Home / LiveAbout / Hvordan man farve dit eget hår: Tips til hjemmefarve

Hvordan man farve dit eget hår: Tips til hjemmefarve

Hvordan man farve dit eget hår: Tips til hjemmefarve

Hvorfor bruge $ 150 eller mere at få dit hår til at blive lysere eller mørkere, når du kan farve (eller farve) dit eget hår? Når du overvejer, om du skal farve dit hår blondt, sort, rødt eller brunt, skal du bruge disse tips, jeg har samlet igennem årene.

Hvornår skal man farve i hjemmet og hvornår man skal slå i salonen

Jeg løb i min nabo Melodie på gaden i denne uge og fortalte hende, at hendes hår så fabelagtigt ud. Hendes hemmelighed? Hun begyndte at farve hendes sorte hår selv og det har aldrig set bedre ud.

Hun elsker det, fordi hun får den farve, hun elsker (hendes stylist i Chinatown var gået for lys, hun hævdede) og hun sparer mange penge og masser af pendlingstid hver måned ved at gøre det selv ud af en kasse.

Melodie er den perfekte kandidat til et gør-det-selv hårfarve job, fordi hun er en single-proces pige. Jeg er en balayage blondine. Gør-det-selv vil simpelthen ikke virke for mig eller for min foliesøstre, fordi du forsøger at male striber på dit eget hoved. Plus, at gå lysere er så meget sværere end at dække grå eller energibesparende en "blåbrun" hårfarve. Et hjem kit er strålende at gøre disse ting.

Følg "Two Shades" Rule

Hjemmefarvning er til folk, der bare ønsker at gå et par nuancer lysere eller mørkere eller at dække grå. Noget mere kompliceret end det, der skal håndteres af en proffs. Hvis det er en ny basisfarve og højdepunkter du er ude efter, skal du gå til en proffs. Hvis du har permet eller afslappet hår, eller hvis dit hår er beskadiget, se også en proffesion, du vil ikke over-behandle dine låse.

Du kan ikke altid stole på billedet på boksen

Billeder på hårfarvebokse kan bedrage. Hårfarve reagerer forskelligt på tekstur, hårets hår og den naturlige hårfarve, så du måske ikke ender med at ligne personen på boksen. Fokuser i stedet på farvebeskrivelsen. Ifølge Ladies Home Journal vil de fleste kasser kalde farven (blond, brun, sort og rød) og skyggen af ​​den farve (lys, mellem og mørk).

Der kan også nævnes tonen (gylden eller ashy). Dette er en bedre vejledning til, hvad du ender med.

Prøv farver næsten

De fleste kasse mærker i disse dage tilbyder online guider. L'Oreal Paris har et brugervenligt online værktøj, og Clairol har en "prøve det på" -funktion, der giver dig mulighed for at "sætte dig" i en række forskellige hårfarver.

Test altid nogle få strande først

For mange kvinder går over dette trin og ender med en farve, de foragter. Når farven er i, er det sværere at ændre.

1

Lav dine egne ansigt-indramning højdepunkter

For at skabe dine egne ansigtsrammer højdepunkter rundt om ansigtet investerer du i en flaske farvestof en skygge lysere og male den på tråde omkring dit ansigt.

Åh åh. Din farve blev mørkere end forventet.

Der er håb i en anden flaske farve, hvis dit første forsøg endte mørkere end forventet. Hvad skal man gøre: Tag en anden flaske med samme hårfarve og bland i lige dele shampoo. Skum og hold den på i 5 minutter. Skyl, og hår skal ende op lysere.

Sådan farves rødder uden overbehandling af dine ender

Som hår vokser ud, og rødder vokser ind, kan du finde, at du kun skal farve dine rødder. Men hvordan man gør det uden overbehandling af enderne? For at beskytte håret mod farvestof, skyll hårets ender med balsam, inden der påføres farve til rødder og rundt om kronen.

Et par minutter før det er tid til at skylle farve ud, arbejde farvestoffet over de betingede ender. Dette vil tilføje lige nok proces til at opdatere farven uden at skade dine ender.

Betydningen af ​​hår præparat før en farvestof job

Fordi ingredienserne i hårfarvestoffer er meget koncentreret (endnu mere end salonfarverne), er det en god ide at dybe tørt hår en uge før du farve hår. Når håret er farvet, vil du gerne have dyb tilstand hver uge for at holde forarbejdet hår blødt.

For at holde håret farvestof af panden (hej, pinligt!), Gnid Vaseline omkring din hårlinje som en beskyttende foranstaltning, inden du påfører farve. For at fjerne efter farvning skal du gnide en lille smule cremeopvaskemiddel på vaselin og tørre af med bomuldskugler eller en vaskeklud.

Husk altid at bære handsker og læg en gammel mørkfarvet håndklæde rundt om skuldrene.

Lette håndklæder vil vise pletter.

Hvornår skal man vaske håret før - og efter - du farver det

Mange eksperter foreslår at vaske hår en dag før - ikke dagen for - farvning. Naturlige olier beskytter hovedbunden fra forarbejdningen. Når du har farve, er det bedst at vente mindst en hel dag, før du vasker håret for at give pigmentet i farvestoffet for fuldt ud at slå sig ind i dit hår.

Sådan opretholder du din fantastiske farve

Jeg anbefaler altid at investere i en farveaflejrende shampoo og balsam eller i det mindste en shampoo og balsam specielt formuleret til farvet eller forarbejdet hår.

Mere om hårfarve:

  • 20 smukke nuancer af brun hårfarve
  • Blonde Hårfarve Tips og Tricks
1

About

Check Also

Aquí está cómo permanecer en el cuerpo positivo en el gimnasio

1. 01 de 07 Contents1 Rodéate de apoyo2 Omita la comparación3 Deja el juicio de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =