Home / LiveAbout / Hvordan man giver dig en manicure

Hvordan man giver dig en manicure

Hvordan man giver dig en manicure

Folk bemærker din manicure. Her deler vi tredive af vores favorit manicure (og pedicure) tips. god fornøjelse!

Hvordan man giver dig en Mani og Pedi

Hvorfor bruge penge på et nyt manicure hvert par uger, når du selv kan gøre det? Nedenfor giver vi dig alle vores yndlings tips og tricks til at få det perfekte hjemme-manikyr.

 1. Den mest smigrende sømform er ikke lang eller kort eller firkantet, den er "squoval" - ikke helt firkantet og ikke helt oval. Få udseendet selv ved at indføre negle i en form, der afspejler kurven på din sømbase. Firkantede tip kan få fingrene til at se klumpede, ifølge negleguru Deborah Lippmann i InStyle Magazine.
 1. For at sikre, at dine negle er ens længde efter arkivering, linje hver negle op med dens modstykke.
 2. Skud ikke neglelakflasken, i stedet rul det mellem dine palmer. Dette blander poleret uden at forårsage luftbobler.
 3. Før polering af rene negle, blød en bomuldskugle i neglelakfjerner og skub over søm. Dette fjerner eventuelle overskydende olier eller sæbe, som kan forårsage afskalning, når poleret er påført.
 4. Et trick til påføring af neglelak: Hold børsten mellem tommelfingeren og langfingeren, mens du holder pegefingeren på toppen af ​​hætten.
 5. For at opnå de bedste resultater skal du anvende tynde lag. Start med et tyndt lag af basissjakke (jeg kan godt lide Kina Glaze's), så påfør et tyndt lag af polsk i midten, så en til venstre og en til højre. Efter at den første frakke tørrer i et par minutter, gentag, følg derefter med et tyndt lag med topcoat. Den mest populære topcoat, hænder ned, er Seche Vite Dry Fast Top Nail Coat.
 1. Når din pedicure eller manicure er færdig, kør en orangewood stok dyppet i neglelak fjerneren langs begge sider af neglen for at rette eventuelle fejl. 
 2. Fremskynde tørringsprocessen ved at sigte en tørretumbler på tæer (indstillet på afkøling) i et minut ad gangen. Sørg for at holde tørretumbleren mindst 12 inches fra dine fødder.
 1. Skal du forlade huset, før din pedicure er tør? Påfør kutikselolie over det polske. Dette vil holde alt fra at holde fast i din polsk. Se min liste over de bedste cuticle cremer.
 2. Farvede negle? Fjern den gule let ved at følge anvisningerne i Sådan fjerner du neglepletter.
 3. For en ekstra spa følelse til dit hjem pedicure, nøgle et fugtigt håndklæde i mikrobølgeovnen i et par minutter, slather fødder i fugtighedscreme og wrap dem i det varme håndklæde.

Manikyr på salonen

 1. Det er min faglige opfattelse, at rigtige negle er meget klasser end fakes. De er også meget bedre for din negle sundhed.
 2. Hvis du er superparanoid om bakterier i neglesaloner, kan du medbringe dine egne værktøjer til din manicure.
 3. Skær kutiklet eller ej? Ji Baek, ejeren af ​​Rednings Skønhedssaloner i New York City, anbefaler, at folk ikke skærer deres egne neglebånd. Cuticle er der for at beskytte negle sengen, og et snit på en søm kan let blive smittet. I stedet for at skære krybdyret skal du skubbe den tilbage med en orangewood-pind dækket af en bomuldsbold. Ifølge Baek er fagfolk uddannet i cuticle skæring, så de fleste kan stole på. Hvis du er paranoid (manikere har ved et uheld skåret i min hud en for mange gange for mig), skal du bare bede dem om ikke at skære.
 1. Ligesom udseendet af rene nøgne negle? Spring den polske og bede om en buffing eller buff dine egne negle med en god buffer. Buffing fjerner kamme og skaber en høj glans, som klar polsk forsøger at efterligne. Ca. 30 procent af Baeks kunder beder om en polering over polsk. "Fashion redaktører har gjort det, før de går til shows i Europa," siger Baek i InStyle Magazine.
 2. Spring over den hurtigtørrende topcoat, medmindre du har travlt. Saloner kan lide at opkræve en ekstra dollar eller to på denne gimmick. Mens disse frakker tørrer hurtigere, er de mere modtagelige for chipping.

Beskyttelse af din manikyr

 1. En frisk svejsning af topcoat hver anden dag på din manicure og en gang om ugen på din pedicure vil holde poleret fra chipping. Tjek 8 hemmeligheder til at gøre din manikyr i sidste ende.
 2. Når det kommer til flettet polsk, er en sømbuffer din bedste ven. Reparer en chip ved at udjævne de rynkede kanter med en buffer (jo glattere chip, jo bedre er løsningen). Udfyld chipet med polsk. Når det er tørt, påfør et frakke over hele neglen.
 1. Filer ikke negle efter et brusebad, når de er for bløde. Fil i kun én retning for at forhindre tårer.
 2. For en pedicure, brug en speciel pedicure negleklipper lavet til tånegle. Den lige kant fungerer bedre for fødderne, fordi de ikke tillader negle at blive buede, hvilket kan føre til smertefulde indgroede negle (været der, gjort det). Du kan rundt omkanterne lidt med en fil. Jeg anbefaler den grundlæggende tåneglsklipper fra Tweezerman.
 3. Da bomuldskugler kan efterlade fuzzies, skal du overveje et bomuldsbånd som Miss Webril i stedet. For stædig polering, der pletter, skal du trykke bomuld på neglen i flere sekunder, før du tørrer af. Vær ikke nærig med den polske fjerner, siger Baek i InStyle magazine. Jo mere søm fjerneren du har på bomuld, jo lettere bliver det at fjerne.
 4. Beskyt et manicure ved at bære gummihandsker ved rengøring og havearbejde.
 5. Hvis du lider af tørkutikler, skal du altid holde kutikselolie i tasken eller på dit skrivebord. Cuticle olier tendens til at være mere effektiv end cremer.
 6. Nail-biter? Få en manicure hver uge i 12 uger. Ifølge Baek i "Confessions of a Beauty Editor", hvis du kan begå til 12 uger, vil du ikke bide dine negle. Det smager brutalt, og du vil også tænke to gange på grund af omkostningerne ved at få negle færdig. Baek siger mange kvinder tilbagefald i uge tre, men hun foreslår vedholdende.

Pedicure: The Secret til Super-Soft Feet

 1. Hold den døde hud i skak ved regelmæssigt at eksfoliere i bruseren med en pimpsten. Påfør en tyk lotion eller creme til dine fødder (jeg anbefaler den stærkt fugtgivende Eucerin Aquaphor). Når du er påført, skal du have sokker i seng.
 2. For ekstra bløde fødder, prøv dette trick fra "Confessions of a Beauty Editor." Påfør et tykt lag blæseudslæt creme til fødder (ja det er hvad de mente), læg fødderne i en tynd plastpose, og sæt sokker over det. Hvis du kan sove sådan (der er ingen måde jeg kunne uden at ende med plader fulde af bleieudslæt goo), så er du garanteret de blødeste fødder nogensinde om morgenen. Jeg anbefaler Cerave's bleie udslæt creme.
 3. Udvæk ikke negle mere end en ottende til en kvart tomme forbi fingerspidserne, ifølge "Confessions of a Beauty Editor." Noget længere tid er klinge på klæbrig.
 1. I sin bog, "Hvordan man ikke ser gammel", siger den sene, store forfatter Charla Krupp, at intet aldrer dig mere end rød neglelak, falske negle og dårlige franske manikyr (for-hvid polsk og en kant, der ikke er tynd). Hun foreslår at holde de sjove, skøre farver på dine fødder og holde dine fingernegle neutrale.
 2. I "Confessions of a Beauty Editor" indrømmer skønhedsredaktørerne dovne pedicure. De venter til natten til at male på et underlag, så følg med 2 tynde lag af poleret og et andet tyndt lag topcoat og de gider ikke at holde polsk indenfor linjerne. Om morgenen bruser de ned og skraber det overskydende. De sværger det virker. Jeg er for doven til at lave mine egne pedicure, så jeg har aldrig prøvet det. Jeg vil hellere betale en professionel.

 Eucerin Aquaphor helbredende salve, Cerave's bleie udslæt creme, bog "Hvordan ikke at se gamle" 

1

About

Check Also

Πώς να φανείτε υπέροχα για το πάρτι διακοπών σας

Παραμορφωμένο από το πώς να πάρετε το τέλειο μακιγιάζ διακοπών; Μην ανησυχείτε, είναι πιο εύκολο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1