Home / LiveAbout / Hvordan man holder en blowdry frisk på den anden dag

Hvordan man holder en blowdry frisk på den anden dag

Hvordan man holder en blowdry frisk på den anden dag

Uanset om du får en professionel blowout eller du gør det selv, kan du undre dig over, hvordan du holder din blowout fabelagtig på dag 2, dag 3 og derefter.

Tips til opretholdelse af en voluminøs udblæsning

For at hjælpe din blowout sidste, skal du sørge for at:

  • Shampoo dit hår korrekt. 
  • Skyl håret grundigt, når du vasker for at komme ud af nogen balsamrester.
  • Spritz fugtige låse med en sprøjtespray eller mousse, inden du tørrer håret. 
  • Brug en efterbehandling creme til at holde kutiklen glat, hvis du er tilbøjelig til at få frizzies. Frisør Tommy Buckett fra Sally Hershberger Downtown salon anbefaler Shu Uemura's Cotton Uzu Defining Flexible Cream, som virker bedst, når det virker gennem håret med dine hænder. Buckett antyder, at du lægger en creme i cremerne i dine palmer og derefter rake den gennem håret, så produktet får så mange tråde som muligt fra rødder til ender.

Hvis dit hår stadig falder fladt eller frizzes op på den anden eller tredje dag, prøv disse tips:

  • Til krøllet hår, våd en børste, ryste overskydende vand ud, og kør penslen gennem dit hår under tørretørring. Du kan også bruge et par spritzes af styling spray for at holde det på plads.
  • Hvis hår er virkelig grov og tør, prøv at palme en smule serum eller efterlade ind i håret. Kerastase leave-in balsam er et anbefalet mærke til at tæmme flyveveje. 
  • Rigtigt fint hår har tendens til at blive olieagtig efter en dag. Hold dagens hår frisk med en spritz af tør shampoo eller endda babypulver. Du kan også give fint hårvolumen ved at arbejde hårspray langs kronen med fingrene og massere det i dine rødder indtil ca. en tomme fra bagsiden af ​​hovedet.
  • Genoplive hår med et krøllejern og en spritz af hårspray. Hvis du har et glat udseende, skal du køre et fladt jern over håret.
1

About

Check Also

Hier ist, wie Sie Körper positiv im Fitnessstudio bleiben

In der Tat 01 von 07 Contents1 Umgeben Sie sich mit Unterstützung2 Überspringe den Vergleich3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 63