista hiuksia sen luonnollisista öljyistä. Valitse sulfaattivapaa shampoo ja täytä aina päät.

Rasvaiset hiukset

Niille, joilla on öljyiset hiukset, päinvastoin kuin viisaus, jonka olet lukenut nuoruutesi Seitsemäntoista-lehdessä, voit pestä hiukset päivittäin. Olet luultavasti kuullut, että jos voit tehdä sen muutaman päivän, öljyiset hiukset pysähtyvät öljyisiltä.

Jotkut naiset ovat yrittäneet tätä ja vannon, että päivä 5 hiukset lopulta normalisoitu.

1

Hyppäämällä muutama päivä ei aio varovasti kääntää salamasi lukot koko kehon ihmeeksi. Mitä se tekee, on se, että päänahasi kutistuu kuin hullu.

Jos haluat yrittää mennä yli pari päivää ilman shampooing hiuksia, kokeile kuiva shampoo.

Ne on muotoiltu nauttimaan öljyjä, ostat sinä pari päivää shampoiden välillä.

Voit myös ripotella vauvan jauheen kruunuasi öljyjen imeyttämiseen.

Onko se turvallista päällä rasvaisia ​​hiuksia päivittäin?

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että on turvallista pestä hiukset päivittäin miedolla shampoolla. Keskity juurien pesuun, koska se on päänahkaa, joka on rasvainen, ei hiuksiasi.

Käytä aina hoitoaineita, vaikka rasvaiset hiuksetkin, jätä hoitoa alhaalta kahteen kolmasosaan hiuksista. Hoitoaine juurista vain auttaa punnitsemaan hiuksia enemmän.

Ei shampooing päivittäin voi jättää hiukset limp, mutta suosittelemme sprinkling hieman talkkia jauhe pitkin juuret ja kruunu tai käyttämällä kuiva shampoo.

Jos piti päivittäin pesua, kokeile tätä temppua Harper's Bazaarista: Käytä hoitoa ensin vain hiusten hiukan kolmasosaan (jos sinulla on rasvaiset hiukset, älä käytä hoitoa juurissa, se punnitsee hiukset alas). Pidä hoitoa kunnossa, käytä shampoo juurille ja pukeutua. Huuhtele kaikki pois. "Sinun juurisi nousee, mutta loput hiuksistasi säilyvät loistossaan", sanoo Louis Licari -tystalon stylisti Louis Arnold Gurgov ja tämän suuren kärjen lähde.

Kuinka shampoo hiuksesi oikein

On hämmästyttävää, kuinka monta ihmistä shampoo päänahkansa kynsillä sormiensa tyynyjen sijasta.

Näin voi naarmuttaa päänahan, aiheuttaen haavaumia ja raakapäätä. Suosittelemme, että opettaat lapsesi varhain, miten puhdistaa kunnolla heidät.

Tässä on täsmälleen miten hiukset hoidetaan oikein.

1

About

Check Also

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 70