Home / LiveAbout / Как да изберете правилната спирала

Как да изберете правилната спирала

Как да изберете правилната спирала

Когато застанете на масата за грим или пътеката, това може да бъде объркващо. Има толкова много видове маскара. Трябва ли да се удължи, навива, сгъстява или не размазва? И какво, какво точно, е разликата между всички тези? (Има ли разлика, или са тези типове спирала всички свръх, предназначени да ви накарат да купите повече от един тип?)

Ето няколко "кой знае това?" съвети за маскара. 

Формата на четката

Маскарас със сигурност има различни формули, но това, което наистина прави "спирачка" или "обем", има толкова общо с четката.

Отидете в Сефора и отворете маскарите си и можете да видите разликата. 

Ето няколко неща, които трябва да разгледате:

 • Дебелите четки с тонове четина създават чувствени мигли. Те ще бъдат обозначени като "барабани".
 • "Удължаването на маскарасите" ще има по-дълги, по-малко плътни четки. Те ще бъдат малко кльощави и ще покрият всяка мироза перфектно, без да се натрупват или да добавят много. Извитите пръчици ще помогнат за навиване на миглите.  
 • Fiber 3D мигли са всички ярост и включват 2 четки, един за покриване на грунд за влакна, за да се придържаме и един за прилагане на миниатюрни влакна. 
 • Извитата четка ще помогне за навиване на миглите. Някои хора предпочитат да използват миксер преди нанасянето на маскара. 

Сега върху различните формули.

Удължаване на спирала

Удължаването на спиралата е предназначено да ви даде появата на по-дълги мигли. Удължаващите маскара има плътни власинки, които ви позволяват да получите повече спирала на вашите мигли и особено на върха на вашите мигли.

 Това, което тази спирала няма да ви даде, са по-дебели мигли. 

Любимата удължаваща спирала е Lancome's Definicils. Изтъква се като удължаваща спирала и редактори на красотата се кълнат в него. 

1

Голяма тенденция при удължаването на маскарасите в наши дни е маскарите с 3D влакна, които работят чрез нападане на миниатюрни влакна към миглите. Има няколко добри продукта на пазара днес, включително известната спирала на Юник.

 

Ето още няколко страхотни опции:

 • 3D Fiber Mascara от Миа Адора
 • L'Oreal Paris двойно разшири красота тръби Маскара

Омекотяваща спирала

Когато искате насипно състояние, вие искате да купите маскара, наречен "обем" или "удебеляване". Тези продукти съдържат по-дебела формула от восъци и силиконови полимери, които покриват миглите и ги правят да изглеждат по-обемисти. Най-популярната сгъстяваща спирала на пазара е Diorshow на Christian Dior.

Някои от страхотните опции включват:

 • Това е толкова огромна омекотяваща маскара (черна) от Елизабет Мот
 • Маскара от корицата на кристала
 • L'Oreal Париж Обемна пеперуда Маскара

Водоустойчива спирала

Водоустойчива спирала е добър избор, когато ще плачете или изпотявате, или просто искате да сте сигурни, че вашата спирала няма да зацапа.

Водоустойчивите или "не размазващи" маскара съдържат специални синтетични формули, предназначени да отблъскват влагата. Но те могат да бъдат тежки на вашите мигли (за да се предотврати разкъсване на миглите, можете да поставите вазелин върху тях преди да заспите). Има много страхотни водоустойчиви маскара, включително:

 • Майбелин Лаш Дискавъри
 • Maybelline Ню Йорк том "Експресирайте ракетата Водоустойчива спирала
 • CoverGirl LashBlast Водоустойчива спирала
 • Просто Lash Science 3D Volume Mascara

Не-сгъваема маскара

Ако мразите купчинките, помислете за несмукателна спирала.

Те съдържат съставки като копринен екстракт и глицерин. Апликаторите имат и по-дълги пръчки, които позволяват по-равномерно нанасяне. 

Някои от страхотните опции включват:

 • Covergirl сгъваема трошачна маскара от лашбласт
 • Balm Какво е вашият тип? Висока, тъмна и красива спирала
 • REVLON PhotoReady Маскара NWP

Ние направихме проучването и намерихме най-добре прегледаните и най-обичаните маскара на пазара днес. Те включват водоустойчиви, сгъстяващи и удължаващи маскарас. И не отстъпка маркови дрогерии. Можете да спестите пари и да получите прилична спирала в аптеката. 

1

About

Check Also

Πώς να φανείτε υπέροχα για το πάρτι διακοπών σας

Παραμορφωμένο από το πώς να πάρετε το τέλειο μακιγιάζ διακοπών; Μην ανησυχείτε, είναι πιο εύκολο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2