Home / LiveAbout / Как да направите свой собствен френски маникюр

Как да направите свой собствен френски маникюр

Как да направите свой собствен френски маникюр

Френският маникюр е елегантен, който остава популярен днес. Можете да направите собствените си нокти сами вкъщи, като използвате това по-долу.

Премахване на стария полски

Първо, измийте ръцете си и премахнете стария лак за нокти с аерозолен почистващ препарат, ако имате светлина или ацетон за тъмни нюанси (ацетоните могат да изсъхват на ноктите). Харесваме Cutex Nail Polish Remover Regular, който съдържа ацетон.

Също така препоръчваме отстраняване на ноктите на Zoya без ацетон. 

Използвайте бастун от оранжево дърво с края, покрит с памук, и ако е необходимо, потопете се в препарат за почистване на ноктите за ръбовете. Ако ноктите са оцветени от предишния цвят на ноктите, можете да решите, че с помощта на един от тези методи в "Как да се отървете от ноктите".

Залепете ноктите си

Модната форма на ноктите на момента е "squoval", което означава, че не е квадрат или овал. Дългите квадратни нокти, които изглеждат фалшиви, могат да бъдат лепкави и супер квадратните нокти могат да изглеждат датирани. 

За да получите перфектната маска, закопчайте ноктите си направо. Хвани файла и файла в една посока, така че ъглите са леко заоблени. 

Подгответе ноктите си

Ако получите ноктите си професионално, ще забележите колко подготвителна работа отива преди боята да продължи. Не искате да пропуснете тези важни стъпки, когато отидете на DIY маршрута. 

 • Нанесете козметика за отстраняване на кожата (ако имате). Вижте този списък с най-добрите кремови кремове.
 • Подгответе замазване на ноктите, като поставите няколко капки джожоба или бадемово масло (в една щипка, всякакви масла ще правят) в купа с топла вода. Потопете си ръцете за няколко минути в купата с топла вода. Пат изсушава ръцете.
 • Обърнете парче вълнообразен памук на края на пръчицата от оранжево дърво. Използвайте го, за да отстраните внимателно кожичките си. Не отрязвайте кутикулите, рискувате да натрошете кожата (това ми се случи и това е невероятно болезнено).
 • Изцедете ръцете си с пилинг за тяло, изплакнете и нанесете крем за ръце.
 • Преди да полирате чисти нокти, накиснете памучна топка в лак за нокти и прекарайте пръсти по ноктите. Това ще отстрани крема за ръце и всички излишни масла или сапун, които могат да причинят пилинг след нанасянето на лака.

Боядисвай ноктите си

Сега върху забавната част: боядисвайте ноктите си. За френски маникюр ще ви трябват 2 нюанса на цвета: един за нокътя и един за върха. Можете да се забавлявате с френски маникюр. Можете да изберете неутрални нюанси, което е по-класически подход или можете да изберете ярки цветове. Но прескочите супер белите върхове, които са датирани и лепкави. 

Запазете 3 неща при боядисване на ноктите: тънките слоеве са най-добри и не разклатете бутилката за нокти, а я преместете между дланите си. Това смесва лак, без да причинява въздушни мехурчета. И накрая, ще имате по-стабилна ръка, ако държите четката между палеца и средния пръст, докато държите показалеца си върху горната част на капачката.

1

Ето моите стъпка по стъпка инструкции:

 1. Започнете с тънък слой от базово покритие като China Glaze's.
 2. Започнете с бодливия пръст и нанесете тънко основно покритие на всичките 10 пръста.
 3. Нанесете тънък слой от основния си лак по средата, след това един вляво и един надясно. След като първия слой изсъхне за няколко минути, повторете.
 1. Сега нарисувайте върха на ноктите. В традиционните френски маникюр, тази бяла лента е права по ноктите, но ако оставите полската крива с естествения си пирон, ноктите ви ще изглеждат по-дълго. Предотвратете чиповете, като миете лак върху ръба и опаковете лак под нокътя.
 2. Почистете всякакъв повреден лак с оранжева пръчка, увита в памук и навлажнена с лак за почистване.
 3. Завършете с тънък слой покривно покритие. Най-популярната горна козина, с ръце надолу, е Seche Vite Dry Fast Top Nail Coat.
1

About

Check Also

Lopeta tappaminen itsesi ylös: 5 tapaa mallit ovat todellisia ihmisiä liikaa

Olipa rakastat muotinäytöksiä tai hakua uusimman kauneuslehden kautta, sinun on helppo lohduttaa itseäsi. Kiitotien mallit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =